דרוש מידע השכרת רכב בחו"ל

ROSE.graphics

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מי יודע איך אפשר להזמין מהארץ השכרת רכב בחו"ל, באמצעות 'שובר' שמשלמים מראש בארץ, ואז המחירים מאד נמוכים ביחס להשכרה רגילה?

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
לא יודע שובר, אני הזמנתי (לארה"ב) דרך סוכן משם (ישראלי שגר בליקווד), יצא לי מחיר מאד מאד זול, הייתי צריך רכב גדול יותר, הוא הציע לי לקחת את הסיכון לשדרג במקום (זה מקום נידח יחסית), ובעוד כמה דולרים יצא לי רכב מפנק במיוחד.
אם תרצו, אוכל לשלוח בפרטי את הפרטים של הסוכן.

ROSE.graphics

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי מנוי בהרץ ובAVIS. תמיד אני מזמין דרך סוכן בארץ, משלם במקום, והוא מבצע את ההזמנה באמצעות שובר. זה יוצא הרבה יותר זול, עם מגבלות של חוסר אפשרות ביטול ועוד.
הפעם אני רוצה לעשות זאת לבד, ולחסוך את פער התיווך, מי יודע איך עושים זאת?

צ'ייסר

משתמש מקצוען
יש לי מנוי בהרץ ובAVIS. תמיד אני מזמין דרך סוכן בארץ, משלם במקום, והוא מבצע את ההזמנה באמצעות שובר. זה יוצא הרבה יותר זול, עם מגבלות של חוסר אפשרות ביטול ועוד.
הפעם אני רוצה לעשות זאת לבד, ולחסוך את פער התיווך, מי יודע איך עושים זאת?
תסתכל באתר של שלמה סיקסט בישראל .

תושב מאה שערים

משתמש פעיל
אולי כדאי להתמקד באיזה מדינה אני מאמין שיש אנשים שיש להם נסיון במדינות מסוימות וישמחו לעזור
אני למשל מחפש השכרה בהונגריה אשמח אם יש למישהו המלצות מנסיון

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הענין הזה של 'שובר' הוא פשוט הזמנה מוקדמת במחיר תחרותי.
זה כמו ההבדל בין מי שקונה טיסה שלשה חודשים מראש, בזמן שהמחיר נמוך,
לבין מי שמגיע לדלפק של חברת התעופה בשדה התעופה, ומזמין טיסה מהרגע להרגע. המחיר יהיה פי ארבע.

אין הבדל ממשי בין 'שובר' (וואוצ'ר בלע"ז) לבין הזמנה בכל אתר באינטרנט. זה אותו דבר.

רצון

משתמש צעיר
לא יודע שובר, אני הזמנתי (לארה"ב) דרך סוכן משם (ישראלי שגר בליקווד), יצא לי מחיר מאד מאד זול, הייתי צריך רכב גדול יותר, הוא הציע לי לקחת את הסיכון לשדרג במקום (זה מקום נידח יחסית), ובעוד כמה דולרים יצא לי רכב מפנק במיוחד.
אם תרצו, אוכל לשלוח בפרטי את הפרטים של הסוכן.
אשמח

סמייל:)

משתמש חדש
יש המלצות על האתר אוטויורפ
autoeurope
אשמח לקבל מידע והמלצות

israel 276

משתמש חדש
מניסיון של כמה הזמנות שביצעתי דרך האתר בוקינג
מחירים מעולים ועדיף לא להתפתות למחיר הכי זול של חברה לא מוכרת
אלא לשלם עוד כמה שקלים יותר לחברה מוכרת
זה מתבטא בעיקר בהחזרת הרכב ובחיפוש אחרי כל דבר הכי קטן כדי שתשלם את הקנס מה שלא היה בחברות גדולות ומוכרות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה