כל עוד זה כתוב בהנחיות האתגר, זה מחייב."הציור לא יכלול דמויות של בני אדם."- זו המלצה בלבד? יש בלי סוף יצירות עם בני אדם.
@חני גרינשטיין @מנהל ai
כל עוד זה כתוב בהנחיות האתגר, זה מחייב."הציור לא יכלול דמויות של בני אדם."- זו המלצה בלבד? יש בלי סוף יצירות עם בני אדם.
@חני גרינשטיין @מנהל ai
הגיוני שמתחרים נוספים רוצים לפחות לפרגן על רעיון טוב..תודה לכל מי שמסמן לי לייק גם בלי הצבעה
לפחות אני יודע שהרעיון נחמד
אצלי זה עובד קצת אחרת...הגיוני שמתחרים נוספים רוצים לפחות לפרגן על רעיון טוב..
אני אישית גם מצביעה אבל מבינה את מי שלא
כשאני נותנת לייק בלי להצביע, אני בדר"כ מתכוונת לומר:תודה לכל מי שמסמן לי לייק גם בלי הצבעה
לפחות אני יודע שהרעיון נחמד
בכזה מצב אני לא מצביעה ולא מלייקת בשביל לא לעודד הפרות חוק"וואו איזה יצירה מדהימה, אבל מה הקשר לנושא האתגר?/ אולי היה עדיף להסתפק ב5 אצבעות?"
אני שומרת חוק, לא מצביעה ליצירות שלא עומדות בכללים
הייתה לי איזושהי הפרת חוק קטנטנה לא מזמן.בכזה מצב אני לא מצביעה ולא מלייקת בשביל לא לעודד הפרות חוק
מתכוונת לאצבע עם התוספת? שמתי לבהייתה לי איזושהי הפרת חוק קטנטנה לא מזמן.
כמובן הלכתי לבדוק עכשיו את הלייקים שם...
לא לייקת, אבל מעניין אותי אם שמת לב לזה או לא...
מתכוונת לאצבע עם התוספת? שמתי לב
הפרות בוטות לא מקבלות ממני לייק אפפ'ם.דיברתי על הפרות בוטות.
יש לבינה איזה קטע, שבדרך כלל שהיא נותנת לך פתאום איזה תמונה מדהימה- במבט שני תהיה שם איזה אצבע לא במקום או משהו.בקטנה גם לי יש לפעמים מחוסר ברירה כשהבינה חייבת לתקוע בכל תמונה איזה באג קטן על הפרנציפ
ואז תנסי עם אותו פרומפט שוב ושוב אבל תמונה מדהימה כמו זאת עם הגידולי איברים לא תקבלי
הפרות בוטות לא מקבלות ממני לייק אפפ'ם.
זה סתם נראה לי כמו זלזול באינטלגנציה.
יש לבינה איזה קטע, שבדרך כלל שהיא נותנת לך פתאום איזה תמונה מדהימה- במבט שני תהיה שם איזה אצבע לא במקום או משהו.
ואולי זה לא הבינה אלא חוק מרפי?
אופציה חינמית ומעולה בלאונרדו לקבל פורמט ע"י לעלות תמונה מהמחשב והוא יוצר תמונה על בסיס התמונה הזאתאתגר מעולה @חני גרינשטיין. ממש אפשר להדפיס חוברת על סגולות.
ובפרט שיש סגולות מצדיקים גדולים.
(השקעתי הרבה זמן בנסיון לצייר את קבר רחל,
(נראה לי שעם מנוי אפשר להגיע לתוצאה שיותר דומה לתמונות המוכרות)
בסגולה של תפילה בקבר רחל לגאולה, בגלל שכתוב שם במיוחד
להתפלל בימים אלו, ועד כמה בדיוק בימים אלו אנו נצרכים לתפילה זו, מקווה שלפחות
מישהו אחד ייקח לליבו)
ניסתי את זה. יצא לי רק רקע באותו צבעאופציה חינמית ומעולה בלאונרדו לקבל פורמט ע"י לעלות תמונה מהמחשב והוא יוצר תמונה על בסיס התמונה הזאת
וכמובן אפשר להוסיף שם הוראות נוספת
יכול לעזור לך הרבה פעם הבאה..
איך מעלים תמונה?אופציה חינמית ומעולה בלאונרדו לקבל פורמט ע"י לעלות תמונה מהמחשב והוא יוצר תמונה על בסיס התמונה הזאת
בלי קשר לאתגר הזה,הגיוני שמתחרים נוספים רוצים לפחות לפרגן על רעיון טוב..
אני אישית גם מצביעה אבל מבינה את מי שלא
שליטה במובן חיובי, לדעתי.קראתי שה"סגולה" הזו היא למי שרוצה לשלוט על האישה.
ראו הוזהרתם.
סתם מחשבה שעברה לי, סגולה שהאישה לא תשכח בחיים...סגולה לשלום בית (מובא בספרי הקדמונים) שהחתן יניח את רגלו על רגל הכלה בשעת החופה
העליתי תמונה ושיפרתי את פרומפט שכתבתי.אופציה חינמית ומעולה בלאונרדו לקבל פורמט ע"י לעלות תמונה מהמחשב והוא יוצר תמונה על בסיס התמונה הזאת
יש סימון של כוכבים ליד הפורמטתמו
איך מעלים תמונה?
גם אני ממש הסתבכתי עם קבר רחל
הוא יצר לי אותו ממש לא נכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: