Harmonyapro
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר להיות עם סינון של נטפרי בכל חברה, זה לא קשור אחד לשני.רוצה לעבור מסלקום, אבל רוצה להישאר עם קו טלפון עם נטפרי, אשמח להצעות?
זה חשבונות נפרדים שיש רבים שחיברו ביניהם כדי להרוויח עסקה ''שלמה''.
אני מרגישה מאד מאד מוזר עם הסיפור הזה..אני מגיעה למסקנה עגומה,
כי הציבור הישראלי טיפש, או במקרה הטוב - קהל שבוי.
הרי מה ש'סלקום' עשתה היום, זו אולי עשירית ממה שהתקשורת הישראלית עושה ומדווחת יום יום, שעה שעה.
הם - אנשי התקשורת - האשמים !
אם היה לציבור הישראלי (ברובו הגדול, חוץ מכמה שמאלניים והזויים) קצת יותר אומץ, היה מכריז באופן מיידי חרם על גופי התקשורת המטורללת על כל הערוצים השונים
ומשאיר אותם לדבר אל הערבים אהובי נפשם
(ובהמשך - חרם על החברות הממשיכים לפרסם אצלם)
או אז אולי יתעשתו שמה ויתחילו לדווח בצורה אובייקטיבית והוגנת.
אולי עוד יגיע יום כזה.
מצד אחד אני בהחלט הייתי רוצה להביע את מחאתי על הסיפור הזה ולנתק את הקווים שיש לי אצלם.
בנתיים לא עשיתי זאת מסיבה די פשוטה שתכל''ס אם נאמר את האמת יש להם יתרונות מסוימים שאין לחברות אחרות, וגם לקחתי בחשבון שהקליטה הכי גבוהה כאן שייכת דווקא לסלקום.
מצד שני-
נכון המעשה מזעזע, גרוע ראוי לכל גינוי ומחאה וכ' וכ'.
אבל תגידו באמת, אבדנו פרופורציה???
איפה היו כל 30,000 מינויי סלקום כשפתחו את מהדורות החדשות הגדלות ביותר בארץ בכתבת גינוי נרחבת מאד!! על הלינץ' האכזרי, הנתעב, הקשה, המזעזע של הערבי האומלל בבת ים, צילמו, תעדו, תחקרו ומה לא???
ואז חמש דק' אחרונות נזכרו לעדכן שהיהודי שהותקף בלוד עדיין במצד קשה.
כמה אירוני שלבסוף הוא נרצח הי''ד והערבי האומלל חי ובועט..
ועכשיו, כל מה שחשוב לי זה האם לעזוב את סלקום או לא בגלל שהנציגים שם עמדו היום בשעת דומיה..
נו באמת!
דווקא הסיפור הזה מראה כמה כח יש לנו ביד!! מה שעשו לסלקום בחצי יום יכלו יופי לעשת לכל גוף תקשורת כזה או אחר שרצח ועדיין רוצח יהודים במהדורות החדשות באופן שיטתי יומיומי.
יתכן ואכן אחליט בסופו של דבר לעזוב את סלקום לטובת חברה אחרת, אין לי עניין לתת יד או שותפות קטנה ככל שתיהיה בדבר הזה.
אבל זה רק יגרום לי להבין שהגיע הזמן קצת יותר להתפלל מעומק הלב ''השיבה שופטינו כבראשונה'' ''ומלוך עלינו מהרה אתה ה' לבדך''.
ואגב-
צרות אחרונות משכיחות את הראשונות, רק לתזכר אתכם שלפני פחות משנה עוד היינו עמוק בקורונה על מעלליה בתקשורת ובכלל..
(לעניות דעתי משם הכל התחיל!)