וידאו לאינטרנט

מיש

משתמש צעיר
אני אמורה לערוך וידאו שיצפו בו באינטרנט.
הואיל ועד היום לא עשיתי עריכות לאינטרנט, אני מעונינת לדעת
אם יש דברים עקרוניים בעריכה לאינטרנט השונים מעריכה אחרת?
או אולי יש לכם טיפים שיעזרו לי בעריכה כזו?
תודה...

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בעקרון את אמורה לקבל את דרישות הקובץ מהמפעיל של האתר ולייצא את הפרויקט בהתאמה לזה, תקחי בחשבון שהאיכות יורדת מאד.

ליאת

משתמש חדש
בד"כ סוגרים לקובץ FLV, הערכים בהתאם לאורך הסרט ולשטח האחסון

elyara

משתמש חדש
ברוב התוכנות את מייצאת הפרוייקט לפי הצורך, אינטרנט MP4 ועוד.

תוכנה שקל להגיעה עימה לתוצאות וקלה להפעלה זו STUDIO 12 של פינקל. התוכנה אינה דורשת להיות עורך וידאו מקצוען עם הרבה שנות ניסיון.בתוכנה זו הייצוא הרבה יותר פשוט ומהיר

ציפיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אני כשהייתי צריכה לייצא לאינטרנט ייצאתי בסיומת WMV של windows media באיכות נמוכה, וצריך לשחק בהגדרות של הוידאו ביטרייט. (גם צריך לשאול אותם, לאיזה משקל קובץ מקסימלי את יכולה להגיע)

עבודה נעימה!

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בתור אחד שמעלה הרבה לשרתים של חברות כמו הפרק היומי ואתרים של החזרה בתשובה.

מדובר בדרך כלל בפורמט

WMV, וביטרייט של 500, בערך, למשל במובי מייקר לעשות על 700 וזה ייצא טוב.וכמובן ברזולוציה הגדולה ביותר שאפשר. (640*480 או 720*540 -עדיף)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה