מותר כאן לתת מייל וטלפון? לא נראה לי שזה מתקבל כאן...יכולה לשלוח פרטי התקשרות איתה?
מותר כאן לתת מייל וטלפון? לא נראה לי שזה מתקבל כאן...יכולה לשלוח פרטי התקשרות איתה?
יש שני ארגונים שאני מכירה:
שוש תשיש - 025382076
שמחם בבנין שלם - 0733744695
רק קחו נשימה עמוקה, זה לא פשוט כלל...
גם אם תקבלו הצעות של בחורים שנשמעים לכם מאוד מאוד חולים ומוגבלים בהרבה יותר מהבחורה, אבל הם לא ירצו,, רק בגלל הרקע הרפואי
אשמח לדעת אם יש פורום של שידוכים לאנשים עם בעיות בריאותיות או מוגבלויות קלות, פורסם בעבר באחד הפורומים שיש ולא מצאתי. בנוסף אשמח לשמות של שדכנים או אנשים ועמותות שמתעסקות בכך.
במידה ורוצים לשמוע הצעות, הם הכתובת (במידה והם מציעים משהו רלוונטי) ובמידה וה"בעיה" הינה ללא 'סימנים' ויהיה משהו מהמשפחה/שכנים/חברים שיציעו.ארגון שידוכים הוא האחרון שהייתי סומכת עליו שיחשוב על טובתי בלבד.
זה אם רוצים ללכת על מסלול "רגיל" ולספר בשלב פגישות מתקדמות - חייבים לספרהייתי מתייעצת עם הרופא המטפל הקבוע, ועם רב שמכיר.
במידה ורוצים לשמוע הצעות, הם הכתובת (במידה והם מציעים משהו רלוונטי) ובמידה וה"בעיה" הינה ללא 'סימנים' ויהיה משהו מהמשפחה/שכנים/חברים שיציעו.
זה אם רוצים ללכת על מסלול "רגיל" ולספר בשלב פגישות מתקדמות - חייבים לספר
זה היה תשובה ל:היום זה מאד נפוץ לקחת רטלין,יש מלא בחורים ובחורות שלוקחים.
אבל לדעתי זה תלוי במינון וכו' והאם זה משפיע על התפקוד...
איך מתיחסים היום בשידוכים לנושא של ריטלין?
זה בעיה רפואית?
נחשב כמחלה כרונית.ומה עם אפילפסיה?
כבר כבר שנים שקט, עם כדורים, אבל בעבר היו כמה פרכוסים.
המלצה שלי לא להסתיר!!!!!ומה עם אפילפסיה?
כבר כבר שנים שקט, עם כדורים, אבל בעבר היו כמה פרכוסים.
הכל נכון חוץ מה"כמובן"...כמובן הבחורה הרימה טלפון להורים שכעסו ממש ובצדק על העיתוי והצורה בה זה נעשה, כמובן שלא היה באותו יום וורט ולא בכלל.
לא מדויק בכללשום רופא לא היה ממליץ על זה בדרך הטבע...)
התכוונתי מבחינה גנטית, ואם יורשה לי- אני מכירה מקרוב את הנתונים.לא מדויק בכלל
אולי זה נכון לעבר, אבל כיום שאפשר להיות מאוזנים היטיב בעזרת משאבה זה הרבה פחות חמור.
בעלי סוכרתי ובזמנו היא התייעץ עם הרופא המטפל שלו - מנהל מחלקה באחד מבתי חולים הגדולים בארץ לגבי שידוך עם סוכרתית והוא ממש לא שלל.
ומי מחליט מה יותר קשה?מותר להורים לומר 'לא' להצעה של נכות קשה מידי ביחס לבן/ת שלהם.
שאין שום הגבלה בחיים עצמם!!אפילפסיה?
כבר כמה שנים שקט, עם כדורים, אבל בעבר היו כמה פרכוסים.
הרבה לא מכירים מספיק את כל הדרגות,בתוך כמעט כל נכות יש קשת רחבה של דרגות: יש מאוזנים מאוד ויש לא מאוזנים בכלל,
יש נוטלי כדורים פעם בשבוע / מקבלי זריקות אחת לשבועיים, ויש מובלים על כיסא גלגלים.
שאין שום הגבלה בחיים עצמם!!
ומי מחליט מה יותר קשה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: