שיתוף חופשי התנסות ב-AI בינה מלאכותית

יצירות לשימוש חופשי

טאבו

משתמש סופר מקצוען
רק שאלה - אפשר לייצר במידג'רני גם איורים בסגנון לא תלת ממדי?
כן, לדוגמא זה (סוג של קריעת ים סוף שהסתבכה...)
neskaffe_comickbook_style_At_the_end_of_the_day_we_will_cross_i_e5dc9a9f-8585-45ac-af78-43a12d115c23.png

סטודיו מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עוד

קבצים מצורפים

• הגבאי.png
    הגבאי.png
    KB 154.8 · צפיות: 79
  • הגביר.png
    הגביר.png
    KB 144.3 · צפיות: 67
  • ראש ישיבה.png
    ראש ישיבה.png
    KB 142.1 · צפיות: 65
  • דדדד.png
    דדדד.png
    KB 155.8 · צפיות: 94

טאבו

משתמש סופר מקצוען
טוב, עכשיו קריעת ים סוף

הפרומפט הסופי: סגנון קומיקס (את זה כתבתי רק בשני האחרונים) שני גלי צונאמי גבוהים שביניהם יש אדמה יבשה, המון אנשים הולכים על היבשה באמצע, זווית צילום מגובה העין.
אז בהתחלה באמת שניסיתי לכתוב שים סוף נחצה לשניים, הבעיה: התרגום של ים סוף זה הים האדום והתוצאות בהתאם...
neskaffe_comickbook_style_The_Red_Sea_is_crossed_in_two_and_in__6073281b-a532-4a83-9f4c-819bbb37c555.png

אז כתבתי במקום ים סוף- 2 חומות של מים, לא עבד
neskaffe_Two_huge_walls_made_of_sea_water_and_in_the_middle_the_e29c331d-b0cf-4150-b884-433709d802ce.png

ואז עלה לי הפתרון- 2 גלי צונאמי ענקים שבאמצע נמצאת האדמה היבשה, הבעיה- כתבתי אנשים ושכחתי שמיעוט רבים זה 2...
neskaffe_comickbook_styleTwo_high_tsunami_waves_between_which_t_1f137de6-4b1b-4600-8523-f5ad9d935adb.png

ועכשיו גרסה רביעית ואחרונה- כתבתי שיהיו באמצע המון אנשים, והנה התוצאה:

neskaffe_Two_high_tsunami_waves_between_which_there_is_dry_land_7f040355-5c3c-4ad2-a79a-3f417b0852df.png

הכי טובות לדעתי: בתמונה 4 הימנית למעלה מוצלחת (חוץ מהלבוש של האנשים שאני מתעלמת ממנו) וגם הימנית למטה לא רעה בכלל.

נערך לאחרונה ב:

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
וזה במידג'רני
חתיכת אנטישמי :LOL:
neskaffe_An_ultra-Orthodox_Jew_in_his_60s_with_a_long_gray_bear_042a5627-89c1-4a53-b462-8955dd387429.png

תתרגמו בבקשה את הטקסט שהכנסתם לו, זה בדיוק מה שביקשתם...

לא אני עשיתי את זה, ולא ראיתי טקסט
חח אני כתבתי את הפרומפט
התכוונתי שיחזיק קופת צדקה (כתבתי לו קופת חיסכון) ביד
ויהיה גבאי בבית כנסת... :)

טוב פורים עוד יותר מחודש, אבל אם ניסינו את מרדכי אז איך אפשר לא להשלים את הסיפור עם המן?

אז ניסיתי ליצור את המן תלוי על עץ, בזבזתי עליו 4 ניסיונות, אבל אף תוצאה לא הייתה מספיק טובה, בכל אופן אני אשתף. בעיקר הפריעה לי זווית הצילום שלא הייתה מספיק טובה וניסיתי לשחק איתה אבל עדיין זה לא מה שרציתי. בנוסף הבינה המלאכותית מידי עדינה ולא העזה באמת להוציא את המן להורג (לספר לה שמגיל אפס קראנו קומיקסים עם תיעוד מפורט של המן ובניו תלויים על עץ? :LOL:)

זה הפרומפט באנגלית (של האחרון):
comickbook style, A fat man with a long red beard is executed by a gallows made of wood 50 meters high, the man is dressed in luxurious royal clothes, beautiful ancient city background, Bird's Eye-Shot

בעברית: סגנון קומיקס, גבר שמן עם זקן אדום ארוך הוצא להורג על ידי גרדום עשוי עץ בגובה 50 מטר, האיש לבוש בבגדי מלכות יוקרתיים, רקע עיר עתיק יפה, מצילום מעוף ציפור.

יש להם מנגנון סינון. אין אפשרות ליצור תוכן שמוגדר כאלים

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מישהו יודע בקצרה לפרט לי מה בעניין זכויות יוצרים? מספיק, או צריך בכלל, להזכיר בהתחלה שחלק מהתמונות יוצרו באתר הזה?
משתמשי הגרסה החינמית של מיד’ צריכים לתת קרדיט לאתר

מרדכי קאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים

miri.

משתמש רשום
אז אני מבינה שבעצם אפשר לסגור הבסטה על מקצוע הציור והגרפיקה
כי היצירות שאתם יוצרים פה הם הזיה.
ואולי בעתיד גם אפשר לסגור את מקצוע עגרפיקה ואיור ממוחשב אולי עוד נשמע
אבל עיצוב פנים איך?
נכניס לו שרטוט של הבית
נזין לו את הצרכים שלנו
והוא ידע לחלק לנו את החלל לפי מה שאנחנו צריכים?
הוא ידע להכין לנו פריסות נגרות לספריה ולכל הארונות?
הוא יתן לנו לוח השראה וצבעים?
מעניין
אני לפני שיפוץ
ואם זה יהיה כך אני הולכת לחסוך את ה 22.000 שהמעצבת רוצה על הפרויקט שלי:(

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל עיצוב פנים איך?
נכניס לו שרטוט של הבית
נזין לו את הצרכים שלנו
והוא ידע לחלק לנו את החלל לפי מה שאנחנו צריכים?
הוא ידע להכין לנו פריסות נגרות לספריה ולכל הארונות?
הוא יתן לנו לוח השראה וצבעים?
מעניין
אני לפני שיפוץ
ואם זה יהיה כך אני הולכת לחסוך את ה 22.000 שהמעצבת רוצה על הפרויקט שלי:(
אותי השאלה שמעניינת אם יהיה אפשר למדל ב AL
אם כן זה יהיה מושלם בשבילי ובשביל הלקוחות שלי...

הודיה 482

משתמש מקצוען
מהללאל בתור ילדון ביער:

הפרומט של השני:
comickbook style, A 17-year-old boy in a dense forest in the spring season, curly black hair that reaches his shoulders, blue eyes, a slightly pale face, dressed in forest guard clothes, mediu-shot
(נעזרתי בהדרכה של מרים יעל)
neskaffe_comickbook_style_A_boy_in_a_dense_forest_in_the_spring_6fbfcf9d-75f0-4976-80e3-0b24c5cb6e54.png

ובתור בחור בן 17 (כשקלטתי שהוא נותן לי ילד...)
neskaffe_comickbook_style_A_17-year-old_boy_in_a_dense_forest_i_c92be370-7c91-4feb-9131-18cbe31d20d0.png
גם אני ניסיתי לעשות אותו
צפה בקובץ המצורף 1304933
0583233403_A_sensitive_and_beautiful_Khazarian_boy_in_the_fores_4c757e66-20ce-41bb-bab3-dc386a...png
1675365253756.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה