קורונה ויטמין D

מרחבית

משתמש מקצוען
אני שמעתי שטוב לקחת כ 2,000 יחידות ליום למבוגר. אחרי איזה זמן - לעשות בדיקת דם. בדרך כלל אדם בריא יכול לקחת מינון כזה במשך תקופה ממושכת. אך צריך לעקוב.
לא כדאי להגזים בשום דבר. וכל המטרה שלא יהיה מחסור בויטמין זה, ואפילו לא קרוב למחסור. אלא כמות מיטבית בדם.
עודף, כמו שתארו בהודעה קודמת - יכול בהחלט להזיק!

מרחבית

משתמש מקצוען
מעניין לבדוק אם היו חולי קורןנה עם רמות ויטמין די תקינות.
(מכירה מקרוב מישו שיצא לו ויטמין די תקין בבדיקת דם.
כך שלא לכל האוכלוסיה יש מחסור כפי שאוהבים לומר).
ודאי שכן. כל הדברים האלה הם לא משהו מוחלט. אלא שהסיכוי לחלות - קטן יותר. והסיכוי להסתבך - קטן יותר, כפי הנראה- קטן הרבה יותר.
לא לכל האוכלוסיה יש מחסור, אך כנראה לרוב.
ייתכן שהאדם נמצא הרבה בשמש או שלקח תוספי תזונה עם ויטמין די.

המטרה היא לא רק שלא יהיה מחסור ולהיות גבולי בזה, אלא להגיע לרמה מיטבית (כפי הידוע לי, טוב שיצא בבדיקה - 30 עד 50).

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
יש לי שאלה אחת, לאור המחקרים האלו, מי שמגיע לבית חולים עם הנגיף האם נותנים לו מנה של ויטמין די? או שהם יודעים רק לתת תרופות מחקר?
סביר להניח שהם לא נותנים,
כמו שבכל התמודדות רפואית אחרת רופאים יודעים להגיד שויטמינים או תוספי תזונה מסוימים עשויים להועיל, אבל הם לא נותנים אותם בעצמם.

מרחבית

משתמש מקצוען
סביר להניח שהם לא נותנים,
כמו שבכל התמודדות רפואית אחרת רופאים יודעים להגיד שויטמינים או תוספי תזונה מסוימים עשויים להועיל, אבל הם לא נותנים אותם בעצמם.
בנוסף לזה, ויטמינים לא משפיעים בדרך כלל מייד (אולי ויטמין סי בכמויות גדולות מאוד - עוזר יותר במיידי). הם צריכים במשך תקופה להיקלט בגוף ולהיות שם. ודאי שעדיף לתת לחולה במקום לא לתת לו בכלל - אך עדיף מאוד להיות מראש עם מלאים מתאימים, ללא חוסרים.

חיבה יתרה

משתמש מקצוען
וויטמין סי גם עלול ליצור אבנים בכליות

ידעתם?

והרופאים הקונבנציונלים בהחלט ממליצם על נטילת וויטמינים במקרה הצורך

חידוש עצום!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה