כן, לדוגמא זה (סוג של קריעת ים סוף שהסתבכה...)רק שאלה - אפשר לייצר במידג'רני גם איורים בסגנון לא תלת ממדי?
כן, לדוגמא זה (סוג של קריעת ים סוף שהסתבכה...)רק שאלה - אפשר לייצר במידג'רני גם איורים בסגנון לא תלת ממדי?
וזה במידג'רני
חתיכת אנטישמי
תתרגמו בבקשה את הטקסט שהכנסתם לו, זה בדיוק מה שביקשתם...
חח אני כתבתי את הפרומפטלא אני עשיתי את זה, ולא ראיתי טקסט
יש להם מנגנון סינון. אין אפשרות ליצור תוכן שמוגדר כאליםטוב פורים עוד יותר מחודש, אבל אם ניסינו את מרדכי אז איך אפשר לא להשלים את הסיפור עם המן?
אז ניסיתי ליצור את המן תלוי על עץ, בזבזתי עליו 4 ניסיונות, אבל אף תוצאה לא הייתה מספיק טובה, בכל אופן אני אשתף. בעיקר הפריעה לי זווית הצילום שלא הייתה מספיק טובה וניסיתי לשחק איתה אבל עדיין זה לא מה שרציתי. בנוסף הבינה המלאכותית מידי עדינה ולא העזה באמת להוציא את המן להורג (לספר לה שמגיל אפס קראנו קומיקסים עם תיעוד מפורט של המן ובניו תלויים על עץ? )
זה הפרומפט באנגלית (של האחרון):
comickbook style, A fat man with a long red beard is executed by a gallows made of wood 50 meters high, the man is dressed in luxurious royal clothes, beautiful ancient city background, Bird's Eye-Shot
בעברית: סגנון קומיקס, גבר שמן עם זקן אדום ארוך הוצא להורג על ידי גרדום עשוי עץ בגובה 50 מטר, האיש לבוש בבגדי מלכות יוקרתיים, רקע עיר עתיק יפה, מצילום מעוף ציפור.
זה יכול להתאים גם לאנשים שאין להם הבנה בתחום ההייטק וכל מה שקשור לזה?DALL·E 2
DALL·E 2 is an AI system that can create realistic images and art from a description in natural language.openai.com
משתמשי הגרסה החינמית של מיד’ צריכים לתת קרדיט לאתרמישהו יודע בקצרה לפרט לי מה בעניין זכויות יוצרים? מספיק, או צריך בכלל, להזכיר בהתחלה שחלק מהתמונות יוצרו באתר הזה?
אפשר בסטייבל דפיוזןאפשר להכניס תמונה קיימת, נגיד של הילדים שלנו, ולעבד אותו בAI?
הבעיה שהכל חסום לי
אבל עיצוב פנים איך?אז אני מבינה שבעצם אפשר לסגור הבסטה על מקצוע הציור והגרפיקה
כי היצירות שאתם יוצרים פה הם הזיה.
ואולי בעתיד גם אפשר לסגור את מקצוע עגרפיקה ואיור ממוחשב אולי עוד נשמע
אותי השאלה שמעניינת אם יהיה אפשר למדל ב ALאבל עיצוב פנים איך?
נכניס לו שרטוט של הבית
נזין לו את הצרכים שלנו
והוא ידע לחלק לנו את החלל לפי מה שאנחנו צריכים?
הוא ידע להכין לנו פריסות נגרות לספריה ולכל הארונות?
הוא יתן לנו לוח השראה וצבעים?
מעניין
אני לפני שיפוץ
ואם זה יהיה כך אני הולכת לחסוך את ה 22.000 שהמעצבת רוצה על הפרויקט שלי
גם אני ניסיתי לעשות אותומהללאל בתור ילדון ביער:
הפרומט של השני:
comickbook style, A 17-year-old boy in a dense forest in the spring season, curly black hair that reaches his shoulders, blue eyes, a slightly pale face, dressed in forest guard clothes, mediu-shot
(נעזרתי בהדרכה של מרים יעל)
ובתור בחור בן 17 (כשקלטתי שהוא נותן לי ילד...)
ואוו,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: