אמא לבונבון
משתמש רשום
חברים, הגיעו עכשיו קרוב ל2000 גופיות של ציצית שצריך לקשור כל מי שיכול מוזמן להגיע בבית כנסת אוהב ישראל - נחל עין גדי פינת נחל חבר ברמה א בית שמש
תיפנו למייל 6343118עוד לא
וזה ממש דחוף
אם את יודעת על מישהו זה ממש יהיה חסד גדול
תודה ממשתיפנו למייל 6343118
תנו את הפרטים ונשלח מתנדבים בעז"ה
התנדבות רשמית בבית רפואה מצריכה סדרת חיסונים, אם אני לא טועה....בהדסה נראה לכם חסר מתנדבים? או שבירושלים לא?
ובתקופה הזו זה רשמי ומסודר?התנדבות רשמית בבית רפואה מצריכה סדרת חיסונים, אם אני לא טועה....
כדאי לבדוק מולם. אפשר כמו"כ באירגוני החסד בהדסה - לב חב"ד עזר מציון וכד'ובתקופה הזו זה רשי ומסודר?
או שקל יותר?
בגדול מחוסנת
בהדסה לא צריך מתנדבים לבנתייםובתקופה הזו זה רשמי ומסודר?
או שקל יותר?
בגדול מחוסנת
לשמור על ילדים, של אחים/שכנים/קרובים-יש איזה התנדבות שמתאימה לבחורה בת 17 בירושלים אזור בית וגן , גבעת שאול או קרית יובל??
את משם?בהדסה לא צריך מתנדבים לבנתיים
אמא שלי עובדת שםאת משם?
אתה אם רכב ?התנדבות לגבר בשעות ערב - במשהו מועיל למלחמה, מכירים?
כן גר בבני ברקאתה אם רכב ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: