רק לי הוא מזכיר את וולדמורט?נפתלי בנט חזר בתשובה
מי היה מאמין
את זה צריך לשאול את הרובוטרק לי הוא מזכיר את וולדמורט?
ששש אסור להגיד את שמורק לי הוא מזכיר את וולדמורט?
ביקשתי
A family is sitting around a table eating lunch
הנה התוצאה
סליחה, קבלו תיקון:ששש אסור להגיד את שמו
ואם כבר...סליחה, קבלו תיקון:
רק לי הוא מזכיר את זה שאסור לומר את שמו?
איפה אפשר לעשות דבר כזה על בסיס תמונה של הילד שלי?ציור של תינוק
צפה בקובץ המצורף 1309216
אילו פרצופים מעוותים. מה קרה לו?צפה בקובץ המצורף 1310189
זה מה שיצא לי מהטקסט
מה זה הפרצופים האלו של מיג'רני? רק אני שמה לב שמיג'רני נותנת 7 אצבעות...צפה בקובץ המצורף 1310189
זה מה שיצא לי מהטקסט
נפלאות דרכי המחשב...הגיוני שלי יוצא תמונות אחרות משלכם אפילו שהעתקתי את מה שאם רשמתם?
ביקשתי
A family is sitting around a table eating lunch
הנה התוצאה
זה בעיה מוכרת של כל האתרים של בינה מלאכותיתמה זה הפרצופים האלו של מיג'רני? רק אני שמה לב שמיג'רני נותנת 7 אצבעות...
ב Midjourney,איפה אפשר לעשות דבר כזה על בסיס תמונה של הילד שלי?
זה חלק מהקטע שהוא לא חוזר אף פעם על תמונה פעמייםהגיוני שלי יוצא תמונות אחרות משלכם אפילו שהעתקתי את מה שאם רשמתם?
בתוכנה הזו ניתן גם לכתוב בעבריתDream by WOMBO
Create beautiful artwork using the power of AI. Enter a prompt, pick an art style and watch WOMBO Dream turn your idea into an AI-powered painting in seconds.dream.ai
בבקשה
כן, הכנסתי תמונה של הבנים שלי, אבל הפרצופים לא דומים למקור
בתוכנה שאילה הביאה אפשר להכניס תמונה ולעבד אותו. כמו שאני עשיתי. אבל הפרצופים ועוד כמה דברים (נעליים וכו') ממש השתנו.איפה אפשר לעשות דבר כזה על בסיס תמונה של הילד שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: