למה את לא מקבלת תרופה ביולוגית?אח שלי מקבל ואשתו אמרה לי שהחיים שלו השתפרו פלאיםחוזרת לעדכן...
אני 3 חודשים אחרי לידה ולצערי המצב חזר להיות גרוע ואפילו אולי הכי גרוע שאני זוכרת
למה את לא מקבלת תרופה ביולוגית?אח שלי מקבל ואשתו אמרה לי שהחיים שלו השתפרו פלאיםחוזרת לעדכן...
אני 3 חודשים אחרי לידה ולצערי המצב חזר להיות גרוע ואפילו אולי הכי גרוע שאני זוכרת
זה לא כ"כ הולך עם ילודה...למה את לא מקבלת תרופה ביולוגית?
יפה שלקח לך שלושה חדשים,אני 3 חודשים אחרי לידה ולצערי המצב חזר להיות גרוע ואפילו אולי הכי גרוע שאני זוכרת
כדי לך לעשות טיפול במח אחד זה מעלים פסוריאזיסזה לא כ"כ הולך עם ילודה...
יש אמנם רופאים שמאשרים אך רובם לא ממליצים.
ובשביל לקבל את הכדור הביולוגי הרופא מפנה לעשות מלאאא בדיקות. זה לא בא בקלות הכדור הזה.לא נותנים כדור ביולוגי כזה מהר רק אחרי שעושים כמה סוגי טיפולים ושם דבר לא עזר אז מקבלים את הביולוגי
??כדי לך לעשות טיפול במים אחד זה מעלים פסוריאזיס
אני משתמשת בשמפו לתינוקות הצהוב של ג'ונסון.ועכשיו מה עם השמפויים וכו'
מה מומלץ?
בקטנה, בשביל איכות חיים (כמובן תלוי ברמת הסבל)ובשביל לקבל את הכדור הביולוגי הרופא מפנה לעשות מלאאא בדיקות. זה לא בא בקלות הכדור הזה.
יש כדור ויש זריקות לכדור יכולים להיות תופעות לוואי לזריקות אין.האמת שגם הרבה מהסובבים אותי הפחידו אותי על הכדור הזה אז אולי זה גם מה שייאש אותי.
רמת סבל שלא ניתן לעמוד על הרגליים, גירודים בקרקפת, אי יכולת ניהול עבודות בית בגלל כפות הידיים וכו'.בקטנה, בשביל איכות חיים (כמובן תלוי ברמת הסבל)
מעוניינת לשמוע מה יש לך לומר.תוכלי לפנות לאי באישי אם תרצי.
טעות הקלדה טיפול במח אחד עוזר להעלים פסוריאזיס??
אשמח להסבר
בשמחה.מעוניינת לשמוע מה יש לך לומר.
איך אוכל לדבר איתך על זה?
רק עכשיו ראיתי שהגבת לי אי פעם...יפה שלקח לך שלושה חדשים,
אני הייתי 'חוגגת' כבר ארבע שבועות אחרי לידה,
בשלושה חדשים כבר הייתי עמוק בטיפול.
מקווה בשבילך שתתגברי מהר על הגל!
כן, מכירה כאלו שהוציאומישהו יודע אם יש קצבה כלשהי לילד שמקבל טיפול ביולוגי לפסוריאזיס?
רק עכשיו ראיתי שהגבת לי אי פעם...
אני חוגגת כבר בבית החלמה בד"כ. הפעם ההבדל היה שההתפרצות נמשכת עד עכשיו- חצי שנה מהלידה.
בלידות קודמות חודשיים- שלוש אחרי הלידה המצב היה מתאזן.
יש אכן שתי משמעויות לביטוי, ואין כל קשר ביניהן.ואני לתומי חשבתי שפוטותרפיה זה סוג של תרפיה באמנות על ידי צילום
אולי תוכלי לפרט לאמא שלי יש את זה וסובלת מאוד!!מכירה את התופעה, זה סבל נוראי
ניסיתי במשך כמה שנים הכל!
כל סוגי המשחות וטיפולי פוטותרפיה
ואז בהמלצה של עזר מציון פניתי ליעוץ אצל פרופסור אריה אינגבר מקבל בשרפ הדסה ויש החזרים מהקופה.
ותקופה קצרה אחרי הטיפול שלו הכל עבר
וכבר כמה שנים לא חוזר ב"ה.
ממליצה מאד לפנות אליו.
לאמא שלי כמעט עבר לגמרי,שבוע טוב
מקפיצה את האשכול אני סובלת תמיד ובמיוחד בהריון ברמה מזעזעת
אשמח לדעת מנסיון שלכם וכן קצת קראתי על שמן המפ
האם משהו שמע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: