500 קמ"ש נסעתי מירושלים למירון ומשם לטבריה חזרה למירון וחזרה לירושלים.אז התוצאה מאד גבולית, 450 שח בנתונים מאד מסויימים, 500 קמ הלוש זה סבבה, זה לא סוף העולם אבל, בכיף אפשר להגיע ליותר
אפשר לבדוק בגוגל מפות בדיוק את הק"מ לפי מסלול הנסיעה.
500 קמ"ש נסעתי מירושלים למירון ומשם לטבריה חזרה למירון וחזרה לירושלים.אז התוצאה מאד גבולית, 450 שח בנתונים מאד מסויימים, 500 קמ הלוש זה סבבה, זה לא סוף העולם אבל, בכיף אפשר להגיע ליותר
אם לא תעשו ביטול, וח"ו יהיה נזק.נניח שחישבתי עלות ליום + מס' הק"מ שאני צריכה והעלות. יש איפה ליפול בסוף במחיר?
לא מצאתי סעיף ביטול - מה המחיר?אם לא תעשו ביטול, וח"ו יהיה נזק.
אי דיווח על החזרה, איחור, השארת רכב ממונע עומד, וכו'.נניח שחישבתי עלות ליום + מס' הק"מ שאני צריכה והעלות. יש איפה ליפול בסוף במחיר?
כביש 6, מחירים משתנים מחברה לחברה (נראה לי שאפשר להעביר על שם השוכר).נניח שחישבתי עלות ליום + מס' הק"מ שאני צריכה והעלות. יש איפה ליפול בסוף במחיר?
בררתי בשתי החברות אין אוםציה לביטול השתתפות עצמית ברכב 7 מקמות.לגבי ביטול, בסיטי קאר יש, במאי קאר אין.
ואתם רוצים לעבור את ההגבלה? כמה? מדובר על איזה 350 ליום, לא? וגם אם תעברו כמה הם רוצים על כל ק"מ נוסף?חברות השכרה שבררתי מוגבלות בק"מ נסיעה.
להערכתי נעבור ב 150 ק"מ. כל ק"מ נוסף 2.5 ש"חואתם רוצים לעבור את ההגבלה? כמה? מדובר על איזה 350 ליום, לא? וגם אם תעברו כמה הם רוצים על כל ק"מ נוסף?
בסיטי קאר אפשר מצורף צילום מסך מהאתר שלהם.בררתי בשתי החברות אין אוםציה לביטול השתתפות עצמית ברכב 7 מקמות.
חברות השכרה שבררתי מוגבלות בק"מ נסיעה.
יש עוד רעיונות - אשמח לעזרה, רכב 7 מקומות עם אופציה לביטול השתתפות עצמית וללא הגבלה של ק"מ.
כנראה זה לא רכב של 7 מקומות.בסיטי קאר אפשר מצורף צילום מסך מהאתר שלהם.
זה רכב של 9 מקומות, וגם ברכב של 7 מקומות יש אופציה, תכנסו לאתר ותיווכחו,כנראה זה לא רכב של 7 מקומות.
בררתי עם שני החברות ברכב 7 מקומות - אין אופציה של ביטול השתתפות עצמית
שוחחתי עם נציג. זה מה שהוא אמר. (אמרתי לו גם שמישהו שלח לי צילום מסך עם האופציה והוא טען שזה לא ל7 מקומות)זה רכב של 9 מקומות, וגם ברכב של 7 מקומות יש אופציה, תכנסו לאתר ותיווכחו,
אבל אם נח לכם להתעקש שאין בכבוד...
רק רציתי לעזור,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: