ראשית תלוי באיזה קופת חולים אתםמשהו מבין בתוצאות בדיקה של ויטמין D?
מה הנורמה ומכמה נחשב חוסר?
וכן כמה לקחת: 400, 1000?
נראה לי שצריך להפסיק לקחת את הויטמין כמה ימים לפני הבדיקה כדי לקבל תוצאה אמינה.בלי אחריות כי אינני רופאה וגם לא מכירה את נתוני השואלת!
לי אמרו שכדאי להגיע בבדיקה לתוצאה של 50, ואפילו יותר כגון 60, 70. (ובדרך כלל לא בקלות מגיעים לזה גם אחרי חודשים עם תוסף!).
מ 100 ומעלה זה נחשב מזיק ואף רעיל!
במצב רגיל, לקיחה של 2,000 ביום למבוגר - רצוי בטיפות - נחשבת בטוחה ורצויה. יש האומרים שעד 4,000 ביום זה בסדר.
כדאי לעשות בדיקת דם אחרי כמה חודשים - ואם עושים עוד בדיקות ביחד - לבקש מהרופא במיוחד בדיקה לויטמין D כי הם לא נותנים את זה אוטומטית.
ואז רואים לפי התוצאה האם להמשיך כמו קודם, או לשנות לכאן או לכאן.
תוצאה 29 לפני חצי שנה 10ראשית תלוי באיזה קופת חולים אתם
הגבולות משתנים בין קופה לקופה
(אם את במכבי אדע לומר לך)
10 זה מאוד נמוך (גם לי היה ככה)תוצאה 29 לפני חצי שנה 10
לקחתיעד עכשיו 1000 ולאחרונה שמעתי שיש בעיה לקחת יותר מדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: