• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

''התחנני'' .האם דמעותיו של מרן שר התורה ישובו ריקם??

מצב
הנושא נעול.

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
בעלי גם בכולל (בכרמיאל) הזה ולא מקבל כבר שנה וחצי..
יש 36 סניפים של הכולל בארץ.

נערך לאחרונה ב:

נדרים פלוס

משתמש פעיל
למעוניינים להתרים בהוראת קבע:
ניתן להקים לכל מתרים קישור אישי על שמו להפצה. התרומה תירשם במערכות נדרים פלוס עם שם המתרים בהערה, והעושים במלאכת הקודש יעתיקו את התרומה לאתר קוזמאצ'.
הקישורים הללו פעילים כבר עכשיו.
אפשר לפנות באישי.

תמר 10

משתמש חדש
כאחד שזכה להימנות על הלגיון המובחר הזה-כאברך ברשת הכוללים הזו- אני יכול להעיד שהדבר המייחד את רשת הכוללים העצומה הזו זה האוירה הכ"כ טובה שיש בין כותלי בתי המדרש שלה, ויעידו על כך כאלף עדים אותם קרוב ל2000 אברכים שלמרות שחלק גדול מהם לא קיבלו מילגות זה 17[!!!] חודשים, הם לא עזבו או עברו לכולל אחר, הם נשארו באוהל של 'יששכר באהליך' כי הם פשוט לא מסוגלים ולא רוצים לעזוב, זה הבית שלנו!!! וכפי שכשיש קשיים גם כשהם עצומים ומעיקים בתוך הבית [ל"ע] אף אחד לא יקום ויעזוב את הבית, כך ביששכר באהליך, אנו מצידנו לא מוכנים לעזוב את הבית הזה!!! והנהלת הרשת בראשות מוסר הנפש הגדול הגאון ר' אלחנן ויסבורד שליט"א מקיזה את נפשה יומם וליל על קיום הכוללים, אבל אין! אין כל אפשרות להמשיך! הם מיצו את כל היכולות!
עכשיו רבותי, זה תלוי בכם. בהצלחה רבה.

זושא כץ

משתמש מקצוען
למעוניינים להתרים בהוראת קבע:
ניתן להקים לכל מתרים קישור אישי על שמו להפצה. התרומה תירשם במערכות נדרים פלוס עם שם המתרים בהערה, והעושים במלאכת הקודש יעתיקו את התרומה לאתר קוזמאצ'.
הקישורים הללו פעילים כבר עכשיו.
אפשר לפנות באישי.
מה צריך בשביל קישור?
האם הולך להיות אצלכם באתר פלטפורמה מיוחדת כמו שהיה בעטר"ש?

אום

משתמש מקצוען
מישהו שלח לי סרטון קצר, שזעזע אותי עמוקות.
בסרטון, יושב מרן שר התורה רבינו חיים שליט"א, סביבו אנשים נכבדים ונשואי פנים, ובפניו נושא דברים הגאון הצדיק רבי חזקיהו מישקובסקי שליט"א.
והוא מספר וקולו רועד, על סיור שנערך בבית משפחה בבני ברק. משפחה שהבעל יושב והוגה בתורה בכל כוחו, חודש אחרי חודש, שנה אחרי שנה, ובכולל 'לא משלמים'.
פחחח.... מילים יבשות כצנון.
'לא משלמים'....
לא משלמים זה אומר, שבבית אין מה לאכול. יש שם הורים, וילדים, ואין להם מה לאכול. שהשם ירחם איך נראה המקרר שם.... חשבתי שזה עוד סיפור בדים מציקלונה של קופה זו או אחרת...
אבל בסרטון רואים את זה.
איזו עניות!!
והמצלמה מצלמת, ועוברת מחדר לחדר והמראות קשים.
הזדעזעתי. אבל לא זה מה ששבר אותי. ראיתי בתים כאלו כבר.
בתום הסיור פנו המבקרים לצאת, והאישה 'רודפת' אחרי ראש הכולל ופונה בדמעות, בלב מתחנן "ירחם עלי הרב, אני לא מתלוננת על הקושי, על המחסור, על דקדוקי העניות שהם מנת חלקנו. אני חוששת, שבעקבות המצוקה הנוראה יעלה בלב בעלי היקר, המתמיד לצאת חלילה מאוהלה של תורה, להביא טרף לביתו. אנא, ישפיע עליו הרב שישאר ללמוד!!!"
הרב מישקובסקי מתאר, ומרן הגר"ח שליט"א....פורץ בבכי.
אחים יקרים,
אין לכם מושג כמה צרות מרן שליט"א שומע ביום. יותר ממה שאתם תשמעו שנים ארוכות.
אבל מרן בכה כששמע על בת ישראל שהעניות מנוולתה, אבל רועדת שבעלה יעזוב את הסטנדר.
וכשראיתי את כתפיו הקדושות של מרן שליט"א רוטטות, שכחתי מכל מה שהחלטתי...
https://drive.google.com/file/d/1vfaUGYUwWzy8rRFApAzktwY4a7zpVnTK/view

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
@אסתי !! , היות שהראשונה שראיתי בקשתה היתה את, אשמח לקבל ממך לינק ישיר לתרומה דרכך. אנא הזכירי לי כשיהיה לך לינק כזה - אפשר לשלוח לי בה. פרטית.

וכל האברכיות שבעליהן לומדים שם - גאה שיש נשים כמותכן בעם שלנו. באמת ולא במליצה.

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
תודה על הקישור, זיכית אותי

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
upload_2019-3-3_21-34-7.png

מי שתורם סכום 1000 ש''ח ומעלה ,שמו
יוכנס לתפילה של מרן שר התורה בציון הרשב''י במירון,
אפשר לשלוח לי את השמות בהודעה פרטית
או לטלפון של בעלי שמופיע בדף התרומה בקישור כאן

לינק לתרומה ישירה https://www.causematch.com/he/projects/ryb/7585688653/

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני לא מבין
זה לא אמור להיות ברביעי חמישי?
למה זה כבר התחיל?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה