דרוש מידע התלבטות בין סמינרים בירושלים- המלצות

פיקאסה

פיץ' אוטומציה ובוטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
דיייי איזה קטעעע!!! אם הוא חופר על תקנון אז אני ממש לא בעינין!! ממש עזרת לייי חסכת ממני עגמת נפש!! תודהה
חפירה על תקנון מראה על מוסד יציב, לא אומר שום דבר על פתיחות או סגירות. תאמיני לי שתרצי שהבת שלך תהיה במקום שמקפיד על תקנון, גם אם התקנון הוא חצאית מתחת לברך בלי לחפור אורך ובד.

דוד 14

משתמש חדש
חפירה על תקנון מראה על מוסד יציב, לא אומר שום דבר על פתיחות או סגירות. תאמיני לי שתרצי שהבת שלך תהיה במקום שמקפיד על תקנון, גם אם התקנון הוא חצאית מתחת לברך בלי לחפור אורך ובד.
תקשיבי! אני רוצה מקום טוב ושמור!! אבל בגלל שאני מגיעה ממקום שממש העירו לי על דברים שטותיים זה ממש הפריעה לי ברמה מוגזמת לדוג קרסוליות.. אני לא רוצה לפחד לראות מורות!! נמאס לי מהשטויות האלה לכן אני מחפשת מקום שלמשל מורה ראתה אותי אחרי צהריים עם חצאית צמודה או חצי טאצ שלא תעשה מזה ממש באלגן ברמה קיצונית מבינה?

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מכירה ממש מהשנים האחרונות, אבל ממה שאני מכירה - סמינר עם הקפדה על תקנון כמו כל הסמינרים הגדולים, שונה לכאורה מהסניף אבל לא שונה בהרבה מאחרים.
בזמני בהחלט היתה הקפדה על תקנון, גם ביג יד. לא יודעת מה כן מה לא.
האמת שלדעתי במקומות האלה לא יקבלו מישהי שבאה מסמינר אחר ומחפשת יותר שחרור.
מעבר לזה סמינר מקסים, צוות בראש טוב וישר.
בהצלחה!

מחזיק מפתחות

משתמש מקצוען
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כשהסמינר "חופר" כלשונך בתקנון- הוא מוכיח על יציבות ועל גבולות.
ובד"כ הבנות שם טובות ושמורות יותר - לפחות רובן.
כשהסמינר משחרר- הבנות שם פחות שמורות ויותר מרשות לעצמן.
מלבד זאת- חצאית צמודה זה לא "הערה שטותית" זה כבר צניעות בניגוד לדוגמה השניה שהבאת של קרסוליות שזה לא ענין של צניעות אלא יותר סגנון...
בקיצור, תחליטי מה בדיוק את רוצה ולאן פניך מועדות.
אם את ספרדיה- יש סמינרים ספרדיים שיכולים להתאים/ סמינר קוק ובית בינה- שהם פתוחים יותר אבל יש בהם הרבה בנות שמורות וטובות.

sllg

משתמש צעיר
חצי טאצ' וחצאית צמודה לא יאפשרו בשום סמינר ובצדק גמור, בסמינר שכן מאפשר לא בטוח שתרצי להיות,
לגבי קרסוליות למשל, אכן אין בזה בעיה, אבל זה כמו עוד דברים שאולי אין בהם בעיה (לדוגמא חצאית ארוכה וגרביים קצרות) אבל סמינר חייב ליצור מסגרת ברורה של תקנון, אחרת המצב יהיה מאוד בעייתי,
חלק מהעניין בסמינר הוא לכופף את הראש לתקנון, זה חשוב, בחופש או כשתהיי אחרי הסמינר תמיד תוכלי להתלבש איך שנכון ומתאים לך.

*רות

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כשהסמינר "חופר" כלשונך בתקנון- הוא מוכיח על יציבות ועל גבולות.
ובד"כ הבנות שם טובות ושמורות יותר - לפחות רובן.
כשהסמינר משחרר- הבנות שם פחות שמורות ויותר מרשות לעצמן.
מלבד זאת- חצאית צמודה זה לא "הערה שטותית" זה כבר צניעות בניגוד לדוגמה השניה שהבאת של קרסוליות שזה לא ענין של צניעות אלא יותר סגנון...
בקיצור, תחליטי מה בדיוק את רוצה ולאן פניך מועדות.
אם את ספרדיה- יש סמינרים ספרדיים שיכולים להתאים/ סמינר קוק ובית בינה- שהם פתוחים יותר אבל יש בהם הרבה בנות שמורות וטובות.
קוק הוא לא דווקא לבנות ספרדיות
והוא סמינר מעולה!

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
סמינר לא יכול להיות שמור אם הוא לא עומד על התקנון. יש סמינרים עם תקנון יותר פתוח, הם כנראה גם יותר פתוחים, אבל אל תצפי שאם עברת על התקנון לא יעירו לך.
האופציות שיש פחות או יותר- סמינר פתוח יחסית שמאפשר קרסוליות ומעלים עין מחצי טאצ', או סמינר סגור שלא מאפשר את זה, ואם תעברי על התקנון יעירו לך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה