אני לא זכרתי מדוח לאחר 3 שנים קיבלי מהם הודעה שזה בהוצאה לפועלכי זה לא התפקיד של אגד, אתם צריכים להגיש ערעור במשרד התחבורה
אני לא זכרתי מדוח לאחר 3 שנים קיבלי מהם הודעה שזה בהוצאה לפועלכי זה לא התפקיד של אגד, אתם צריכים להגיש ערעור במשרד התחבורה
משרד התחבורה לא מקבל שום ערעור מניסיוןכי זה לא התפקיד של אגד, אתם צריכים להגיש ערעור במשרד התחבורה
זה בגלל הספרת ביקורת, אפשר לחשב לפי שמונה הספרות הראשונות את הספרה התשיעית, צריך לתת מ''ז של מישהו אחר, ואז לערער, כי חלה טעות בפרטים...יש להם אפשרות לראות אם מספר הזהות שניתן שגוי.
לפני כמה ימים ראיתי חבורה שהתנפלה על בחורה.
הבחורה בהתחלה ניסתה להתחמק - וכשהפחידו אותה הקריאה את הת.ז. עם ספרה שגויה.
הוא סיים להזין והוא אומר "שגיאה - ידעתי! יש לך הזדמנות אחרונה לומר מה הת.ז. שלך--"
מסתבר שכן יודעים..
מניסיון, כןמשרד התחבורה לא מקבל שום ערעור מניסיון
סגן שר התחבורה הרב מקלב עושה מעל ומעבר למען הציבור.איפה סגן שר התחבורה בכל הסיפור הזה ?????
למה הוא לא יכול לעשות קץ לטירוף הזה ?????
והוא יודע טוב מאוד, כבר לפני חצי שנה שלחתי ללשכתו סיפור וענו שיודעים את המצב ועובדים ע’’ז....
זה פקח קבוע מבית שמש לירושליםפקח אתיופי בלי תשתית למוח נתן לאשתי דו"ח מבית שמש לירושלים
אני גם נוסע מידי יום בקווי תנופה מבית שמש לירושליםזה פקח קבוע מבית שמש לירושלים
שמתעלל באנשים באופן יומיומי!!
יש במגביל עוד אשכול כאוב שנוגע למשרד התקשורת איפה סגן השר ??? https://www.prog.co.il/threads/די-לשתיקה.968587/איפה סגן שר התחבורה בכל הסיפור הזה ?????
למה הוא לא יכול לעשות קץ לטירוף הזה ?????
והוא יודע טוב מאוד, כבר לפני חצי שנה שלחתי ללשכתו סיפור וענו שיודעים את המצב ועובדים ע’’ז....
מה למשל? אפשר 3 דוגמאות של דברים שנעשו ע"י לשכתו לציבור? איך אפשר לזלזל בכזה סדר גודל של רשעות ממוסדת יומיומית בפן האישי אני מאוד מחבב אותו אבל מרגיש לי שהוא נהנה עדיין מהעשיה הברוכה כשהיה בעיריית ירושליםסגן שר התחבורה הרב מקלב עושה מעל ומעבר למען הציבור.
ואני לא חושב שאתה באמת מצפה שכל איזה אחד שיקבל דו"ח מיד מקלב יבדוק במה מדובר ויבטל לו.
אחרי הכל מדובר באחד החכי"ם העסוקים ביותר ויש לו עוד כמה דברים לעשות מעבר לבדיקת דוחו"ת האם זה היה בצדק או לא.
ואני חושב שכאן המקום להודות לרב מקלב על כל העזרה שלו למען כלל הציבור בכל ימות השנה.
כל מילהאם כמות אנשים אומרים את הכאב שלהם ומה שקורה בירושליים זו קטסטרופה אמיתית אז כנראה שהוא לא עושה את עבודתו [ואולי אתה מפרגן לו כי יש לך נגיעות ] אבל המצב בתחב''צ החרדית נוראאאאאאייייי בילתי נסבל והוא מקבל אלפי פניות בנושא זה הרבה זמן וווווו כלום
זה ממש לא דוח של מישהו בודד מדובר פה במגפה שהפקחים לוקחים לעצמם דרורסגן שר התחבורה הרב מקלב עושה מעל ומעבר למען הציבור.
ואני לא חושב שאתה באמת מצפה שכל איזה אחד שיקבל דו"ח מיד מקלב יבדוק במה מדובר ויבטל לו.
אחרי הכל מדובר באחד החכי"ם העסוקים ביותר ויש לו עוד כמה דברים לעשות מעבר לבדיקת דוחו"ת האם זה היה בצדק או לא.
ואני חושב שכאן המקום להודות לרב מקלב על כל העזרה שלו למען כלל הציבור בכל ימות השנה.
זה דופק 100 אחוז לכיוון לא טובלאנשים יש דמיון שאם לא הכל דופק מאה אחוז זה אומר שיש מישהו שלא עובד נכון.
רק להזכירך שתהליך המכרז התחיל עוד לפני הקמת הממשלה הנוכחיתצריך להסתכל מזווית שונה, תזכר מה היה מצב התחבורה בירושלים לפני שנה פלוס שהכל היה אגד
וחצי מהאוטובוסים לא יצאו וכן לא עצרו בתחנות כי הרגישו שאין להם מתחרים ועל זה נוסד המשפט "מאיים על אגד"
ולאחר הרפורמה שעשו פה שהביאו עוד חברות שיהיו מתחרים העסק התחיל לדפוק.
למה היה צריך לחכות שבעים שנה כדי לעשות דבר כל כך פשוט לכאורה,
אלא כנראה שיש דברים שקצת מורכב לעשות ולמרות זאת בא סגן השר הרב מקלב והצליח מה שכל קודמיו לא.
אז קצת לפרגן לו מותר.
תודה רבה.
בפעם הבאה כשהוא מעכב את האוטובוס תסביר לו ולנהג שזה לא חוקי ואתה דורש פרטים שלו ושל הנהג כדי להתלונן במשטרהאני גם נוסע מידי יום בקווי תנופה מבית שמש לירושלים
וזה ממש מעצבן שהפקח הזה עושה כל מה שהוא רוצה
עוצר את האוטובוס בהר טוב עד שיעבור לתקף את כולם
גם אם זה לוקח עשר דקות ויותר
בבקרים הכי עמוסים הם גוזלים זמן משמעותי של 50 נוסעים
מתחילת החודש הקודם נכנס נוהל חדש, ואסור לעלות לאוטובוס יותר פקחים מדלתות (באוטובוס עם 3 דלתות יכולים לעלות עד 3 פקחים)וכמובן עלו פקחים, בערך פקח על כל נוסע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: