גם למיטב ידיעתי.למיטב ידעתי
אבל אני לא יודע מהיכן הידיעה הזו מוטבת...
גם למיטב ידיעתי.למיטב ידעתי
לכולם זה ידוע. השאלה מהיכן?כך גם ידוע לי
אם תצפה בוידיאו תראה שגם הריאה הזאת מונשמת. למרות שהיא שחורהעל פניו, זה לא סתם שינוי צבע, זהו מקום שהבשר נאכל על ידי משהו, הלכו התאים הבריאים ונשאר רק פסולת ריאות.
אם כל מי שמעשן היו ריאותיו אכולות כפשוטו, הוא לא היה נושם.
בכל מקרה, התמונה הזו מופצת בתור ריאה של מעשן, ובכתבה מסבירים שזו ריאה של חולה סרטן, ולא סתם, אלא אחד שהוא או מת או עבר השתלת ריאה, אחרת, למה היא מונחת שם.
לעשן זה גרוע.
לכתוב בכותרת 'ריאה של חולה סרטן הריאות בעקבות עישון' זה הגון. אבל פחות פופולרי.
כמו שאף אחד לא ייבהל מתמונה של לב סתום (אם יש דבר כזה) של אחד שעבר השתלת לב בעקבות אכילת המבורגרים. אבל אם יכתבו 'לב של אוכל ממתקים' זה ירוץ.
אם הוציאו אותה - היו צריכים להחליף.אם תצפה בוידיאו תראה שגם הריאה הזאת מונשמת. למרות שהיא שחורה
גם למיטב ידיעתי.
אבל אני לא יודע מהיכן הידיעה הזו מוטבת...
ועם כל זאת אני אסתכן ואנחש שאתה מעשן ולכן זה מעצבן אותךאם הוציאו אותה - היו צריכים להחליף.
מחליפים רק במקרה של סכנת חיים ממשית.
שוב, בגוף הכתבה כתוב בפירוש שהריאה של חולה בסרטן הריאות.
על מה אנחנו דנים כאן?
ברור שעישון הוא סכנה.
וברור שאמירת אמת חלקית היא דבר לא הגון.
מעולם, אבל מעולם, כולל בפורים כיתה ו' לא לקחתי 'שכטה' אחת מסיגריה.ועם כל זאת אני אסתכן ואנחש שאתה מעשן ולכן זה מעצבן אותך
סליחה חחמעולם, אבל מעולם, כולל בפורים כיתה ו' לא לקחתי 'שכטה' אחת מסיגריה.
אין לי מושג מה זה וזה לא מגרה אותי בכלל.
לא הצדקתי עישון, קבלתי על פופוליזם.
כנראה שיש אנשים שלא אוהבים (לא התעצבנתי, רק לא-אהבתי) אי-צדק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: