אם כבר מדברים על הקור, איפה באמת החורף?
בא לביקור, היה לו קר מידי, אז הלך לארצות החמות...
ובקשר לבצק, אין כמו התפחה בשמרים לחים- קוביות. אחריהם ברמה זו שמרית, שמרים יבשים הכי פחות מתפיחים. אם בכ"א משתמשים ביבשים, כדאי גם אותם להמיס במים חמימים+ סוכר כמו את הלחים. ולהקפיד לא להשתמש בשמרים שפתוחים הרבה זמן.
ראיתי שיש חברות שעושות שמרים יבשים באריזות קטנות. יכול להיות פתרון לשמירה על הטריות.
בא לביקור, היה לו קר מידי, אז הלך לארצות החמות...
ובקשר לבצק, אין כמו התפחה בשמרים לחים- קוביות. אחריהם ברמה זו שמרית, שמרים יבשים הכי פחות מתפיחים. אם בכ"א משתמשים ביבשים, כדאי גם אותם להמיס במים חמימים+ סוכר כמו את הלחים. ולהקפיד לא להשתמש בשמרים שפתוחים הרבה זמן.
ראיתי שיש חברות שעושות שמרים יבשים באריזות קטנות. יכול להיות פתרון לשמירה על הטריות.