עזרה התנהגות של בנים קטנים

אלמוג מ.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מחילה מכבוד הציבור על הנושא, אבל זקוקים לעזרה מן המנוסים והיודעים, כי אנחנו לא מצליחים לפתור את זה.
האם מישהו נתקל בתופעה שילד קטן - במקום להשתמש באסלה, מלכלך בכוונה את סביבות האסלה?
מה שמדברים לא עוזר, אנחנו אפילו לא יודעים מי מהם עושה את זה. כל יום כל היום יש ריח נורא של אמוניה מחניקה.
מה עושים? ושוב מחילה על הנושא, אבל ללמוד אנחנו צריכים.

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
טבעי..
בודקים כיוונים.
בחדר השירותים זה עוד טוב.
לפעמים מחפשים לנסות דווקא בגינה או מהחלון...
תתגמלו במשהו קטן, אפילו נקודה במבצע.
תדברו תסבירו ותקוו לטוב ..

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
זכור לי שמישהי העלתה מדבקה שצריך לכוון אליה. בזמנו חשבתי לקנות ובסוף זה הסתדר. גיל שבודקים יכולות שונות...
ב"ה שמחה לספר שיש לי 4 בנים ואין שום בעיה בכלל. זה רק הגיל ולא כולם.(יותר הסקרנים ולא החננות)

shani123

משתמש מקצוען
בטוחה שזה בכוונה?
אם זה נראה לך בשליטתו - אז מדבקה בתוך המים, משחקי "קליעה למטרה" יכולים לשפר.
אם זה ענין של למידה - אפשר בינתיים להשתמש באמבטיה, הטעויות לא יהיו עם תופעות לוואי.
אבל,
יש לפעמים גם בעיה פיזית, נקודתית. שצריך לגשת לבדיקת רופא.

יראת גאולה

משתמש מקצוען
תסתכלי פעם אחת, למשל אם הוא מתפנה באמצע המקלחת, שהכיוון הוא טבעי כמו שאמור להיות,
יש משהו רפואי, מצוי למדי, של היצרות בפתח. זה דורש התערבות רפואית, אבל אחת ההשלכות שמרמזות על זה, היא כיוון לא טבעי, מה שמקשה על מיקוד באסלה.

יונלה

משתמש מקצוען
תסתכלי פעם אחת, למשל אם הוא מתפנה באמצע המקלחת, שהכיוון הוא טבעי כמו שאמור להיות,
יש משהו רפואי, מצוי למדי, של היצרות בפתח. זה דורש התערבות רפואית, אבל אחת ההשלכות שמרמזות על זה, היא כיוון לא טבעי, מה שמקשה על מיקוד באסלה.
הטיפול הרפואי הנו כירורגי, פשוט וקל.

אם קיימת בעיה כזאת- טפלו בה מיד, אל תזניחו,
זה יכול להשליך על פוריות.

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למה להלחיץ...

בדרך כלל כידוע לי ממוהלים לא משפיע על כלום.

אלמוג מ.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
ב"ה אין בעיה רפואית. זה נטו ילדותיות.
אנחנו חשבנו אולי לתת למי שעושה את זה לחוות גם את הניקיון של זה, עם ליווי שלנו. זה נשמע פיתרון טוב או מוגזם לדעתכם?

זמני בעולם

משתמש מקצוען
אנחנו חשבנו אולי לתת למי שעושה את זה לחוות גם את הניקיון של זה, עם ליווי שלנו. זה נשמע פיתרון טוב או מוגזם לדעתכם?
ממש לא מוגזם
זה רעיון טוב.
זה חינוך מעולה ללקיחת אחריות. רק שהילד לא יצטט את רש"י בפרשת חוקת תבוא אמו ותקנח צואת בנה...

יונלה

משתמש מקצוען
רופא ילדים/משפחה מפנה לאורולוג.

בזמנו התייעצנו עם הרב בני פישר שהפנה לאורולוג ילדים בשניידר,
לא זוכרת את שמו.

עשירה

משתמש מקצוען
לסטייה קלה כדאי ללכת לרופא משפחה או ישר לאורלוג ?
לא צריך להבהל.
כדאי ללכת לרופא ילדים לאיבחון ראשוני והוא יפנה לאורולוג
אנחנו טיפלנו אצל ד"ר בוריס אורקין ממעייני. זה ניתוחון פשוט וההחלמה קלה בעז"ה
והעיקר, השירותים נשארים נקיים....

עריכה: אני נזכרת שהתייעצנו קודם עם מוהל מומחה מבני ברק, לא זוכרת כרגע את שמו.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
מסכימה מאד עם הנאמר כאן לגבי בדיקה של היצרות (לא שמעתי על בעיית פוריות)
הבן שלי עכשיו בן 6 גם היה ככה. היה עושה ומגיע לו ממש מאחורי האסלה היה זרם חזק מאד. אני לא התייחסתי כי הוא גמל את עצמו בגיל שנתיים וחודש והייתי בטוחה שזה הגיל. המשפחתונית המהממת שהייתה לו אמרה לי שאחת המטפלות דיברה על זה בקו המטפלות ושכדאי ללכת לרופא. הלכנו. ניתוחון. נפתרה הבעיה.

הקטנצ'יק שלי, התחלתי גמילה והפעם הראשונה שעשה בשרותים הסיפור חזר ע"ע, זרם חזק שמגיע עד הקיר מאחורי השירותים. לא התרגשתי ופעם אחרי זה הוא עשה באמבטיה לאורך שלה והגיע לו כמעט עד הקצה השני. החזרתי טיטול. רצתי לרופא. שלח אותנו לכירורג ותתפללו עלינו כי שבוע הבא הניתוחון...

מדגישה כמובן שלא בהכרח צריך להלחץ אבל לבדוק גם מבחינה רפואית וגם מבחינה רגשית של הילד שלא בטוח שעושה את זה בכוונה.

אם הוא כן עושה בכוונה- יש לו כזה דפוס? לעשות דברים דווקא? ואז העבודה היא על משמעת או לא להתייחס רגשית לעניין רק לנקות טכנית שלא יהווה לו גירוי להמשיך לעצבן אתכם.

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי מוגזם.
מדובר על סביבות גיל 3.

אלא אם זה נראה ממש בכוונה ונמשך הרבה זמן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה