אני לא מצליחה ליצור איש קשר חדש, ותמיד מבקשת ממישהו אחר שישלח לי את המספר כאיש קשר, האם באמת אין אפשרות או שאני לא מודעת מספיק?
נערך לאחרונה ב:
לא מסרבלים לך שום דבר בכוונהמה הקטע בעצם?
למה לסרבל?
(אני חדשה עם זה פשוט..)
לא חשבו על מי שלא מחזיק את המכשיר עצמו, אלא התקין את הווטסאפ ומשתמש דרך המחשב?לא מסרבלים לך שום דבר בכוונה
ווצאפ במקורו יושב על טלפון, כשעל הטלפון יש אנשי קשר שאיתם אפשר להתחיל שיחה בין היתר גם בווצאפ
ווצאפ ווב נותן גישה לחשבון הווצאפ שלך גם דרך המחשב, ומתוך כך גם לצ'אטים/ קבוצות/ ערוצים הקיימים, אבל זו לא מיועדת להיות הפלפורמה העיקרית שלו
זה קומבינהלא חשבו על מי שלא מחזיק את המכשיר עצמו, אלא התקין את הווטסאפ ומשתמש דרך המחשב?
לא חשבו על מי שלא מחזיק את המכשיר עצמו, אלא התקין את הווטסאפ ומשתמש דרך המחשב?
מה כ"כ קשה בלהוסיף אופציה של הוספת אנשי קשר?
לא באה בתלונות ח"ו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: