זה קשה לבטל כזה עיסקהבדיוק בשביל זה מתקשרים לחברת האשראי ומבטלים עיסקה
ואגב כדאי להקליט את השיחה איתם שהם לא מוכנים לבטל
זה קשה לבטל כזה עיסקהבדיוק בשביל זה מתקשרים לחברת האשראי ומבטלים עיסקה
ואגב כדאי להקליט את השיחה איתם שהם לא מוכנים לבטל
באצם אם אתה נותן להם את הפרטי אשראי מאוד קשה לבטל בגלל זה הם פחות מפחדיםמי שהוא אם נסיון יודע איך מתנתקים מלוטודיל ?
תתקשר לחברת האשראי ותבקש שיפסיקו לחייב אותך ושיחסמו חיובים עתידיים שלהםמי שהוא אם נסיון יודע איך מתנתקים מלוטודיל ?
לא נראה ליהם לא יכולים לחייב ממקום אחר ?
מתי הצטרפת אליהם ?מישהו יכול לעזור לי מנסיון איך יוצאים מזה
עד עכשיו ?ולא הצלחתי לצאת
ברוך ה' לא.עד עכשיו ?
ממש נכוןכלל בסיס אצלי: כשמנסים למכור לי משהו ואומרים לי שאם אני לא נותנת תשובה עכשיו אני מפסידה את המוצר/ הטבה וכ'ו
אני אוטומטית אומרת לא. אפילו לא מנסה לשקול את זה.
בנתיים לא נראה לי שהפסדתי משהו...
רק צריך להקפיד לא להתקשר למספר שהם מביאים לך,סתם כלל לחיים
אף פעם לא לתת פרטי אשראי בשיחה נכנסת לטלפון
אני כל פעם שצריכה לשלם כסף לגז\ ארנונה וכו' אם הם מתקשרים להזכיר אני אומרת להם שאני אתקשר ואעשה את זה... ככה בטוח לי שמדובר בחברה ולא בעוקץ...
כך אומרים בשם הרה"ג ר' הלל זקס זצ"לשמעתי מת"ח אחד שלוטו זה מס של טיפשים...
אגב, זה מחלוקת ראשונים אם יש איסור משחק בקוביה בהשתתפות בהגרלות. ולמעשה לפי השולחן ערוך אסור ולפי הרמ"א מותר, (יו"ד סי' רי"ז סמ"ח).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: