בצד השמאלי של "שליחה" יש חץ.איפה נמצא התוסף הזה של הודעות מתוזמנות?
ואם עדיין לא?חיימקה כבר נשוי וכד'.
אני מפחדת לשמור,נכון.
יש משפחות שכל שנה קונים בשביל שנה הבאה
ואגב, גם לענין מצות. אריזות חדשות סגורות טוב אין שום בעיה לשמור שנה.
לא קורה לזה כלוווום!!!
אני מפחדת לשמור,
יש מה לעשות עם קילו מצות,?
יש משהי שירצה לקנות במחיר מוזל או שזה אתרוגים אחרי סוכות?
למי שאוכל שרויה- אין מה לחשוש לשמור מצות לצורך "מצהבריי", במילא מרטיבים את המצות.אני מפחדת לשמור,
אכלנו די והותר מצותלמי שאוכל שרויה- אין מה לחשוש לשמור מצות לצורך "מצהבריי", במילא מרטיבים את המצות.
ולמי שלא אוכל שרויה ונשאר לו מצות - עכשיו (אחרי פסח) זה בדיוק הזמן להכין מצהבריי
אפשר לעשות עוגת מצות קומות. כל מצה טבולה ביין מתוק ומרוחה בקרם - ככה 10 קומות ולמקפיא.אני מפחדת לשמור,
מזכיר לי שיש סט מיושן להורים שלי שהדבקתי בו דבק נייר על הצלחות וכתבתי עליו "לשכנע את אבא לזרוק"אנחנו אוהבים גם לרשום על הארגזים של כלי הפסח כל מיני משפטים על הארועים שהיו באותה תקופה . לדוגמא : שנה שעברה כתבנו על ארגז: הקורונה משתוללת בעולם... או: חיימקה עוד רווק... או: אבריימי ורותי באו לעזור לעלות כלים... וכד'
ושנה אחרי זה , הורדת הכלים ופתיחת הארגזים נעשיית חוויתית במיוחד.רואים מה השתנה... אין קורונה/ חיימקה כבר נשוי וכד'.
כנ"ל כותבת ככה, כולל תפריטים ואילו מאכלים אהבו עם תזכורת ברורה לדאוג לאוכל של ערב פסח כבר בבדיקת חמץ (השנה לא היה רלוונטי)לנו יש "מחברת פסח"
במוצאי כל חג כותבים בה את סיכום החג. מתי היינו בבית, איפה התארחנו, איזה מאכלים אהבנו ואיזה יין לא כדאי לקנות שוב...
בנוסף כותבים את כמויות המצרכים המדויקת שקנינו (מזון) וכמה נשאר. ואת הדברים ששמרנו לשנה הבאה ולא צריך לקנות (נייר לבן, תבניות ח"פ, שמן אגוזים- יש לו תוקף עד 2023)
כותבים גם אנקדוטות (חיים ביקש לאפיקומן אופניים חשמליות עם גלגלי עזר...), כלים חדשים שקנינו וכמובן תזכורות והערות לשנה הבאה (הקומקום הפסיק לעבוד...)
חויה לעבור על המחברת כל שנה מחדש, לשים לב למשפחה שגדלה ולכמויות המשתנות.
ברכתה המוציא. קצת מגביל.אפשר לעשות עוגת מצות קומות. כל מצה טבולה ביין מתוק ומרוחה בקרם - ככה 10 קומות ולמקפיא.
אצלנו החשבון בדיוק, אבל בדיוק הפוך....לכל אלו שנשארו להם מצות - הייתם צריכים לקחת בחשבון שהשנה (בניגוד לכל השנים) היה רק יומיים שבת וחג, לכן הלך פחות מצות, בכל השנים יש 3 ימים שבת וחג.
בפרט בשנה הבאה יש 2 שבתות (פעמיים סעודה שלישית) אז אל תקנו פחות מצות בשנה הבאה.
עם הכובע והחליפה והמשקפיים?.....אצלנו מנקים את הבעל דווקא בתוכנית של כביסה עדינה 400 סל"ד
אז תכתבו: _____מחכה לזיווגו....ואם עדיין לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: