לא מופיעועוד שאלה כשאתה נכנס להגדרות רשת ואינטרנט ואז להגדרת הWI-FI מופיע לך מתג כיבוי והדלקה של הויפי או שלא מופיע
צפה בקובץ המצורף 1557838
פעם הופיע כן
לא מופיעועוד שאלה כשאתה נכנס להגדרות רשת ואינטרנט ואז להגדרת הWI-FI מופיע לך מתג כיבוי והדלקה של הויפי או שלא מופיע
צפה בקובץ המצורף 1557838
בעצם זה אומר שהמערכת לא מזהה התקן וייפילא מופיע
פעם הופיע כן
הנה הצילומסך,תנסה את הדרייבר הזה
אם גם זה לא עובד תפתח את מנהל ההתקנים (לחיצה ימנית על התחל) למטה אמור להיות >מתאמי רשת תלחץ על החץ להרחבה תרחיב ותעשה צילום מסך
(ושאלה - האם עשית עדכון וכדו' לפני שהוויפי נעלם)
ורק להיות בטוח זה המחשב שיש לך ThinkPad E14
צפה בקובץ המצורף 1557827
יש מה לעשות?הנה הצילומסך,
הדרייבר השני גם לא עבד
טוב זה נראה שדרייבר מתאים ישהנה הצילומסך,
הדרייבר השני גם לא עבד
כתבתי כאן כתב את זה בעבר שאולי זו הבעיה. אבל זה קצת מוזר, כי הם לא כתבו שהיתה כניסה לביוסטוב זה נראה שדרייבר מתאים יש
אולי ההתקן מכובה בביוס אני יכתוב הדרכה איך להפעיל עוד כמה דקות
אכן, תמיד במצבים כאלו כדאי לשחזר לנקודה קודמת. אבל לא כולם מגדירים את המחשב שיפעל אפשרות שחזור.אם ההתקן מכובה בביוס הוא בכלל מופיע במנהל ההתקנים?
נ.ב התקנתם\הסרתם איזה תוכנה לפני שזה קרה?
בשביל להיכנס לBIOS ולהפעיל את הויפיטוב זה נראה שדרייבר מתאים יש
אולי ההתקן מכובה בביוס אני יכתוב הדרכה איך להפעיל עוד כמה דקות
מופיע במנהל התקניםאם ההתקן מכובה בביוס הוא בכלל מופיע במנהל ההתקנים?
נ.ב התקנתם\הסרתם איזה תוכנה לפני שזה קרה?
עדיין לא מצאתי שהופיע במנהל התקנים דרייבר והוא לא פעל (אבל זה לא אומר שלא מצאתי)אגב, במנהל ההתקנים זה לפעמים לא מציג נכון,
אני אוהב להשתמש בSDI (לא לוקח אחריות כמובן)
להורדה | SamDrivers 24.2 - אוסף דרייברים גדול להתקנה אופליין
היי חברה בין הנושאים המורכבים שעולים על סדר היום זה הנושא של דרייברים. המון פוסטים על מדפסת לא מתחברת ועל עכבר מגע שלא מגיב וכו'..... יש כל כך הרבה ח...mitmachim.top
עובדה שכאן יש בעיהאין טעם להתקין דרייברים לא רשמיים כשיש רשמיים (חוץ מבעיות)
מצורף צילוםבשביל להיכנס לBIOS ולהפעיל את הויפי
תפעיל מחדש את המחשב ותלחץ מייד על F2 או F1 (תנסה את שניהם עד שייכנס להגדרות ביוס) בביוס תיכנס להגדרות configurationuaon (בביוס המעבר בין ההגדרות בעזרת מקשי החיצים) תרד להגדרת WIRELESS LAN זה אמור להיות על Enabled אם זה על Disabled תלחץ אנטר ותשנה את זה ואז שוב אנטר ואז F10 +FH לשמירת ההגדרה ויציאה מהביוס (אולי כדאי שתרשום את זה כי בביוס לא תוכל להיכנס לפרוג)
(אם אתה לא מצליח להיכנס לביוס יש אפשרות דרך ההגדרות תכנס להגדרות>עדכון ואבטחה>שחזור>בהגדרות אתחול מחדש תלחץ על הפעל מחדש כעת)
מה יש בNetwork?מצורף צילום
לא מוצא את ההגדרות שכתבת
לא מה ש @אני יודע רשםמה יש בNetwork?
אם אתה רוצה עזרה, כדאי לספק מידע...לא מה ש @אני יודע רשם
צודקאם אתה רוצה עזרה, כדאי לספק מידע...
אז הוא לא כתב.
אבל אני שואל כדי לעזור, אולי לא אצליח ואולי אני טועה.
אבל אם לא תתן לנו את המידע הדרוש, איך נעזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: