יש ברחבי הארץאיפה נמצאים הכוללים? יש ברכסים?
שניים מתוכם ברכסים
ק אתא
כרמיאל
עפולה.....
יש ברחבי הארץאיפה נמצאים הכוללים? יש ברכסים?
מה צריך בשביל קישור?למעוניינים להתרים בהוראת קבע:
ניתן להקים לכל מתרים קישור אישי על שמו להפצה. התרומה תירשם במערכות נדרים פלוס עם שם המתרים בהערה, והעושים במלאכת הקודש יעתיקו את התרומה לאתר קוזמאצ'.
הקישורים הללו פעילים כבר עכשיו.
אפשר לפנות באישי.
לא צריך כלום. רק את שם המתרים.מה צריך בשביל קישור?
האם הולך להיות אצלכם באתר פלטפורמה מיוחדת כמו שהיה בעטר"ש?
https://drive.google.com/file/d/1vfaUGYUwWzy8rRFApAzktwY4a7zpVnTK/viewמישהו שלח לי סרטון קצר, שזעזע אותי עמוקות.
בסרטון, יושב מרן שר התורה רבינו חיים שליט"א, סביבו אנשים נכבדים ונשואי פנים, ובפניו נושא דברים הגאון הצדיק רבי חזקיהו מישקובסקי שליט"א.
והוא מספר וקולו רועד, על סיור שנערך בבית משפחה בבני ברק. משפחה שהבעל יושב והוגה בתורה בכל כוחו, חודש אחרי חודש, שנה אחרי שנה, ובכולל 'לא משלמים'.
פחחח.... מילים יבשות כצנון.
'לא משלמים'....
לא משלמים זה אומר, שבבית אין מה לאכול. יש שם הורים, וילדים, ואין להם מה לאכול. שהשם ירחם איך נראה המקרר שם.... חשבתי שזה עוד סיפור בדים מציקלונה של קופה זו או אחרת...
אבל בסרטון רואים את זה.
איזו עניות!!
והמצלמה מצלמת, ועוברת מחדר לחדר והמראות קשים.
הזדעזעתי. אבל לא זה מה ששבר אותי. ראיתי בתים כאלו כבר.
בתום הסיור פנו המבקרים לצאת, והאישה 'רודפת' אחרי ראש הכולל ופונה בדמעות, בלב מתחנן "ירחם עלי הרב, אני לא מתלוננת על הקושי, על המחסור, על דקדוקי העניות שהם מנת חלקנו. אני חוששת, שבעקבות המצוקה הנוראה יעלה בלב בעלי היקר, המתמיד לצאת חלילה מאוהלה של תורה, להביא טרף לביתו. אנא, ישפיע עליו הרב שישאר ללמוד!!!"
הרב מישקובסקי מתאר, ומרן הגר"ח שליט"א....פורץ בבכי.
אחים יקרים,
אין לכם מושג כמה צרות מרן שליט"א שומע ביום. יותר ממה שאתם תשמעו שנים ארוכות.
אבל מרן בכה כששמע על בת ישראל שהעניות מנוולתה, אבל רועדת שבעלה יעזוב את הסטנדר.
וכשראיתי את כתפיו הקדושות של מרן שליט"א רוטטות, שכחתי מכל מה שהחלטתי...
https://www.causematch.com/he/projects/ryb/7585688653/אשמח מי שיוכל לתרום דרכנו.
בעלי התחייב על 12000 , אצרף את הלינק הישיר לכשנקבל אותו.
אפשר להעלות את הקליפ כאן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: