אני רוצה להכין לחלאקה פרלינים ברעיון הזה
אף פעם לא הכנתי פרלינים אז יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות ממי שמבינה/יודעת
א. האם במקום לזלף את הפסים של הכיפה אחרי שהפרלין מוכן אני יכולה לדעתכן לצייר אותם עם שוקולד לבן בתוך התבנית, לחכות מעט שיתקשה ואז ליצוק את השוקולד השחור? איכשהו נראה לי שזה יהיה ככה יותר קל מאשר לצייר על הפרלין כשהוא נמס ביד. כמובן שאם אעשה ככה אז אני צריכה לכתוב את האותיות בכתב מראה-הפוך
ב. האם לדעתכן אני יכולה להכין כיפות כאלו ממתכון כזה https://bakencook.co.il/2024/07/03/פאדג-שוקולד-חלומי-ב2-דקות-עבודה-תמיד-מע/
או שזה לא ילך?
ג. אשמח למתכון פשוט וקל (בלי טמפרור) וטעים כמובן לפרלינים, אפשר חלבי
תודה לכל המסייעות!
אף פעם לא הכנתי פרלינים אז יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות ממי שמבינה/יודעת
א. האם במקום לזלף את הפסים של הכיפה אחרי שהפרלין מוכן אני יכולה לדעתכן לצייר אותם עם שוקולד לבן בתוך התבנית, לחכות מעט שיתקשה ואז ליצוק את השוקולד השחור? איכשהו נראה לי שזה יהיה ככה יותר קל מאשר לצייר על הפרלין כשהוא נמס ביד. כמובן שאם אעשה ככה אז אני צריכה לכתוב את האותיות בכתב מראה-הפוך
ב. האם לדעתכן אני יכולה להכין כיפות כאלו ממתכון כזה https://bakencook.co.il/2024/07/03/פאדג-שוקולד-חלומי-ב2-דקות-עבודה-תמיד-מע/
או שזה לא ילך?
ג. אשמח למתכון פשוט וקל (בלי טמפרור) וטעים כמובן לפרלינים, אפשר חלבי
תודה לכל המסייעות!