ה' אחד ושמו אחד
משתמש פעיל
מחפש מכשיר וויז עם מצלמה
לא של הדרן או נתיב
אשמח לכל מידע בעניין.
לא של הדרן או נתיב
אשמח לכל מידע בעניין.
כמה עולה?יש בחברת עסקן
המכשיר עולה בהתאם לדגם שאת בוחרת, מתחיל ב749כמה עולה?
האם ידוע לכם על דגם מסוים עם מצלמה טובה,המכשיר עולה בהתאם לדגם שאת בוחרת, מתחיל ב749
יש דמי מנוי 8 ₪ לחודש לשלוש שנים.
לא כולל סים
יכול להיות שאתה צודק ובשבילך זה לא מתאים,כדי שמכשיר עסקן יפעל בצורה חלקה הם דורשים שיהיה בו סים שאין בו שום סינון כלל. והם בעיקר מתפארים שמה זה משנה אם הסים כשר או טרף העיקר שהמכשיר מוגן היטב היטב, וזה צודק מבחינת המכשיר, אבל מבחינת הסים אתם מכניסים סים פרוץ הביתה.
ה' ירחםיכול להיות שאתה צודק ובשבילך זה לא מתאים,
בסופו של דבר ממה נפשך, אם יש לך סמארטפון פרוץ או מחשב שיכול לקבל את הסים, אז זה החשש הכי קטן שיכול להיות ואתה יכול להתחבר לאינטרנט מכל וייפיי שהוא.
ואם גם ככה אין לך סמארטפון פרוץ, אז מה מפריע לך הסים.
בסופו של דבר אם אתה רוצה מכשיר וייז איכותי ואמין שעובד בצורה חלקה ולא נתקע בהפתעה באמצע הדרך, אז ההמלצה היא לקחת עסקן.
החשש הזה קיים למרות שהוא רחוק והפתרון לכך הוא לרכוש סים שמוגבל לווייז ופנגו בלבד. (יש דבר כזה)ה' ירחם
אם יש לי מחשב בבית ללא ווי פיי (מנותק) ובשביל לגלוש אני משתמש בסים חסום ע"י (דוגמא) נטפרי, ואז יום אחד אני מנסה לפתוח איזה אתר מה זה מעניין או לחילופין חסום לי משהו שאני צריך עכשיו, או סרטון שנחסם וכן הלאה, וברכב יש לי סים שאני 'רק' מוציא אותו ל 5 דקות מהמכשיר ומחבר אותו למחשב, כמה סיכוי יש שאמנע מלעשות את זה (אחרי הכל אני אדם מבוגר, יודע לשמור על עצמי, ו......... כיד הדמיון הטובה על כולנו)
אני משתמש במכשיר וויז של דרך המלך ומרוצה מאוד.החשש הזה קיים למרות שהוא רחוק והפתרון לכך הוא לרכוש סים שמוגבל לווייז ופנגו בלבד. (יש דבר כזה)
אבל צריך לקחת בחשבון שיש לזה מגבלה, כמו שכתב אדון @שוהם307 שכשיהיה עדכון מערכת של עסקן, המשתמש יהיה חייב להתחבר לוייפיי רגיל להשלמת העדכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: