האמת שמלכתכילה הייתי אופטימית לכתוב פה דברים ולהסביר את הצד של הרשת. אחרי שראיתי כמה המטרה של הרבה כאן שהיא רק להכפיש ולהוציא לשוה"ר לעשות לייקים כועסים וכיוצ"ב ירד לי כל החשק. ממילא כל מה שאכתוב כולם יצאו עלי/על הרשת חזרה.@קווה שאלה:
אם אתם יודעים מראש שאלו התנאים,
למה אתם לא מחתימים בחוזה את המורות שהמשכורת הראשונה תכנס בינואר?
(אגב, זה לא יעזור לחוק הלנת שכר, כי חוזה שמפר חוקי מדינה לא תקף)
אהה, כי אף אחת לא תסכים לחתום על זה,
אבל לחתום על חוזה רגיל, כשאתם יודעים שהמורה תקבל את המשכורת הראשונה לפחות ב11 ואפילו ב1 או ב3 (לפי עדויות כאן) - זה עוול אמיתי.
אני יכולה שוב להדגיש שכל מי שיש לו טענות או זה שהמשכורת לא נכנסת בזמן הוא באמת צודק ובאמת זה לא אמור להיות כך, אני מאה אחוז עם מי שכואב את זה וגם אני כואבת את זה.
לתרץ תרוצים זה באמת כבר נדוש ולא שווה כל עוד אין שיפור.
אני ניסיתי להסביר לכם מה הקשיים שאנו בתור רשת עוברים כדי להביא המשכורות לפה של העובדים- אני מדברת בשם עצמי בלבד בתור אחת מהצוות שיודעת מה הפרוצדורות והקשיים.
וזה שכל אחד מעיז לומר שיש פה אנשים מושחתים-שיפשפש בעצמו היטב לפני שמוציא לעז... אני לא מכירה א"א כזה שהוא מושחת או לא רוצה בטובת העובדים... אפשר להבין לפי כל התכתובות הקודמות שכתבתי מה יכולות להיות הסיבות. ואני יודעת שכל הזמן נעשים מאמצים שלא יקרו דברים כאלו.
ושוב אני יכולה להעיד-שכשעובדים פותחים תיק ברשת בצורה תקינה בלי למרוח ולקרוא כל הסעיפים בזמן ומוסדות שמשתפים איתנו פעולה בזמן - המורים שלהם לרוב -גם אלו ללא ותק מקבלים משכורות מוקדם אף בחודש הראשון לשנה"ל.
ושוב מי שצריך משהו יכול לפנות אלי בפרטי ואוכל בעז"ה להשתדל לעזור או להפנות לאן שצריך.
כל מה שכתבתי לא פותר את זה שאכן צריך לעשות ברשת עוד השתדלויות שלא יקרו מקרים כאלו.