מי יודע איך אפשר להזמין מהארץ השכרת רכב בחו"ל, באמצעות 'שובר' שמשלמים מראש בארץ, ואז המחירים מאד נמוכים ביחס להשכרה רגילה?
תסתכל באתר של שלמה סיקסט בישראל .יש לי מנוי בהרץ ובAVIS. תמיד אני מזמין דרך סוכן בארץ, משלם במקום, והוא מבצע את ההזמנה באמצעות שובר. זה יוצא הרבה יותר זול, עם מגבלות של חוסר אפשרות ביטול ועוד.
הפעם אני רוצה לעשות זאת לבד, ולחסוך את פער התיווך, מי יודע איך עושים זאת?
אשמחלא יודע שובר, אני הזמנתי (לארה"ב) דרך סוכן משם (ישראלי שגר בליקווד), יצא לי מחיר מאד מאד זול, הייתי צריך רכב גדול יותר, הוא הציע לי לקחת את הסיכון לשדרג במקום (זה מקום נידח יחסית), ובעוד כמה דולרים יצא לי רכב מפנק במיוחד.
אם תרצו, אוכל לשלוח בפרטי את הפרטים של הסוכן.
מומלץ מאוד.יש המלצות על האתר אוטויורפ
autoeurope
אשמח לקבל מידע והמלצות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: