איזה טוב השם
משתמש פעיל
הסיכויים בבית שאן קרובים ל7 אחוז, לעומת זאת בדימונה קרובים ל70 אחוז, ובעכו קרובים ל50בינתיים אחוזי ההרשמה בבית שאן נמוכים מאוד... נצלו את זה.
הסיכויים בבית שאן קרובים ל7 אחוז, לעומת זאת בדימונה קרובים ל70 אחוז, ובעכו קרובים ל50בינתיים אחוזי ההרשמה בבית שאן נמוכים מאוד... נצלו את זה.
זוגות נשואים או שנרשמו לנישואין, או יחידים מעל גיל 35.רק משפחות עם ילדים או גם יחידים?
נכון מאוד!הבנתי שגם בעכו יש פרויקט והתארגנות חרדית
וזה יחסית קרוב לכרמיאל יותר משאר העיר
ואחוזי הנרשמים עדיין נמוכים יחסית
מצווה לפרסם!!דיברתי עם נתן רוזנבלט שחתום על המכתב, ומעסקני הדיור.
הוא טוען שבכוונתם להסתער בעיקר על עכו.
יש שם 1100 מחיר למשתכן ועוד 800 שוק חופשי עם תב"ע מאושרת!!!! לעוד 6.000 דירות!!
ס"ה 8.000 דירות = סדר גודל של כל אלעד!!!! ועם פוטנציאל עתידי להרחבה נוספת
רוב הבניינים 4 קומות מיעוט 7 קומות
השכונה מנותקת משאר העיר לגמרי (חוצץ כביש 4)
ולמקום יש פוטנציאל רב בגלל הקירבה לחיפה רכסים רכבת תעסוקה ועוד
אנא העבירו מידע זה לכל מי שאתם מכירים . ההרשמה נסגרת היום ב23:59מצווה לפרסם!!
נותרו מספר שעות בלבד, וההגרלה על עכו היא עם סכויים רבים מאוד בלי השוואה! - מעל 40 אחוז!
בנוסף שמעתי שיש שם תכנית ממשלתית עתידית לחרדים!
בנוסף שמעתי שיש שם תכנית ממשלתית עתידית לחרדים!
יש בסיס למידע ???
אולי תסביר למחוסרי דיור כמוני, איך אתה מסביר שכמה שעות לפני סגירת ההגרלה נתן רוזנבלט עוד מתכנן 'להסתער' על עכו?דיברתי עם נתן רוזנבלט שחתום על המכתב, ומעסקני הדיור.
הוא טוען שבכוונתם להסתער בעיקר על עכו.
יש שם 1100 מחיר למשתכן ועוד 800 שוק חופשי עם תב"ע מאושרת!!!! לעוד 6.000 דירות!!
ס"ה 8.000 דירות = סדר גודל של כל אלעד!!!! ועם פוטנציאל עתידי להרחבה נוספת
רוב הבניינים 4 קומות מיעוט 7 קומות
השכונה מנותקת משאר העיר לגמרי (חוצץ כביש 4)
ולמקום יש פוטנציאל רב בגלל הקירבה לחיפה רכסים רכבת תעסוקה ועוד
הזכיה לא מחייבת בכלום,לגרום לי ולעוד כמה ליפול כזוכה חרדי
רוזנבלט ועוד עסקנים פרסמו מודעה ביתד כבר לפני שבוע בה הם ממליצים להרשם לעכו ובית שאן, (ועוד 2-3 מקומות)אולי תסביר למחוסרי דיור כמוני, איך אתה מסביר שכמה שעות לפני סגירת ההגרלה נתן רוזנבלט עוד מתכנן 'להסתער' על עכו?
איך בדיוק? יש לו מאגר של אלפי נרשמים שהוא רק מעדכן אותם לאן להרשם? ואם כן למה רק עכשיו ואיך נרשמים למאגר המיסתורי הזה?
תבינו, כל 'התארגנות' כזו שמתחילה ונגמרת בהודעות דרמטיות בפרוג יכולה לגרום לי ולעוד כמה ליפול כזוכה חרדי יחיד או עם עוד כמה בודדים בשכונה שאין לה שום גישה לאזור חרדי, רק בגלל שהשתכנעתי מאותיות מודגשות והודעות מרגשות על הסתערות.
אז כל הפרויקטים המדהימים כאן על בית שאן ועכו הם מקסימים, אבל הם חייבים לצאת מגבולות פרוג ולהגיע כסיכום ברור של קבוצה גדולה שנרשמת. או באמצעות פרסום בעיתון חזק.
לא בצורה שבה כמות מצומצמת של אנשים נרשמים, כשהם בטוחים שכל האומה מסתערת על שכונות בית שאן ועכו ובסוף ימצאו את עצמם בודדים. תהיו אחראים.
אבל זה יכול למנוע ממנו לזכות במקום אחר שיותר משתלם לוהזכיה לא מחייבת בכלום,
תמיד אתה יוכל לבטל
במידה ואני זוכה, אין לי דרך נורמלית לדעת מי הם שאר הזוכים ומהי הדת שלהם, רק בשלבים מתקדמים יותר מתאגדים ומגלים שאופס 98% מהזוכים הם בכלל לא חובשים כיפה, ואז לך תחפש את ההוא שאמר בידענות בפרוג ש'מסתערים'.הזכיה לא מחייבת בכלום,
תמיד אתה יוכל לבטל
רוזנבלט ושאר העסקנים הם אנשי חיל, שרק ברכות יחולו על ראשם,רוזנבלט ועוד עסקנים פרסמו מודעה כבר לפני שבוע בה הם ממליצים להרשם לעכו ובית שאן, (ועוד 2-3 מקומות)
כנראה לפי התקדמות ההרשמה הוא הגיע למסקנה שהסיכויים הטובים כעת הם בעכו
אגב רוזנבלט די זמין בטלפון
רעיון נכון מאוד אבל לא בכדי שיעשה , וחבל לפספס כעת את ההזדמנותרוזנבלט ושאר העסקנים הם אנשי חיל, שרק ברכות יחולו על ראשם,
אבל ממה שאני מכיר בציבור, עיקר היחס למכתבם התקבל לגבי לוד, פחות לשאר הערים.
בסיטואציה כזו מתבקש להקים גוף שבו יעדכנו כל הנרשמים בערים אלו שהם נרשמו ולאיזה פרויקטים, כדי שאם חלילה לא יהיה מספיק נרשמים יספיקו לעדכן אותם לשנות למקום אחר.
צריך לקחת בחשבון שיש תבע מאושרת ל6000 דירות, והזכיה כעת יכולה לקבוע את גורל כל ההמשך.רעיון נכון מאוד אבל לא בכדי שיעשה , וחבל לפספס כעת את ההזדמנות
הסיכויים בשאר המקומות [מלבד דימונה] הם מועטים יחסית, ומסתבר שכמו כן גם בהגרלות הבאות על אלעד עמנואל וב"ש
כך שסיכון אינני רואה , ואילו סיכוי - בהחלט יש כאן, לציבור כולו
באמת רצוי מאוד לעשות התאגדות זוכים מיד לאחר הזכיהבמידה ואני זוכה, אין לי דרך נורמלית לדעת מי הם שאר הזוכים ומהי הדת שלהם,
הודעה חשובה ודרמטית... אם אפשר מקור, תודה.מאריכים ב-12 יום: שר הבינוי והשיכון החליט להאריך את המועד האחרון להרשמה להגרלות תכנית "דירה בהנחה" עד ליום ראשון 10 באפריל בחצות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: