יעל זלמנוביץ
משתמש מקצוען
חסום
תכנסי פה ל'סיסמה'.איך משנים סיסמא למייל?
כן. זה משמעות השם דו שלבי.שאלה נוספת, באימות דו שלבי, אני אצטרך לאמת את זהותי פעמיים בכל כניסה? זה מסרבל
אסור להכנס לקישורים ולהודעות שלא מכירים!!אני המון כאלו ולא מצליח להכנס לקישור כי כתוב אופסססס
ולא מצליח להסיר יש להם מילים מוזרות
שהזמנתי משהו וכו' שמחכה לאישור
לזה כוונתך?
את זה ניסיתי כל פעם אבל בגלל שאני בנטפריאסור להכנס לקישורים ולהודעות שלא מכירים!!
כאחת שעובדת בחברה ממשלתית עם מידע רגיש מדי פעם עושים לנו הדרכה לגבי פישינג ומזהירים לבדוק כל קישור, להעתיק אותו לחלונית חדשה, לעשות חיפוש וכך לראות האם אתר מוכר או לא וכמובן לחפש את האתר שרוצים דרך חיפוש חופשי בגוגל ולא דרך קישורים... ולהשוות
רק להודעה אין בעיה... לא?אסור להכנס לקישורים ולהודעות שלא מכירים!!
כאחת שעובדת בחברה ממשלתית עם מידע רגיש מדי פעם עושים לנו הדרכה לגבי פישינג ומזהירים לבדוק כל קישור, להעתיק אותו לחלונית חדשה, לעשות חיפוש וכך לראות האם אתר מוכר או לא וכמובן לחפש את האתר שרוצים דרך חיפוש חופשי בגוגל ולא דרך קישורים... ולהשוות
מלכתחילה גם להודעות לא מוכרות לא כדאי להכנסרק להודעה אין בעיה... לא?
לא מדוייק.בדר"כ נטפרי לא חוסמים אתרים רגילים, כך שאם הוא חסם אולי זה עוד סימן לא להכנס להודעות המוזרות האלה
שלחו לי הודעה כנראה מאתר כלשהו באנגלית... לפתוח?מלכתחילה גם להודעות לא מוכרות לא כדאי להכנס
וכל אחד יודע האם זה הודעה רגילה שהוא מכיר או שזה משהו חשוד
לגבי לחיצה כן (תלוי, כנראה שלא תמיד.. אבל)שאלה-
פריצה למייל יכולה להתבצע רק אם לחצתי על לינק או פתחתי מייל חשוד?
או גם ללא?(נניח והסיסמא שלי לא קלה לפיצוח)
תודה.
היו עכשיו מספר פרסומים על "עוקץ רוסי"אלי כל הזמן שולחים הודעות ברוסית
כאילו קניתי משהו- קבלה, הודעת משלוח וכו'
עוד מישהו קיבל כזה דבר?
עם צילום תעודת זהות אי אפשר לפתוח חשבון בנק.אובדן חומר - נורא
הודעות בשמך לאנשים זרים / מוכרים - לא נעים/ נורא
גניבת פרטי אשראי
גניבת זהות (פעם שלחת צילום ת.ז. למישהו? עכשיו הגנב יכול לפתוח חשבון בנק על שמך, לקחת הלוואה ולהעלם מהעולם)
ועוד ועוד
עם המקורית קל מאודעם צילום תעודת זהות אי אפשר לפתוח חשבון בנק.
גם עם המקורית שלך זה די מסובך (התמונה היא שלך, לא של הערביה שגנבה אותה).
כבר ממזמן לא.עם צילום תעודת זהות אי אפשר לפתוח חשבון בנק.
גם עם המקורית שלך זה די מסובך (התמונה היא שלך, לא של הערביה שגנבה אותה).
לרוב האנשים הפשוטים החשש הוא רק מאתר פישינג שמתחזה לאתר של הבנק/דואר/גוגל וכדו'אסור להכנס לקישורים ולהודעות שלא מכירים!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: