זה בשביל מסך שאין לו וייז מותקן רק צימוד לאנדרואיד אוטו@שלמה ברנד לא הבנתי, מה בדיוק הקופסא עושה? היא מדמה אנדרואיד? ואז מה?
אז הקופסה הזאת מתחבר במקום סמארטפון
זה בשביל מסך שאין לו וייז מותקן רק צימוד לאנדרואיד אוטו@שלמה ברנד לא הבנתי, מה בדיוק הקופסא עושה? היא מדמה אנדרואיד? ואז מה?
את זה הבנתי, אבל מה זה בעצם הקופסא?זה בשביל מסך שאין לו וייז מותקן רק צימוד לאנדרואיד אוטו
אז הקופסה הזאת מתחבר במקום סמארטפון
זה סמארטפון שהמסך שלו משתקף במולטימדיהפה יש לך סרטון שמסביר את זהאת זה הבנתי, אבל מה זה בעצם הקופסא?
זה סמארטפון שהמסך שלו משתקף במולטימדיהפה יש לך סרטון שמסביר את זה
במייל 2086841 שטרודל גימייל .איך אפשר לפנות אליך בפרטי?
אשמח אם תוכל להסביר לי מה צריך כדי שיהיה ברכב וויז מובנה
תודה
זה מערכת מקורית או בהתקנה מקומיתיש מערכת מולטימדיה ברכב. אין אינטרנט ברכב. איך אפשר שיהיה waze ברכב? ושהאינטרנט יהיה מסונן.
אולי סטיק של נטפרי וכד? או שיש משהו ייעודי לרכב?
תודה!מית
אם זה מקורי אז אתה צריך נטסטיק עם וויפי ואז אתה יכול לשים סים של וייז בלבד של נטפרי
ואם זה מערכת בהתקנה מקומית אז יכול להיות שיש לו כניסה לסים
איזה שנה האוטו?תודה!
טויוטה קורולה, נראה לי מקורי
האם יש אפשרות ל GPS במקום waze, כדי שלא תהיה עלות חודשית?
לדעתי תקנה מפצל USBיש לי מערכת עם אנדרואיד אוטו
מחובר למערכת עם כבל מכשיר עם וויז בלבד,
כשהמכשיר מחובר, אי אפשר לשמוע מוזיקה
כי אין היום ברכבים החדשים כניסת AUX
אלא כניסת USB אחת שדרכה אני מחבר את המכשיר וויז למערכת,
אני מחפש פיתרון למוזיקה ברכב,
אשמח לעצה מבעלי ניסיון.
לדעתי תקנה מפצל USB
אני חושב שזה משתנה כלומר כמו כל USB שאתה משתמש יש כאלה שזה רק מטעין כמו שאתה אומר ויש כאלה שגם מעביר נתונים אז לדעתי שאתה קונה אתה יכול לשאול את זההשאלה אם זה רק יטעין
או יכנס כמו מכשיר מדיה?
איך אפשר לדעת לאיזה מערכות מולטימדיה היא מתאימה?זה סמארטפון שהמסך שלו משתקף במולטימדיהפה יש לך סרטון שמסביר את זה
היום יש שם וייז? כי אם כן אפשר להתקין אייגותודה!
טויוטה קורולה, נראה לי מקורי
האם יש אפשרות ל GPS במקום waze, כדי שלא תהיה עלות חודשית?
תכניס כרטיס זיכרון לתוך המכשיר הזה ותפעיל ממנו את המוזיקהיש לי מערכת עם אנדרואיד אוטו
מחובר למערכת עם כבל מכשיר עם וויז בלבד,
כשהמכשיר מחובר, אי אפשר לשמוע מוזיקה
כי אין היום ברכבים החדשים כניסת AUX
אלא כניסת USB אחת שדרכה אני מחבר את המכשיר וויז למערכת,
אני מחפש פיתרון למוזיקה ברכב,
אשמח לעצה מבעלי ניסיון.
לא יעזור לך אתה צריך להחליף את המולטימדיה בשביל וייזאיך אפשר לדעת לאיזה מערכות מולטימדיה היא מתאימה?
יש לי אוריס סטיישן 2015 האם יכול לעזור לצורך וויז הקופסא הזאת?
שלום , אשמח לעזרה בנושא המולטימדיה ברכב מותקנות שם האפליקציות וויז ופנגו ובעל הרכב הקודם התחבר עם הטלפון איך ניתן להתחבר בלי סמרטפון אני צריך רק וויז ופנגו.זה סמארטפון שהמסך שלו משתקף במולטימדיהפה יש לך סרטון שמסביר את זה
תבדוק בתא הכפפות אם יש שם כניסה לסיםשלום , אשמח לעזרה בנושא המולטימדיה ברכב מותקנות שם האפליקציות וויז ופנגו ובעל הרכב הקודם התחבר עם הטלפון איך ניתן להתחבר בלי סמרטפון אני צריך רק וויז ופנגו.
זה רכב טויטה אוריס 2017 תודה
תודה!תבדוק בתא הכפפות אם יש שם כניסה לסים
אם לא אז אתה צריך לקנות נטסטיק עם וויפי ואז זה יעבוד לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: