תוצאה מדהימה ממש!אני מנסה ליצור תמונה של הזמנה לחתונה ריקה (כדי שאוכל למלא טקסט בפנים) עם רקע נעים של פרחים סגולים ולבנים.
זה מה שיצא לי קצת מבאס, אבל זה הכיוון...
צפה בקובץ המצורף 1782260
אשמח מאוד אם אחד מהיוצרים/ות המוכשרים/ות שיש כאן בפורום יצליח ליצור משהו דבר כזה.
בתודה מראש!!
תודה! אבל לא התחברתי כי זה לא כ"כ מקצועי, התמונה קרה והרקע קצת מלוכלך... מה שלא כ"כ מתאים לאווירה הכלתית שדמיינתי.תוצאה מדהימה ממש!
אני לא זוכר בדיוק, אבל זה משהו בסגנון של: תמונה ריאליסית של הזמנה לחתונה ריקה ולידה פרחים סגולים ולבנים. ההזמנה פתוחה - בגודל A4 פתוח עם קיפול באמצע.אולי כדאי לשלוח מה הפורמט שעשיתם כי יש לו בסיס ממש טוב..
תודה רבה! אבל חשוב לי שההזמנה תהיה כמו בתמונה, ומה שהפריע לי היה בעיקר הרקע הלא מזמין...אגב אפשר לערוך את הרקע הזה (כמו למשל בקובץ המצורף)..
אשמח מאוד אם אחד מהיוצרים/ות המוכשרים/ות שיש כאן בפורום יצליח ליצור משהו דבר כזה.
בתודה מראש!!
ואוו! תודה רבה!!
בשוכב זה קצת פחות מוצלח.ואוו! תודה רבה!!
אשמח מאוד אם תהיה אפשרות למשהו בסגנון של הראשון רק שוכב ולא עומד, וכמו כן אם אפשר שהדפים יהיו פחות צרים כדי שיהיה יותר מקום לטקסט.
שוב, תודה רבה!!
תודה רבה!!!
אני מנסה ליצור תמונה של הזמנה לחתונה ריקה (כדי שאוכל למלא טקסט בפנים) עם רקע נעים של פרחים סגולים ולבנים.
זה מה שיצא לי קצת מבאס, אבל זה הכיוון...
צפה בקובץ המצורף 1782260
בתודה מראש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: