תקשורת וואי וואי וואי. חמאס פרצו לי למייל!

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
קו וירטאלי דרך ימות המשיח אמין מספיק (מבחינת פריצה למייל ו/או הסבת המספר עי הגנב)?

זושא דרבנן

משתמש צעיר
אתמול קיבלתי מייל שהכותרת היתה 'הישגי צה"ל וביבי בעזה'
בתוך המייל [שהי'ה מכותב ליותר ממאה איש נוספים], הי'ה כיתוב כדלהלן:
"הישגי צבא ישראל ונתניהו בעזה
בנק היעדים הושג!
האם באמת הפכנו לנאצים והרגנו ילדים!!
אל תופתעו מהאכזריות של הלחימה שלהם ומהשנאה שלהם אלינו
גנבנו להם את האדמה
חיללנו את קדושותיהם
חיזקנו אותם על החלשים שלהם
ביקרנו בהיסטוריה ובהווה
הרגנו ילדים ונשים והרסנו את בתיהם
איזו מורשת גדולה אנחנו יכולים ליצור לעתיד ולילדינו??
האם אנו באמת מאמינים ביום התקומה והמשפט?! האם פעולות אלו מובילות אותנו לגן עדן?!
אני מרגיש בושה, מבזה את עצמי ומתבייש בהשתייכותי למדינה הנאצית הלא צודקת הזו"

ובנוסף:
הי'ה קישור לתקית 'דרייב', עם עשרות ויותר סרטונים מזעזעים ומגעילים של 'סבל של חמאס'....
א. תודה לנטפרי שחסמו מהר את הגישה לדרייב הזה
ב. אם מישהו מקבל כותרת שכזו או כל מייל מהכתובת:

hortaamazon‏ גימייל..​

אנא לטובת בריאות נפשו שלא יפתח אותה בכלל !!!
- הגשתי תלונה במשטרה, מקווה שהם מטפלים בענין..

בנק היעדים הושג!
גנבנו להם את האדמה
חיללנו את קדושותיהם
ביקרנו בהיסטוריה ובהווה
האם אנו באמת מאמינים ביום התקומה והמשפט?! האם פעולות אלו מובילות אותנו לגן עדן?!

ובנוסף:
הי'ה קישור לתקית 'דרייב', עם עשרות ויותר סרטונים מזעזעים ומגעילים של 'סבל של חמאס'....

hortaamazon‏ גימייל..​

בנק היעדים הושג!
גנבנו להם את האדמה
חיללנו את קדושותיהם
ביקרנו בהיסטוריה ובהווה

ובנוסף:

hortaamazon‏ גימייל..​

גם אני קיבלתי, ועניתי איזו תגובה, ותוך זמן קצר נחסם לי החשבון ג'ימייל והדף העסקי הושעה, וב"ה החשבון חזר, אבל הדף העסקי עדין לא...

יצויין שקיבלתי את זה ממייל מוכר... ומיד הבנתי שפרצו לו, אחר כך הוא אמר את זה בעצמו כמובן.

ואחר כך ראיתי שתמונת הפרופיל שלו נעלמה, וגם קיבלתי מייל מגוגל שהקבוצה המשפחתית נמחקה, אז הבנתי שכנראה הרבה חשבונות נדפקו.

אחר כך מישהו אחר, שאולי הדפיקות של החשבונות זה לא מהפריצה, אלא מדיווחים של אנשים, אז ז\תזהרו לא לדווח, את מזיקים בעיקר למי שפרצו לו, ואולי גם לכל מי שדיווח.

שאלתי מה הבעיה בלדווח...
למה זה דופק את הכתובת ואת מי שמגיב?

כיון שגוגל עובד על אלגוריתם שמכפיש רשמית את הכתובות שמדווחים עליהם יותר מדאי פעמים, והמשמעות של זה זה מוגבליות והחמרות, ולפעמים המיילים שלהם נשלחים לספאם כברירת מחדל או נחסמים, ועוד דברים מצערים ה"י, וממילא כל מי שמדווחים עליו זה בעצם נזק מצטבר, ולפעמים יכול לדפוק את החשבון, וזה בדיוק מה שהוסבר כאן מקודם, שנכון שפרצו לשולח, אבל איך נדפקו למגיבים חשבונות?? כיון שדיווחו עליהם, יכול להיות שזה היה הסיבה.

אני אישית הגבתי ונחסם לי החשבון תוך כמה דקות... וב"ה זה חזר, אבל הדף העסקי של החנות שלי לא, וכפי שציינתי וזה בהחלט נזק מצער מאד, ויתכן שמי שעשה את הנזק הזה הוא יהודים תמימים וצדיקים שדיווחו בטעות על התגובה שלי ולא הבינו שזה ממש לא מזיז כלום לפורץ אלא רק לנפרץ ולמגיבים.

ღmaximumღ

משתמש פעיל
unnamed (17) העתק.jpg

studio-outline

משתמש מקצוען
הגדרות של גוגל בלחיצה על תמונת הפרופיל
בלשונית אבטחה
אופן הכניסה לחשבון גוגל
אימות דו שלבי
בשיחת טלפון
בהצלחה!
בלת"ק
אני לא מצליחה לעשות אימות דו שלבי
הוא לא שולח לי הודעה קולית
יש מה לעשות חוץ מזה?

נערך לאחרונה ב:
מורי ורבותי!
עת לעשות לה' הפרו תורתך.
מי שיכול לעזור לכולם עם הוראות והסברה איך לאבטח את החשבונות - תזכו למצוות!

א.
מומלץ לעשות אימות דו שלבי.
אבל זהירות! לא כדאי לעשות על שיחה קולית בשום אופן! זה לא אמין בכלל, לפעמים זה לו עובד, לפעמים זה מושבת לכולם, בקיצור - רק סמס!

כל מי שאין לו סמס - יש דרך לעשות סמס חינם בימות המשיח.
דרך נוספת - יש אתרים בתשלום חדשי שמספקים סמס.
דרך נוספת - בגולן לכאורה ניתן לקבל סמס מגוגל גם בכשר, בתנאי שהמכשיר תומך סמס, אז מעבירים לרגע למכשיר כזה כדי לקבל את הסמס.
דרך נוספת - יש סימים של נטפרי שיכולים לקבל סמס ברוב הראוטרים.

ב.
לא להשאיר בשום אופן סיסמא קלה כמו ת"ז או טלפון אישי/בית/בן זוג וכדו' - כל דבר שיש דרך לנחש אותו בכל דרך, אפשר למצוא אותה בקלי קלות! בודקים באגרון ובעוד מקומות, אפילו בספר טלפונים, ניתן להשיג את כל הפרטים שלכם, בקיצור תחליפו לסיסמא מסובכת!

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
מורי ורבותי!
עת לעשות לה' הפרו תורתך.

א.
אבל זהירות! לא כדאי לעשות על שיחה קולית בשום אופן! זה לא אמין בכלל, לפעמים זה לו עובד, לפעמים זה מושבת לכולם, בקיצור - רק סמס!

דרך נוספת - בגולן לכאורה ניתן לקבל סמס מגוגל גם בכשר, בתנאי שהמכשיר תומך סמס, אז מעבירים לרגע למכשיר כזה כדי לקבל את הסמס.

ב.
לא להשאיר בשום אופן סיסמא קלה כמו ת"ז או טלפון אישי/בית/בן זוג וכדו' - כל דבר שיש דרך לנחש אותו בכל דרך, אפשר למצוא אותה בקלי קלות! בודקים באגרון ובעוד מקומות, אפילו בספר טלפונים, ניתן להשיג את כל הפרטים שלכם, בקיצור תחליפו לסיסמא מסובכת!
תודה.

מישו פה טען באחד האשכולות, שעם שמים מספר טלפון של בזק, אז זה כן תומך בשליחה.
על ידי שבוחרים sms וכשזה נשלח לטלפון הניי,חובזק ממיר את זה לקולי. (מישו בדק את זה?)

תהילה ~

משתמש חדש
מורי ורבותי!
עת לעשות לה' הפרו תורתך.

א.

ב.

בימות המשיח הSMS חינמי
הבנתי שזה תלוי בחבילה של 150 שקל
מישהו יודע על מה מדובר?

אוקיי נט

משתמש צעיר
D I G I T A L
קישור מדריך להורדה
הכי חשוב הדפים הראשונים - אימות דו שלבי ואך ורק למספר שמקבל סמס (אפשר לבקש מבן משפחה קרוב, כלומר אפשר כמה כתובות על אותו המספר), והגדרת כתובת מייל אחרת לשחזור.
מספר וירטואלי שמקבל סמס בימות המשיח 59 ש"ח ח"פ (או דרכינו בתוספת טיפול, לפעמים יותר זריז).
אנטי וירוס - רק איסט, כל השאר או לא עוזר, או הם עצמם וירוס (אצלינו איסט במחיר מיוחד)
לכל שאלה - נשמח לעזור במייל בלבד.
בשורות טובות

נערך לאחרונה ב:

דבורה חזקיה

משתמש מקצוען
גם אני קיבלתי, ועניתי איזו תגובה, ותוך זמן קצר נחסם לי החשבון ג'ימייל והדף העסקי הושעה, וב"ה החשבון חזר, אבל הדף העסקי עדין לא...

יצויין שקיבלתי את זה ממייל מוכר... ומיד הבנתי שפרצו לו, אחר כך הוא אמר את זה בעצמו כמובן.

ואחר כך ראיתי שתמונת הפרופיל שלו נעלמה, וגם קיבלתי מייל מגוגל שהקבוצה המשפחתית נמחקה, אז הבנתי שכנראה הרבה חשבונות נדפקו.

אחר כך מישהו אחר, שאולי הדפיקות של החשבונות זה לא מהפריצה, אלא מדיווחים של אנשים, אז ז\תזהרו לא לדווח, את מזיקים בעיקר למי שפרצו לו, ואולי גם לכל מי שדיווח.
גם לי זה קרה והחשבון שלי הושבת.
הבעיה היא שאני לא מצליחה להחזיר אותו.
אולי תחכימי אותי?

גם לי זה קרה והחשבון שלי הושבת.
הבעיה היא שאני לא מצליחה להחזיר אותו.
אולי תחכימי אותי?
אני באופן אישי החזרתי את זה עם טלפון בס"ד, גוגל ביקשו אימות עם טלפון, וב"ה הטלפון שלי היה להם בסדר.
לא זוכר אם קישרתי אותו לחשבון, יכול להיות שסתם רצו לודא שזה לא חשבון בעייתי או משהו.

נברך את כל מי שפרצו או חסמו לו, שהמקום ימלא חסרונו ויהיה בעזרו, וימחה ה' יתברך דמעה מעל כל פנים.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לגבי אימות דו שלבי, שלא מגיע הודעה קולית בטלפון.
ראיתי עכשיו בחדר מחשבים שכתוב בפתיח, שיש להכניס את הכתובת מייל בגמייל כולל הסיומת של גמייל gmail.com @
ואז הוא נותן אפשרות של אימות על ידי הכנסת מספר הטלפון שאיתו נרשמתם.

מי שזה עזר לו שיעדכן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה