ס"ה עדכנו מדיווחים ערביים. כל אחד בוחר אם להאמין או לא . בכל אופן תודה על העדכון. ב"ה המתיחות מאחורינו.דו"צ מעדכן כעת שאין שום נפגעים בצד שלנו!!!
חכמים היזהרו בדבריכם...
האחרון שאני אאמין לו .ציטטו שאיים שלבנון תשלם את המחיר. פחחחחחחחח. איך הוא נוהג לומר לא היה כלום כי אין כלום. בפרט שהפגיעה הסתיימה בפגיעה ברכוש ולא בנפשמחכים להצהרת ראה"מ
לא ביג דיל, מנסים להגדיל את גוש הימין, שלא נלך לבחירות פעם שלישית.קרה משהו? במקרה נחתתי פה על הפורום, אבל לא הבנתי מה הולך, אני גרה בצפון אז לפי הכותרת אני מבינה שאני צריכה לפחד.........אפשר הסבר? מישהו??
השאלה היא אם נסרללה ילך שולל אחרי התגיל הזה או שהוא יגיב בעוצמה....מה שהבנתי מהנ"ל - היתה התחממות בצפון וב"ה התקרר חזרה..
בשורות טובות!!
החיזבללה לא כאלה טיפשים, שהם יורים לעבר מטרה צבאית הם רואים אותה עם משקפות משוכללות ומזהים אם היא מאוישת בחיילים ולדעתי הם בחרו בכוונה לא לפגוע בחיי אדם כדי לא לתת לצה"ל להגיב בצורה קשה. וכמובן לציבור שלו הוא מכר לוקשן שהיו לנו הרוגים ופצועיםככהנ צהל עשה את אחד התרגילים המבריקים לחיזבאללה .
צהל ידע על חוליה שמתכננת לירות טילים לעבר כוח צהל הכינו להם מארב יפה נתנו להם לירות על אמבולנס צהלי ריק הנחיתו מסוק שכביכול מפנה פצועים שהחיזבאללה יהיה בטוח שהצליחו
ואיך שהחוליה התחילה נסיגה בתוך שטח לבנון מטוס חיסל את החוליה ומיד צהל פתח במתקפה של 100 פגזים בפחות מחצי שעה על יעדי חיזבאללה בלבנון .
ב"ה אין נפגעים לכוחותינו , אפילו לא נשרטו .
אני מהמרת על יגיב בעוצמה, אבל השאלה אם האיומים שלו יאיימו על מישהו.השאלה היא אם נסרללה ילך שולל אחרי התגיל הזה או שהוא יגיב בעוצמה....
טוב, עכשיו מותר לפחד??????האם התקפת חיזבאללה באביבים, הייתה פעולה חד פעמית? התשובה היא לא! צפויות התקפות נוספות של חיזבאללה בימים הקרובים
https://www.debka.co.il/האם-התקפת-חיזבאללה-באביבים-הייתה-פעול/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: