מידע שימושי התורה חסה

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אפשר גם לכתוב סתם תזכורות כמו; לא להיפגש עם שיינדי, היא מוציאה לי את העיניים עם הסטים שלה.
או לתזמן לפני ראש השנה: נשפך יין על הקיטל!
לאור החשיפה כאן.. אולי עדיף תחת זאת לתזמן מייל לשיינדי שתפסיק עם הסטים שלה.. זה מוציא את העיניים של כולם בפרוג.....

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום
דווקא אצלי הכמויות היו שונות ממש משנה שעברה
שנה שעברה - קורונה - היינו כל הזמן בבית, הלך המון המון מצות וכו'
השנה - כבר אירחתי הרבה - הלך הרבה שמן, עופות, בשר ירקות - ונשארנו עם המון המון מצות
מה כדאי לרשום לשנה הבאה?
גם וגם.
בעז"ה שנה הבאה תהיה כמו השנה, ולכן לתת דגש יותר על השנה.

collage

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רושמת על דף איזה כלים וכו' היה חסר,
כמה ימים היה חוה"מ ואיפה היינו בחג בבית או לא, ומה הכמויות שהלך פחות או יותר,
ואני שומרת מעל המגבות של פסח בארון,
שאני מנקה לפסח אני מורידה את המגבות ואז רואה את הרשימה, בד"כ זה לפני פורים ככה שיש מספיק זמן לקנות ברוגע ולא לקנות דברים מיותרים,

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לאור החשיפה כאן.. אולי עדיף תחת זאת לתזמן מייל לשיינדי שתפסיק עם הסטים שלה.. זה מוציא את העיניים של כולם בפרוג.....
הייתי ממליצה יותר שפשוט תשתף איפה היא מצאה בגדים לילדים במקום שנתרוצץ שעות לשוא....

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אגב, קמח תפוחי אדמה, אם נשאר לכם, מומלץ מאד לשמור לשנה הבאה.
הקמח הזה רק משתבח עם הזמן
נכון.
יש משפחות שכל שנה קונים בשביל שנה הבאה
ואגב, גם לענין מצות. אריזות חדשות סגורות טוב אין שום בעיה לשמור שנה.
לא קורה לזה כלוווום!!!

D

Deleted 66182

אורח
ואני שומרת מעל המגבות של פסח בארון,
אנחנו מדביקים רשימה מפורטת כולל הכל על דלת הארון
לא מחכים להורדת כלים וכבר בט"ו בשבט אפשר לקנות מה שחסר.
אל תשכחו להוסיף לרשימה:
ציוד לקורבן פסח!!!

יהודי רגיל

משתמש פעיל
מומלץ מאד לכל חג לכתוב רשמים ולתלות את הדף במקום שתפגשו בזמן שיתאים להתארגנות, כמו על ארגז התחפושות שיורד כבר בר"ח אדר (אצלינו) רשמנו את שמות האנשים שעלולים לשכוח לשלוח להם משלוחי מנות כמו אדם גלמוד בשכונה, רעיונות יפים למשלוחי מנות שהתלהבנו מהם. לסוכות רשמנו תפריטים מיוחדים שאהבנו,

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קובץ וורד במסמכים של גוגל , עם כל חויות החג
איפה חגגנו מה קנינו כמה הלך, מה היה חסר, מה בישלתי מה הילדים הכי אהבו איך היה בסדר וכו... כבר שנים שזה מלווה אותי.
בנוסף יש לי קובץ אקסל - sheet הכנה לחג, חלוקת הנקיון לפי חדרים, קניות בגדים מחולק לכל ילד, וכו'

תענוג להזכר מה היה שנה שעברה ולהערך בהתאם.

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כן,
כל ילד יש תור, יש קניות קבועות כמו ציציות כיפות וכו', , סרוק פאה, ניקוי יבש לבעל וכו'
וכל שנה אני מוסיפה רושמת מה רלונטי לאותה שנה מאד נח

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
כן,
ניקוי יבש לבעל וכו'
אצלנו מנקים את הבעל דווקא בתוכנית של כביסה עדינה 400 סל"ד
אבל בעצם, כל בית והמנהגים שלו - ובאמת לכן נזהרים בפסח לא להתערבב כמה משפחות ביחד (וזה מלבד הבעיה של הילדים של שיינדי, כמובן)

נערך לאחרונה ב:

מתנחלת

משתמש רשום
D I G I T A L
המלצתי להעלות לכאן אקסל ממשנת יוסף וכדומה של כל המוצרים, עם עמודה של כמה השתמשנו, כמה נשאר ונזרק, ומה נשאר לשימוש לשנה הבאה

זהביתוש

משתמש פעיל
אנחנו אוהבים גם לרשום על הארגזים של כלי הפסח כל מיני משפטים על הארועים שהיו באותה תקופה . לדוגמא : שנה שעברה כתבנו על ארגז: הקורונה משתוללת בעולם... או: חיימקה עוד רווק... או: אבריימי ורותי באו לעזור לעלות כלים... וכד'
ושנה אחרי זה , הורדת הכלים ופתיחת הארגזים נעשיית חוויתית במיוחד.רואים מה השתנה... אין קורונה/ חיימקה כבר נשוי וכד'.

ססגונית

משתמש פעיל
כדאי גם לקחת בחשבון שהמכירה של משנת יוסף מוקדמת ולפעמים אין מקום לכל המוצרים במקרר, או שהחסה כבר משחירה עד פסח, כך שלפעמים יצא שכרנו בהפסדנו..............

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה