ילדות ירושלים
משתמש פעיל
אמהלהה
מה הקשר המבשר?
בעיתון המבשר (בשונה מ'שחרית') אין מילה אחת על העזיבה ההמונית מסלקום
כל כלי התקשורת שבויים של הטייקונים שמפרסמים אצלם
אמהלהה
מה הקשר המבשר?
בעיתון המבשר (בשונה מ'שחרית') אין מילה אחת על העזיבה ההמונית מסלקום
כל כלי התקשורת שבויים של הטייקונים שמפרסמים אצלם
פסוק מפורש בתורהאבל לעשות מזה עסק??????
איזו זכות יש להם להתערב בהחלטות של הציבור??משרד התקשורת שוקל להתערב בנושא הניודים והניתוק מסלקום.
מעל 28 אלף ניודים משעת הצהריים.
שר התקשורת בהתבטאות נדירה בנושא:
סלקום עשו טעות שהכניסו פוליטיקה. שוקלים לעצור את הניודים על מנת שהחברה לא תקרוס דבר שיוביל לגל פיטורין.
אין להם שום זכותאיזו זכות יש להם להתערב בהחלטות של הציבור??
הרעיון הוא לא לקנות מחברות שמפרסמות בערוצים האלו להתקשר ולומר הא אתם מפרסמים שם? לא רוצה לקנות מוצרים שלכם ככה הם יפסיקו לפרסם שם והערוצים יפגעו כלכלית קשה מאודכל אלה שכותבים לעשות חרם על הערוצים למיניהם לפני שעושים על סלקום שוכחים כנראה שמדובר פה בפורום חרדי שרוב אם לא כל חבריו לא צופים ב"ה בכל התקשורת ולכן אין להם דרך לאיים על הערוצים השונים בעוד שלסלקום יש הרבה מחוברים שיכולים להתנייד.
אני אהבתי את ה"לך" איזה דבקות במשימהחיבוק דוב: (אז למי שעדיין הסתפק אם סלקום התכוונו או לא התכוונו, הנה תראו מי מחזק את ידיהם)
צפה בקובץ המצורף 889951
משרד התקשורת שוקל להתערב בנושא הניודים והניתוק מסלקום.
מעל 28 אלף ניודים משעת הצהריים.
שר התקשורת בהתבטאות נדירה בנושא:
סלקום עשו טעות שהכניסו פוליטיקה. שוקלים לעצור את הניודים על מנת שהחברה לא תקרוס דבר שיוביל לגל פיטורין.
עדכון 18.5.21, 22:00: הכתב בועז גולן על השמועות שמשרד התקשורת מתערב במשבר עם סלקום: "שוחחתי עם עו״ד המצוי היטב בענייני תקשורת ותביעות ייצוגיות. משרד התקשורת לא יכול לעצור ניודים מסלקום לחברה אחרת. מדובר במהלך לא חוקי. זכותו של כל לקוח לעזוב מיידית את החברה - גם במחיר קריסתה".
אם תתקשר למוקד סלקום המבטא השולט הוא ערבי,היי חברים!
אני רוצה לתת פה מבט מזווית אחרת.
בסוף מדובר פה במאות עובדים יהודים(!!) שיפוטרו עקב כל הסגה הזאת.
עקב צמצום והתייעלות של משאבי החברה.
ועל זה אנחנו פחות חושבים.
לא שאני בעד השביתה של החברה. אני מגנה בתוקף את הסימטריה של ,הטרור היהודי".
אבל בסוף זה יפגע בפרנסה של מאות משפחות.
הערבים בעד דו קיום?אני פתאום חושב:
הובא כאן שלסלקום מנעד רחב של לקוחות בציבור הערבי.
יתכן מאד שהם לקחו בחשבון עשרות או אולי אפילו מאות אלפי לקוחת ימניים, כנגד מאות אלפי ערביים שיראו את המחאה הרחבה ובדווקא יעברו אליהם.
אם יצליחו בזה - מושחתים, אבל לסחור הם יודעים.
הם באמת לא, אבל כנראה שגם סלקום לא...הערבים בעד דו קיום?
המהומות בערים המעורבות יוכיחו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: