קרוב משפחה שלי עשה שם מנוי לפני שנתים +את המלון הוא עדין לא קיבל כמובןעשיתם שם מנוי ?
הם מבטיחים מלון ומסעדות אז מה אכפת לי שאני לא זוכה
ושוב תגובות ממי שהיה מנוי להם ויודע
אם אתה חושב שבאמת תקבל את זה מה אכפת לך מה אנשים אומרים על זההם מבטיחים מלון ומסעדות אז מה אכפת לי שאני לא זוכה
אפילו לנתק את השיחה הראשונה קשהוכמובן להתנתק מהם קשה עד בלתי אפשרי.
אני לא רואה מה יש לברראני סך הכל מברר
כדאי שתברר ישירות מול החברה כמה זכיות שולמו ללקוחות בחודש האחרוןאני סך הכל מברר
אתה יכול להתקשר לדז'ילובסקי ולבקש ממנו שיחבר אותך עם "בעלי הניסיון" 035097000 שלוחה 9אמרו לי לעשות מנוי ב198 שקל ואני מקבל מלון ומסעדות על החודש הראשון ואני יכול לבטל בכל רגע את המנוי
מה אתם אומרים ?
תגובות רק מבעלי נסיון בבקשה !!!
לא מצליחים לבטל את המנוי,סליחה אבל רציתי תשובות לשאלות שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: