ראיתי, זה מה שהתכונתי.תראי את הפנים והכיוון של הנעלים
גם הכיוון של היד, ובכלל, איפה היד השניה?
ראיתי, זה מה שהתכונתי.תראי את הפנים והכיוון של הנעלים
מיוחד וההסבר גם,מרדכי היהודי יושב בשער המלך
אז בהתחלה כתבתי את זה (באנגלית כמובן)
סגנון ספר קומיקס, רב יהודי בלבוש תנ"כי, יושב ליד שער ארמון עתיק ומפואר ולומד תורה, בצילום מגובה העיניים
אבל התוצאה הייתה אפלולית מידי,
אז הוספתי בתמונה 2: ביום שמש קייצי
אבל אז רציתי שהלבוש יהיה טיפה יותר מכובד והוספתי בתמונה 3 שהלבוש יהיה מכובד ומפואר.
קיצר הכי אהבתי את התמונה הימנית התחתית בתמונה 3, (אבל גם השמאלית תחתית בראשונה יפה)
מיוחד וההסבר גם,
מה התוכנה שהשתמשתם? פתוח נבטפרי?
בתוכנת midjorneyוזה פתוח בנטפרי?
קראתי אתמול כתבה על הרה מצקועות שלכאורה יעלמו עם התפתחות הבינה המלאכותית. אפילו המנכ"ל של גוגל אמר שעוד תקופה החיפוש בגוגל לא יהיה רלונטי.הציורים פה משגעים.
אז אני מבינה שבעצם אפשר לסגור הבסטה על מקצוע הציור והגרפיקה
כי היצירות שאתם יוצרים פה הם הזיה.
ואולי בעתיד גם אפשר לסגור את מקצוע עיצוב הפנים.
מטורף אחד אחד!זה מה שאני יצרתי שם
אפשר לשאול כל ילד,טוב פורים עוד יותר מחודש, אבל אם ניסינו את מרדכי אז איך אפשר לא להשלים את הסיפור עם המן?
אז ניסיתי ליצור את המן תלוי על עץ, בזבזתי עליו 4 ניסיונות, אבל אף תוצאה לא הייתה מספיק טובה, בכל אופן אני אשתף. בעיקר הפריעה לי זווית הצילום שלא הייתה מספיק טובה וניסיתי לשחק איתה אבל עדיין זה לא מה שרציתי. בנוסף הבינה המלאכותית מידי עדינה ולא העזה באמת להוציא את המן להורג (לספר לה שמגיל אפס קראנו קומיקסים עם תיעוד מפורט של המן ובניו תלויים על עץ? )
זה הפרומפט באנגלית (של האחרון):
comickbook style, A fat man with a long red beard is executed by a gallows made of wood 50 meters high, the man is dressed in luxurious royal clothes, beautiful ancient city background, Bird's Eye-Shot
בעברית: סגנון קומיקס, גבר שמן עם זקן אדום ארוך הוצא להורג על ידי גרדום עשוי עץ בגובה 50 מטר, האיש לבוש בבגדי מלכות יוקרתיים, רקע עיר עתיק יפה, מצילום מעוף ציפור.
בהחלט, רק שהוא לא תלוי על העץאפשר לשאול כל ילד,
ברור שזה נראה המו!!!
אבל התוכנות האלו לא מציגות דברים שלילייםהוא בדרך...
הקוביה הבאה של הקומיקס
אמורה להראות אותו תלוי...
אולי אפשר לקחת תמונה ולשנות אותה.אבל התוכנות האלו לא מציגות דברים שליליים
בהחלט.אבל התוכנות האלו לא מציגות דברים שליליים
אני השתמשתי באתר שפתוח בנטפרימיוחד וההסבר גם,
מה התוכנה שהשתמשתם? פתוח נבטפרי?
תלחצו על הכפתור בצד ימין למעלה -למה אני לא מוצאת מסלול חינמי?
אפשר הדרכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: