מצד החיסון זה לא מופרך שזה יהיה נכון, מדובר על 95% הגנה ויש גל הדבקה. אבל ביחס לנתונים של משה"ב זה נשמע חריג.שמעתי על 4.
מצד החיסון זה לא מופרך שזה יהיה נכון, מדובר על 95% הגנה ויש גל הדבקה. אבל ביחס לנתונים של משה"ב זה נשמע חריג.שמעתי על 4.
לא אמרתי שזה בוודאות ההסבר.למה שתהיה עליה (מובהקת כזו לאורך זמן ארוך) בצעירים. מערכת החינוך סגורה.
זה גם שמעתי (אף שהמומחים עוד מסופקים אם זה מהותי), אבל מדברים כאן על מאומתים, לא על תחלואה קשהלא אמרתי שזה בוודאות ההסבר.
כן שמעתי שהחלק היחסי של הצעירים שנפגעים במוטציה הבריטית גבוה מהחלק היחסי של הצעירים שנפגעים מהקורונה ה"רגילה".
החלק היחסי של הצעירים שחולים במוטציה הבריטית בצורה קשה גבוה יותר, או של הצעירים שחולים במוטציה הבריטית באופן כללי?זה גם שמעתי (אף שהמומחים עוד מסופקים אם זה מהותי), אבל מדברים כאן על מאומתים, לא על תחלואה קשה
אני שמעתי (כלומר כך נדמה לי וכך נדמה גם לעוד אנשים ) שהמוטציה הבריטית (א) מתפשטת יותר (ב) גורמת לתחלואה קשה יותר בצעירים והריון וכו'.החלק היחסי של הצעירים שחולים במוטציה הבריטית בצורה קשה גבוה יותר, או של הצעירים שחולים במוטציה הבריטית באופן כללי?
רק שואלת, אין לי מושג.
זה נתונים ממש ברורים.הגרף הירוק מתאר מספר מאומתים יומי, ממוצע על פני שבוע, עבור כ-50 אלף חברי מכבי בני 60+ שהתחסנו בין 19-24 בדצמבר; הגרף הכחול הוא השוואה לכלל חברי מכבי בגיל 60+ בתקנון לגודל הקבוצה. בצהוב: מספר האשפוזים
דווקא ממה שזכור לי רוב המומחים סבורים שהעליה בתחלואה בצעירים קשורה לכך שבאופן כללי יש יותר תחלואה (בגלל המוטציה) אבל לא קשורה באופן ישיר למוטציה(ב) גורמת לתחלואה קשה יותר בצעירים והריון וכו'.
נכון, גם אני כתבתי כך בשם המומחיםדווקא ממה שזכור לי רוב המומחים סבורים שהעליה בתחלואה בצעירים קשורה לכך שבאופן כללי יש יותר תחלואה (בגלל המוטציה) אבל לא קשורה באופן ישיר למוטציה
ודאי שכך, בנתוני המחקר של פייזר ומודרנה דובר ברורות שגם אלו שהתחסנו וכן חלו לא הגיעו (כמעט?) לתחלואה קשהאולי מישהו שמע פעם על כיוון שהחיסון אמור להועיל לזה שגם אלו שידבקו אחרי שני החיסונים לא יגעו למצב קשה ?
באיזה גרף?@מנדי זר , אפשר הסבר מפורט על הטבלה לאנשים פשוטים שלא בקיאים בדיאגרמות?
מה זה המספרים למטה? יום בחודש? וכמה מנות מדובר?
של המאומתים 60+באיזה גרף?
בשביל לקבל תמונה ברורה יותר צריך גם גרפים של מספרי החולים המוחלטים - 1) של המספר הכללי של חולים צעירים בגל שני לעומת שלישי. 2) של המספר הכללי של חולים מבוגרים בגל השני לעומת השלישי.@רפ טעיתי (נו). הטבלה של השוואת גיל החולים מדברת על חולים קשה, כך כתוב מפורש.
עדיין לדעתי יש כאן מובהקות חזקה מאוד.
ימים בחודש ינוארשל המאומתים 60+
מכבי מדווחת כי מבין 20 הנדבקים, מרביתם הם מעל גיל 55, מחציתם סובלים ממחלות כרוניות ומחציתם ללא כל מחלות רקע, וחווים מחלה קלה עם תסמינים של כאבי ראש, שיעול, חולשה או עייפות. אף אחד מהם לא אושפז בבית חולים ולא סבל מחום מעל 38.5 מעלות. רוב החולים נבדקו בשל חשיפה לחולה מאומת.אולי מישהו שמע פעם על כיוון שהחיסון אמור להועיל לזה שגם אלו שידבקו אחרי שני החיסונים לא יגעו למצב קשה ?
תודה. אז הגרף מתחיל ממתחסני מנה ראשונה.ימים בחודש ינואר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: