ככה נראה אצלנו כמו אמצע טבת.https://www.prog.co.il/threads/מי-רוצה-שלג.438829/#post-6389047וכן, האם יש אצלכם גשם היום או דיש הצללה?
יש רוח וקור, ואין הצללה כי זה שטח ענק ויש ללכת הליכה של שעה....האבטחה ברמה מרגיעה או שהאזור עוין?
וכן, האם יש אצלכם גשם היום או דיש הצללה?
ושאלה אחרונה (מבטיח) האם המקום עמוס בימים כחוה"מ או שיש מקום לנשום?
תודה על השיתוף בכולופן.
שתפו כל מי שיודע על אתרים המתאימים למזג האוויר המשונה הלזה
גמאנחנותוכל להעלות צילום מפה (מגוגל מפ, או לויין) עם סימון מדוייק מאיפה הולכים ואיפה המעיינות?
אני בביתר עילית ואין לי מושג איך מגיעים לשם, ויותר מזה- אין לנו חשק לטעות בכזה איזור...
ץודה!
תוכל להעלות צילום מפה (מגוגל מפ, או לויין) עם סימון מדוייק מאיפה הולכים ואיפה המעיינות?
אני בביתר עילית ואין לי מושג איך מגיעים לשם, ויותר מזה- אין לנו חשק לטעות בכזה איזור...
ץודה!
הכי פשוט ואין איפה לטעות.גמאנחנו
תשיג תמונה ותשלח זה נשמע טובכמעט עד המעיינות.
הליכה מהרכב 2 דק'.
אין לי תמונה
מונית תסכים וזה 10 דק' מהרב שך ליעד.כמה זמן נסיעה מהרב שך לשם? האם מונית פנימית תסכים לבוא לשם?
למה?ביום רביעי אמור להיות מעניין לבקר...
בגלל המזג אויר... לא מעניין אלא נח.למה?
הנהירה בעיצומה.
אני רואה שהרבה אנשים הולכים ברגל קבוצות קבוצות, ומשאירים את הרכב מאחור....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: