נכתב ע"י start;1304819:שימי לב שאת היחידה פה שמתלוננת
אז קודם תבדקי אם הבעיה לא במערכת שלך / במודם שלך וכו'
ובושה איך פותחים אשכול כזה של השמצה
את על הגב שלך תקחי את העובדה שלא יתחברו לנתיב וישארו עם אינטרנט פתוח או פחות מוגן?
נכתב ע"י יערי;1304849:אני כבר קרוב ל7 שנים בנתיב, ומרוצה מאד מאד.
בינתיים כל התלונות שהתקבלו על נתיב באשכול הזה, הם תלונות שקיימות בכל החברות, ובתקופה האחרונה הייתי בקשר עם הרבה חברות בכל מיני תחומים ועדיין לא מצאתי חברה עם שירות תקין.
אלא מה, שמדובר כאן בחברה משלנו, ולכן יש יותר רצון להוציא את זה כאן בפרהסיא. הרי מישהו שמחכה שעתיים לאוטובוס או ממתין חצי שעה עד שיענו לו בבנק, הוא לא פותח על זה אשכול. ובחברה משלנו משום מה צריך למהר ולדפוק אותם (בדקו כמה אשכולות נפתחו בענין נתיב כאן בפרוג).
ושוב, אם זו היתה התנהלות חריגה היה צריך לדבר על זה, אבל כשזו ההתנהלות בכל החברות, לא נותר לנו אלא לקוות שנגיע למצב השורר ביפן שם החברות באמת רודפות אחרי הלקוחות.
נ.ב. ולחבר של פלוני עם האינטרנט הפתוח, לפי רמת העדכון מתי וויינט פתוח, אני לא כ"כ חושב שהוא היה רוצה שנתיב יענו מיד שהם יחסמו לו. וד"ל.
נכתב ע"י פרינטופ;1305308:א. אני הייתי מחוברת לאתרוג, והייתי מרוצה לחלוטין. עברתי מהם (לרימון) משום שעבורי - בתור גרפיקאית שלא ידעה שיש אפשרות למסלול מיוחד, הוא היה לא רלוונטי.
כרגע אני ברימון (בעסק) ומרוצה מאד! לא היו לי תקלות, סורי, ועל כל שאלה הגיב
נכתב ע"י start;1305351:אם את מסתפקת ברימון אז רחמי עליך וכואב מאד
כי רמת החסימה שלהם כפי שהבנתי מינימלית ואתרי חדשות וטלויזיה פותחים שם. טלויזיה תחזיקי בבית שלך??
נכתב ע"י start;1305361:סליחה אבל את מפורשות כתבת: כרגע אני ברימון ומרוצה מאד!
נכתב ע"י SPOT;1305382:גמני מאד רוצה לעבור מנתיב
מעמיס על המחשב ,איטי, וקורה לי בדיוק מה שקורה לפרינטופ
אבל חשוב לי מאדדד רמת חסימה מושלמת
אשמח לשמוע על אופציות כמו של נתיב מבחינת רמת החסימה
תודה
נכתב ע"י חולי;1305396:בעבר לקוח אתרוג יכל להתקשר לרימון ולבקש שיעבירו אותו לזמן מסויים לרימון ואז להחזיר זה קיים גם היום? א"כ זה מאוד מסוכן. מקווה שביטלו את זה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: