אני מכיר זוג שיומיים אחרי החתונה נפרדו ,ובכתובה היה סכום בשביל הכבוד....אחרי מאמצים רבים הוא הסכים לרדת ל101 אלף דולר
לא חבל על הסכום הזה? לא שצריך לחשוש לזה,אבל גם למקרה קיצון לא מפנטזים סכום בשביל כבוד.
אני מכיר זוג שיומיים אחרי החתונה נפרדו ,ובכתובה היה סכום בשביל הכבוד....אחרי מאמצים רבים הוא הסכים לרדת ל101 אלף דולר
עונה במקומו, אצל כולם יש .אצל ספרדים תכפילו ב50.אבל אתה באמת חושב שרק אצל הספרדים יש המון גוונים????
גם אנחנו לצערי מכירים סיפור דומה.תחושה שאתה לא אומר אמת כאן, מה היה הויכוח המדויק?
גם אצל אחינו מכל העדות יש המון גוונים. רק שאצלם יש ’’תנאים’’ ויותר מקובל לסכם הכל. זהו זה.סליחה שתפסתי אותך על המילה
אבל אתה באמת חושב שרק אצל הספרדים יש המון גוונים????
אגב, גם הזוג המדובר נפרדו אחרי כמה חודשים מדוברים, והכלה הסכימה לוותר על כל הסכום (שנחתם בסוף על 52,000 שח) העיקר שהבעל יתן לה גט...אני מכיר זוג שיומיים אחרי החתונה נפרדו ,ובכתובה היה סכום בשביל הכבוד....
לא חבל על הסכום הזה? לא שצריך לחשוש לזה,אבל גם למקרה קיצון לא מפנטזים סכום בשביל כבוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: