ברור. המצב אצל כל רווק קשה, בכל גיל.ועדיין המצב גם אצל הבחורים 24+ קשה....
מציאות בשטח!
רק שיש שתי סיבות מרכזיות שלבחורים יותר קל:
1. יש יותר בחורות בשטח.
2. קל יותר למצוא בחורה טובה.
ברור. המצב אצל כל רווק קשה, בכל גיל.ועדיין המצב גם אצל הבחורים 24+ קשה....
מציאות בשטח!
אוקיי!ברור. המצב אצל כל רווק קשה, בכל גיל.
1. יש יותר בחורות בשטח.
אולי זו דווקא חלק מהבעיה. לכל שדכנית יש הררי שמות, והיא עושה מתיחת קוים בין השמות על פי נתונים שטחיים ביותר.האשכול באמת ארוך.....
אבל תכלס' איך מתקדמים?!
בעיקרון יש חוברת עם שמות שאפילו נמכרת בכסף לשדכניות.... בחורים יש בלי סוף....
הבעיה זה בחורות.....
נפתח מייל לשם כך וכל כותבי האשכול יתנו שמות( מי שרוצה יכתוב פרטים מלאים ומי שלא לא)
מאגר כזה כל שדכנית מאד מאד תשמח לקבל..
ומי יודע אולי מכל הכאב פה עוד יצא משהו...
זהו, שלא לנצח האביר נשאר על הסוס...ברור. המצב אצל כל רווק קשה, בכל גיל.
1. יש יותר בחורות בשטח.
יתכןאולי זו דווקא חלק מהבעיה. לכל שדכנית יש הררי שמות, והיא עושה מתיחת קוים בין השמות על פי נתונים שטחיים ביותר.
ברגע שמצד השדכנים יש הבנה מהותית בצורת ההתאמה, ולמדוברים עצמם יש הבנה מהותית בעיקר וטפל ובמה שמתאים להם, אנחנו על דרך המלך.
צריך לעשות מהפכה בתודעה הציבורית. להכניס לאנשים בראש שלא צריך כובע של שדכן כדי להציע שידוך. צריך הבנה בהתאמה כדי להציע שידוך.יתכן
אבל תכלס להמציא את הגלגל מחדש ....
בינינו יודעים כמה סיכוים יש...
אז לפחות שיותר ויותר אנשים יחשפו לזה.
יש ויש. בחור איכותי ואמיתי עם יראת שמים טהורה וחינוך טוב יודע שגם כשהוא עוזב את הישיבה - מודע ויודע טוב מאוד להמשיך בדרך התורה והמצוות. לא משנה היכן הוא נמצא ולא משנה אם הוא נשוי או לא נשוי. מכירה המון כאלה.לפני שאת תולה את הבחורות על העץ הגבוה
רק אומרת שממש קשה למצוא בחורים-עובדים-שקובעים-עתים-ומקפידים-על-קלה-כבחמורה
אם יש לך כאלו אשמח בהחלט לשמוע
רוב הבחורים, או נשארו בישיבה כדי לשמור על השם והתייבשו עם השנים
או יצאו לעבוד, עזבו את העולם התורני, ונראים בהתאם
לא מעבירה תמונות. עקרונית.
מרגע שלוחצים על שלח אין שליטה על תפוצתו של קובץ ולא יאה שתמונתה של בת ישראל תסתובב ברשת.
התעסקתי עם כמה וכמה בחורים שרצו בחורה יפה יפיפיה מהממת וכו' לא מביאה את כל הביטוים כדי לא לגרום לכם לבחילה.
כולם כולם כולם התחתנו עם בחורות.... טוב כל בנות ישראל יפות הן אבל אהם... לא נעים להגיד יפות לא היו.
צריך פשוט לשנות את הטרמינולוגיה ל- בחורה שתמצא חן בעיני.
וזה לגיטימי לחלוטין.
זוכרת מקרה כ"כ לא נעים שביקשו תמונה ואז הורידו על התמונה. לא היה לי לב לחזור לבחורה.
התחננתי אליהם לפגישה! שפיכות דמים!!!!!!
כלום.
לא התעסקתי עם המשפחה הזאת יותר.
עניין התמונות הוא נוראי.
כל מילה!המון בחורים לא מודעים לדברים האמיתיים באמת שיש לחפש בבחורה ושחשובים מאוד לחיי נישואין
אין הכנה לזה בישיבות (כפי מה שרואים בשטח) והשמת הדגש על מראה חיצוני, ייחוס, עיסוק ההורים וכד' באמת יוצא משליטה
ןכי מה יעשה בחור אשר לקח בחורה יפיופה והבית לא מתפקד כי אין לה כוח או כי דברים אחרים מעניינים אותה..
או בחורה גאוותנית שלא אכפת לה מאף אחד רק מעצמה..
אחרי החתונה (נכון לא מיד..) המראה החיצוני של בת\בן הזוג תופס הרבה פחות נפח בקשר ביניהם והוא מתבסס על דברים אחרים לגמרי!!
ואני לא באה לומר לבחורים שיקחו בגלל זה מישהי שהמראה שלה דוחה.
אבל יש המון פעמים של נשיאת חן למרות שאין את כל הקריטריונים שחיפשו ולמה? כי מד' אישה לאיש זה דברים שלא תמיד יש הסבר למה נהייתה פתאום משיכה.
כ"כ הרבה אשכול כאלו כבר נפתחו בפרוג, האם יצא מזה משהו? אין לי מושגאוקיי!
אז נפתח מייל ומישהו ינהל את זה
גם שמות בחורים וגם בחורות.
התכוונת 'כן אובייקטייבי'?שאינו אובייקטיבי
מסכימה איתך, אבל בהסתייגות.אני לא מנסה, אני אומרת.
שלומר שבחורות לא מתעניינות במראה חיצוני כי הן יותר ערכיות, ובחורים מתענינים במראה כי הם פחות יראי שמים, זה חינוך שגוי ופגום שיוצר פערים בלתי ניתנים לגישור בין המינים.
ב"ה שמראה זה ענין אישי ורואים הרבה פעמים בחור שרצה יפהפיה והתחתן עם בחורה רגילה לחלוטין. בסופו של דבר זה טעם אישי מאד. אבל זה לגיטימי לחלוטין שבחור מחפש בחורה שתמצא חן בעיניו גם במראה. למחוק את זה זה להתעלם מהבסיס האנושי. שיהיה עם זה בהצלחה.
אני קצת חולקת על זה.אולי זו דווקא חלק מהבעיה. לכל שדכנית יש הררי שמות, והיא עושה מתיחת קוים בין השמות על פי נתונים שטחיים ביותר.
ברגע שמצד השדכנים יש הבנה מהותית בצורת ההתאמה, ולמדוברים עצמם יש הבנה מהותית בעיקר וטפל ובמה שמתאים להם, אנחנו על דרך המלך.
מכירה מקרוב...()היום שמעתי על עוד שידוך בבית שמש אמריקאים ממניני המרפסות גרים אחד מול השני
התארסו.
האגדה מספרת על יהודי שחיפש פרנסה ולבסוף החליט להיות שדכן ובדחן,אחר תקופה התלונן האיש-'עולם הפוך' כשאני מציע שידוכים כולם צוחקים ואילו כשאני אומר בדיחות כולם חושבים...אני מכירה זוגות נפלאים שאם השדכנית שלהם היתה קצת יותר אינטליגנטית ולא אחת שמותחת קווים, הם לא היו מתחתנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: