כן.אני לא מסתדר עם ה-Mailtrack בתצוגה החדשה של Gmail.
גם לכם זה קרה?
לי יש 2 vv על השם של השולח...
זה ממש מעצבן.
כן.אני לא מסתדר עם ה-Mailtrack בתצוגה החדשה של Gmail.
גם לכם זה קרה?
אפשר לעשות משהו בעניין?כן.
לי יש 2 vv על השם של השולח...
זה ממש מעצבן.
בעיקרון, סתם תקלה.אם אני פתחתי עכשיו את המייל, והHangouts נתקע לי- הוא מציג את כל השיחות כמו תמונה, זה אומר שהגיע הזמן להעביר לצאט, או שזה סתם תקלה?
ניסיתי לרענן, לפתוח לסגור, לרענן שוב... נאדהבעיקרון, סתם תקלה.
תנסי לרענן.
אוף אני לא אוהבת את הצאט, אבל כנראה שאין ברירה...אויששששש
מעצבן...
אולי באמת תחליפי.
אני הרבה יותר מרוצה מהצ'אט מאשר הHangouts.
תנסי להחליף.
לא תאהבי, תחזירי. (אם אפשר)
אולי ככה זה יעבוד...
אולי דרך דפדפן אחר זה יעבוד או אולי דרך תוסף חיצוניניסיתי להחליף ואז להחליף חזרה, אבל עדיין תקוע...
זה אומר שכבר אין לך ברירה... חייבת להחליף כמו שהיה אצלי. כמה ימים ותתרגלי.אוף אני לא אוהבת את הצאט, אבל כנראה שאין ברירה...
ניסיתי להחליף ואז להחליף חזרה, אבל עדיין תקוע...
קישור לאשכול אחרקופצת על האשכול
למה פתאום כשאני פותחת הודעה חדשה כדי לשלוח מייל לא מופיע לי איש הקשר לפי האותיות שאני רושמת. אני צריכה להקליד את כל כתובת המייל מחדש או לחפש באנשי קשר.
מקווה שהובנתי...
קופצת על האשכול
יש לי צאט של כמה אנשים בגרסה החדשה, יש משתמש שכל פעם שהוא כותב אני רואה את זה בתור "קיבלת הודעה ממישהו שחסמת" בצבע אדום וכדי לראות את זה אני צריכה ללחוץ על כל הודעה שהוא שולח.
ניסיתי לבדוק אם הוא חסום באנשי קשר ולא מצאתי כלום
אי אפשר... זה עובר לכולם לאט לאט... גם לי עבר היום
אין לי בהגדרות אפשרות לבחור תצוגה קודמת, למה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: