גמח"ים התנדבות בעת מלחמה

@YB@

משתמש פעיל
עריכה: הצלחתי.

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
unnamed (4).jpg

אלחנן כהנא

משתמש רשום
אף אחד לא צריך את האוכל לחיילים יש להם כמויות מטורפות נזרקים לפח שם כמויות של אוכל אם אתם באמת גברים תתנו אוכל לבחורי ישיבות שלנו שהתחילו את הזמן שבוע לפני. הם אלו ששומרים עלינו הרי זה כל הערכים שלנו שכחתם מי אתם את מי אתם מייצגים

ששונית

משתמש מקצוען
ש להם כמויות מטורפות נזרקים לפח שם כמויות של אוכל
לא נכון!! או יותר נכון שקר!! מידיעה.
תתנו אוכל לבחורי ישיבות שלנו
אין צורך. האמהות שלהם כבר נתנו להם הכל ואם הם ממש רעבים אז יש מכולת מתחת לישיבה.
הרי זה כל הערכים שלנו שכחתם מי אתם את מי אתם מייצגים
הערכים, שלנו בכל אופן, הם חסד, רחמים, חמלה. מנסים להדבק במידותיו
אנו בני היהדות החרדית ואותה אנו מייצגים.

מאן דאו

משתמש פעיל
למיטב ידיעתי: הפורום לא נועד לויכוחים ודיונים מסוג זה

ואם זאת אומר: שאנו צריכים לדאוג לאחינו הנמצאים בחזית בשדה הקרב, הן בדרום, בצפון, ובגליל. החיילים מפוזרים בהמון נקודות שונות, ושפע באזור אחד, לא בהכרח מעיד אל שפע באזור אחר (ואומר זאת מידיעה).

ועם זאת אל לנו לשכוח את בחורי הישיבות העומדים בחזית לחימה מכיון אחר, והרבה מהם משקיעים יותר מהרגלם בלימוד ותפילה למען אחיהם העומדים בזירת הגבול.

כל מי שיכול לעזור ולתת הן בממנו הן בגופו והן בפיו - כדאי ונכון שיעשה זאת למען הצלת כל עם ישראל ואנחנו בתוכם!

אשריכם ישראל​

נערך לאחרונה ב:

ד. פריד

משתמש מקצוען
אף אחד לא צריך את האוכל לחיילים יש להם כמויות מטורפות נזרקים לפח שם כמויות של אוכל אם אתם באמת גברים תתנו אוכל לבחורי ישיבות שלנו שהתחילו את הזמן שבוע לפני. הם אלו ששומרים עלינו הרי זה כל הערכים שלנו שכחתם מי אתם את מי אתם מייצגים
לא זכור לי שאוכל בשפע זה אחד מקנייני התורה.

מלבד העובדה שעם כל התועלת שבחורי הישיבות מביאים, הם לא מסכנים בכך את קצה הציפורן.

ובנוסף ל"קידוש ה'" מקריאות כאלו, חוששני (מניסיוני כבחור ישיבה בעבר) שהאוכל הנוסף ברובו ימצא את דרכו לאלו שאינם שקועים בלימוד בלשון המעטה, ולולי החששות הרוחניים לכאו' היה מקומם בצבא.

גרפיקאית מתנסה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
האם יש למישהו מושג על ארגונים שצריכים מתנדבים כעת כגון זק"א, חברה קדישא, וכדו'
לעיתים בקשות ההתנדבות לא מונגשים מספיק לציבור החרדי, נשמח מי שיכול להעלות מידע.
אני אשמח לדעת על מקום שמחפשים מתנדבות לעזרה באוכל לחייליםלארוז וכו'.. אבל במרכז, בני ברק\ פתח תקוה

ERNR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
קיבלתי את ההודעה מקווה שזה מתאים לכאן
עסק בשדרות שמוכר נעליים לילדים, כיפות ועוד ועוד - הוא לא מבקש מכם טובות, רק שתקנו סחורה טובה אם תוכלו והיא תגיע לכל רחבי הארץ

Malmush.com

בנני

משתמש מקצוען
בלת"ק
אתר גיידסטאר - אתר העמותות בישראל של משרד המשפטים
מכיל עמותות המבקשות סיוע / מתנדבים וכו...
וכן נותן מידע לגבי עמותות שנותנות סיוע / תמיכה
https://www.guidestar.org.il/search-malkars
אפשר לחפש ולמצוא בקלות
1697704368207.png

הלר

משתמש פעיל
לכו לתרום דם אתמול תרמתי בארנה ובושות אין שם כמעט חרדים שתורמים כולם חילונים

ERNR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש תורות ארוכים?
באיזה שעות?

הלר

משתמש פעיל
אתמול הייתי בשעה אחד בצהריים
התור סביר מאד לא מידי ארוך
לקח לי בערך שעה כל התרומה

ERNR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
*מאהל של משפחות חטופים, בקפלן מול הכניסה הדרומית לקרייה בת״א..*

עדות של מישהי שרק עכשו עזבה שם:

״אני ברכבת חזרה מהקריה, נסעתי לחזק את משפחות החטופים. הנחתי שכמו בשבעה אגיע לחזק, לחבק, לשמוע סיפורים ולחזור לחיי- לעבוד, לבשל לצהרים, להסיע לפה ולשם. שום דבר לא הכין אותי למה שראיתי. משפחות ובודדים (שכל משפחתם נחטפה) הלומי צער יושבים לבד!! אין שם כמעט אף אחד. אין שם בקבוקי מים וטישו, אין שם מטען לסלולרי, אין שם עו"ס או פסיכולוג אין שם כלום מעבר להלם. אז נשארתי ונשארתי…
ואיפה עם ישראל? ומרכזי הסיוע? אני בהלם..״

*מי שיכול להגיע, לסייע, לתמוך, לחבק, לחזק זו מצווה..* ❤️

❤️**נא להפיץ** ❤️
שימו לב מדובר בסחיטה רגשית של שמאלנים
שרוצים שיחזירו את כל המחבלים וכך יחזירו את השבויים
יש שם מערך הסברה....
(מידיעה ברורה- חברה שהלכה לשם)

reish

משתמש מקצוען
קיבלתי את ההודעה מקווה שזה מתאים לכאן
עסק בשדרות שמוכר נעליים לילדים, כיפות ועוד ועוד - הוא לא מבקש מכם טובות, רק שתקנו סחורה טובה אם תוכלו והיא תגיע לכל רחבי הארץ

Malmush.com
חשוב מאד!
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה