פרחים יפים
משתמש חדש
מישהו יודע אם אזרח אמרקאי בין 17 צריך לבוא לחדש את הדרכון בלווי הורים?
לא צריךמישהו יודע אם אזרח אמרקאי בין 17 צריך לבוא לחדש את הדרכון בלווי הורים?
יפוי כוח רגיל?לא צריך
מגיל 16 ומעלה צריך להגיע או בליווי הורה 1 או ביפוי כח של אחד ההורים שנותנים אישור ללד לעשות את הדרכון
לא מחייביפוי כוח רגיל?
וזה בטוח כן כי אני לא רוצה לעשות סתם תור
אם אחד ההורים הוא אמרקאי הזה האחד האמרקאי צריך לבוא או לא מחייב??
כן, את עשית יפוי כוח? כי זה לא יפוי כוח רגיל צריך חתימה מיוחדת שעולה 50 דולרלא מחייב
מהניסיון שלי זה בטוח אבל אני לא לוקחת אחריות
אוקי תודה רבה!!כן אני מדברת על יפוי כח פשוט לא על נוטריון שזה צריך עם הורה 1 לא מגיע והילד מתחת לגיל 16
אני מדברת מניסיון של כמה פעמים
בתל אביב זה ממש עבר בשלום יצא לי עכשיו לאחונה לעזור למישהו לקבל תור והוא הלך לבד ביום של היומולדת של 16 הפקידה אמרה לו אפילו מזל טוב- ז"א שהיא ידעה שהוא בן 16 וזה עבר.
את יודעת אולי איפה אפשר ויזה פשוט חברה שלי צריכה ויש לה רק ב 1500 ש"ח מכירה אולי מקום יותר זול?כן אני מדברת על יפוי כח פשוט לא על נוטריון שזה צריך עם הורה 1 לא מגיע והילד מתחת לגיל 16
אני מדברת מניסיון של כמה פעמים
בתל אביב זה ממש עבר בשלום יצא לי עכשיו לאחונה לעזור למישהו לקבל תור והוא הלך לבד ביום של היומולדת של 16 הפקידה אמרה לו אפילו מזל טוב- ז"א שהיא ידעה שהוא בן 16 וזה עבר.
זה המחיריםאת יודעת אולי איפה אפשר ויזה פשוט חברה שלי צריכה ויש לה רק ב 1500 ש"ח מכירה אולי מקום יותר זול?
אני יודעת אני רוצה שיהיה לי מוכן לקראת סוף סיון כאילו לטוס אז אז אני צריכה תור בערך באיירזה המחירים
זה נהיה ממש הזוי לקבל תור לויזה
הם כמעט ולא פותחים תורים וכשנפתח ביטולים זה יכול גם להיות ב3 לפנות בוקר. צריך לשבת על האתר כל הזמן. ואם עושים ריענון יותר מידי פעמים החשבון נחסם.
בקיצור זה מאוד לא פשוט למתי היא צריכה ויזה? זה סיפור לגמרי שונה מהדרכונים.
כן את יכולה לבדוק בשניהםאשמח להבהרה מהמומחים כאן לגבי מה שכתוב באתר
"מיקום המחלקה הקונסולרית שנבחר להלן, חייב להתאים למיקום המחלקה הקונסולרית שהוזן בטופס DS-160."
האם הם מקפידים על זה?
כלומר, האם יש טעם לחפש תור קרוב בשני המיקומים?
תודה רבה
נכוןלפי זה אני מבינה שאין בעיה לקבוע במקום אחר ממה שמופיע בטופס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: