אני נטפרי וזה לא פתוח לי, יש מצב שאתם מורידים את הסירטון הזה?קישור לאתר הידברות הסרטה של הריאות
https://www.hidabroot.org/article/234058
אה, סליחה, אז באמת זה לא נורא לעשן...זו לא 'ריאה של מעשן'.
זו ריאה של אדם שחלה בסרטן הריאות בעקבות עישון (כנראה).
אין לי מושג איך מורידים מהידברותאני נטפרי וזה לא פתוח לי, יש מצב שאתם מורידים את הסירטון הזה?
זה נורא לעשן.אה, סליחה, אז באמת זה לא נורא לעשן...
זו לא 'ריאה של מעשן'.
זו ריאה של אדם שחלה בסרטן הריאות בעקבות עישון (כנראה).
הצבע האפור של הריאה נהיה בגלל הסרטן או בגלל העישון?
זה הוידיאו שעליו הכתבה
תקשיבו לדיבוב:
למיטב ידעתי ריאות של מעשן משחירות, גם אם לא חלה בסרטןצריך לבדוק איך נראית ריאה של אדם שלא עישן וחלה בסרטן הריאות, מעניין.
על פניו, זה לא סתם שינוי צבע, זהו מקום שהבשר נאכל על ידי משהו, הלכו התאים הבריאים ונשאר רק פסולת ריאות.הצבע האפור של הריאה נהיה בגלל הסרטן או בגלל העישון?
כך גם ידוע לי, ולכן לא מדויק לומר שמדובר בדמגוגיה.למיטב ידעתי ריאות של מעשן משחירות, גם אם לא חלה בסרטן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: