דעתי:
הפורום הזה הוא חדש במתכונת הזו, וע"כ יש כאן אינפלציה של חומר
איך שאני רואה - מדובר בהתרגשות ראשונית של ילדים שקיבלו סוכריה אחרי המוווון זמן שביקשו אותה, הם מוצצים אותה בהתרגשות ומוצצים ממנה את כל דמה וחלבה
להרגע, רבותי, בעוד תקופה קצרה נשמע כאן אמירות בסגנון: הרבה זמן לא ראינו כאן חומר חדש, או להיכן נעלמתם וכו'... כך שעם מעט סבלנות, תזכו לראות בעיניכם את האפקטיביות הברוכה של הפורום ללא נספחי משנה מציקים...
לגבי הכללים, כמו כל הכללים והטורים עד כה - משעשע לקרוא אותם ונחמד לראות את ההשקעה בכתיבתם, אך נראה לי שזה מוגזם
הציבור לא יכול לעמוד בכללי עומס גבוהים שכאלה, אין טעם להגביל אנשים ולקצוץ להם כנפיים בכל הקשור לכתיבה, כפי שכתבתי - לכאורה, המצב יגיע מהר מאד לאיזון, כך שהגבלת הכללים רק תקשה ולא תגרום לחיבוב הפורום החינני הזה
רבים מהבלדות והשירים כאן - הם מעולים, אך כפי שכתבו לפני, לא רק הז'אנר הזה ישנו בכתיבה, לכן מומלץ להעלות גם חומרים נוספים. לדיוק יתר: ישנם כאן כותבי בלדות מקצועיים, ואכן נראה שזה יהיה העתיד של כותביהם וזה נפלא. הבעייתיות מתחילה כשאחרים מנסים לחקות את הסגנון, אך לא לכולם זה מתאים.
ואם חוששים מפני החומרים האיכותיים הנמצאים כאן? על זה נאמר: קנאת סופרים, והיא רק תרבה חכמה
יש כאן כאלה שמעונינים להתפרסם בעיתונות או בפלטפורמות אחרות, היאך תרצו לפרסם יצירה בפורום גדול, אם בפורום המצומצם (יחסי, יחסי) הזה אתם מתביישים
נסו את כחכם ותראו ישועות
(גם אני בעז"ה)