לא נראה ליהעליתי תמונה ושיפרתי את פרומפט שכתבתי.
אפשר שהוא יכתוב לי לבד לחלוטין?
הוא רק יכול לשפר פורמטים או לתת פורמט על פי תמונה (וגם זה לא כל כך מוצלח במקרה הספציפי הזה..)
לא נראה ליהעליתי תמונה ושיפרתי את פרומפט שכתבתי.
אפשר שהוא יכתוב לי לבד לחלוטין?
ככה עשיתי.לא נראה לי
הוא רק יכול לשפר פורמטים או לתת פורמט על פי תמונה (וגם זה לא כל כך מוצלח במקרה הספציפי הזה..)
נראה לי שאם ר' מימון חושב שזה סגולה גם פה זה ראוי להיקרא ככה...אתם רציניים שהעליתם לספור כבשים/ לאכול דונאטס בתור סגולה??? אפילו בצחוק...
על מה? על 2 הנ"ל?נראה לי שאם ר' מימון חושב שזה סגולה גם פה זה ראוי להיקרא ככה...
אם אני טועה תקנו אותי...
למה לא?אתם רציניים שהעליתם לספור כבשים/ לאכול דונאטס בתור סגולה??? אפילו בצחוק...
תיאור האתגר:
צרו חפץ או סימבול המבטא סגולה מסוימת ידועה יותר או פחות (אפשר גם כזו שאין לה מקור מוסמך)
מותר לצחוק קצת.אתם רציניים שהעליתם לספור כבשים/ לאכול דונאטס בתור סגולה??? אפילו בצחוק...
הסבר??סגולה לכתוב בראש המבחן: אַמַתְלָאִי בַּת כַּרְנְבוֹ
יש סגולה ללא מקור ויש הלצה...למה לא?
התייחסנו למה שכתוב בסוגריים
ושוב לחזור לדיון הטחון- תחרות היצירה המצחיקה ביותר?מותר לצחוק קצת.
יש רק תשע איפה העשירי למניןצפה בקובץ המצורף 1723073מניין לאמירת נשמת כל חי בכותל
הוא צילם..יש רק תשע איפה העשירי למנין
ושוב לחזור לדיון הטחון- תחרות היצירה המצחיקה ביותר?
לא באמת חחח
מסכימה איתך. לא מתאים לימים כאלו. בעיקר זה שמציק.אתם רציניים שהעליתם לספור כבשים/ לאכול דונאטס בתור סגולה??? אפילו בצחוק...
יש סגולה ללא מקור ויש הלצה...
זה לא כזה ביג-דיל להתלוצץ, גם אני יכולה עכשיו לשלוף מהשרוול..
אין לי בעיה שתזכי, באמת בכיף, יש כמה יצירות שדירגתי - לא זה העניין...
מסכימה איתך. לא מתאים לימים כאלו. בעיקר זה שמציק.
זה נכון אבל בתחילת שלושת השבועות נכתב לאתגרים להימנע מהומור בגלל רוח הימים.מותר לצחוק קצת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: