עולם התכנות מעביר את הייעוץ מס ודומ' לרובוטים ומיחשוביםשלום וברכה!!
אני שוקלת מעבר ממסלול ייעוץ מס לתכנות (אני בשנה הראשונה של הלימודים)
אשמח לדעת לגבי ההשמה בשתיהם ולגבי שעות העבודה
תודה!
יש לך משהו להמליץ?גרפולוג לייעוץ
תוכלי לשתף אם הוא עזר לך?יש לך דרכי יצירת קשר??
היא עובדת קשה ולכן מרויחה כך.היא שכירה חצי משרה, ובנוסף היא מורה למיסים בסמינרים וגם בערבים כזה לוקחת עבודות בקטנה באופן עצמאי, ובאמת מרוויחה יפה מאד!
היא לא עובדת יותר שעות ממתכנתות במקומות הגדולים שעובדות בימים רגועים 9 שעות ומי מדבר בכלל על תקופות עמוסות...היא עובדת קשה ולכן מרויחה כך.
תשוי שכירה - לשכירה, לא תפוח לאשכולית.
ואז הפער במשכורות הוא גדול מאד.
חושבת שאם היא מתאימה לתכנות ומטרתה לעבוד כדי לפרנס את ביתה, שתלך על זה.
המתכנתות שאני מכירה לא עובדות יותר קשה מהיועצות מס,היא לא עובדת יותר שעות ממתכנתות במקומות הגדולים שעובדות בימים רגועים 9 שעות ומי מדבר בכלל על תקופות עמוסות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: