פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
א. מה זה חוקה? שו"ע (להבדיל) של מדינה?
זה יותר מזה זה התנ"ך להבדיל או המשנה שעליו מנהלים את הפרשנויות...
ב. למה הבאת דוגמא של 'סבירות' במדינה עם חוקה בחוקים שמתנגשים - ולא במקרה שאין עליו חוק שהשופט לומד כי 'מסתבר' מתוך חוק אחר וכוונת המחוקק שגם כאן יהיה כך וכך
1. כי זו דוגמא יותר קיצונית שמבליטה את הבעיה בשיטה הקיימת.
2. שופט יכול להביא את כוונת המחוקק כמשתנה בפסק דין דווקא בחוקה שהיא מקובלת כחוק על- שהכוונה שלה לא משתמעת לשני פנים, וההיגיון והסיבה לחקיקתו ברורה לדוג' כמו סעיף בחוקת ארה"ב המאפשר חופש דת,
ולא סתם חוק טכני שנחקק לצורך מסויים...

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זה יותר מזה זה התנ"ך להבדיל או המשנה שעליו מנהלים את הפרשנויות...

1. כי זו דוגמא יותר קיצונית שמבליטה את הבעיה בשיטה הקיימת.
2. שופט יכול להביא את כוונת המחוקק כמשתנה בפסק דין דווקא בחוקה שהיא מקובלת כחוק על- שהכוונה שלה לא משתמעת לשני פנים, וההיגיון והסיבה לחקיקתו ברורה לדוג' כמו סעיף בחוקת ארה"ב המאפשר חופש דת,
ולא סתם חוק טכני שנחקק לצורך מסויים...
עכשיו הבנתי.
מוטב שלא תהא כאן לא חוקה ולא סבירות עליה.. אא"כ יהיו שופטים ממש טובים..
ואם כבר כל מי שיש לו טיפת מוטיבציה לצאת לרחובות כבר עושה את זה - לא כדאי על הדרך לבסס חוקה של י"ג העיקרים או עשרת הדברות / ד' חלקי השו"ע?...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

המנקה הערבי סיפר: "שילמו לי 300 ש"ח כדי ללכת להפגנה נגד נתניהו":oops:...​

WhatsApp-Image-2023-02-21-at-22.34.30-1024x812.jpeg

צילום: פלאש 90/מתוך הטוויטר של אריאל אלחרר​

המנקה הערבי סיפר: "שילמו לי 300 ש"ח כדי ללכת להפגנה נגד נתניהו" • צפו​

תמול במשרדי 'רפואה ושמחה' בירושלים המנקה נעדר ולא הגיע לעבודה, וכשנשאל מדוע ענה שהוא קיבל 300 ש"ח בשביל להשתתף בהפגנת השמאל מול הכנסת ולצעוק "לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר"
הרפורמה המשפטית שעברה בקריאה ראשונה, גררה אמש (שני) הפגנת ענק של השמאל מחוץ לכנסת. ההערכות הן שכ-30 אלף איש השתתפו במחאה, אלא שהיום הופץ תיעוד ברשת החברתית שמלמד, ייתכן, שלא כל המשתתפים בהפגנה הם 'אותנטיים' ושבאמת אכפת להם מההשלכות של הרפורמה. "שילמו לי כסף כדי להשתתף", נראה אדם מעיד בסרטון.

"איפה היית אתמול?", נראה נשאל עובד הניקיון של משרדי ארגון חסד, והוא משיב "בהפגנה". המצלם ממשיך לשאול: "מי לקח אותך להפגנה?", ועובד הניקיון, שמשתייך למגזר הערבי, משיב כי "ברכבים, יהודים". העובד נשאל "ומה נתנו לך כדי שתבוא להפגנה?", ונוקב בסכום כסף: "300 שקל". "ומה אמרו לך להגיד?", "לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר", מסביר עובד הניקיון.

מי שפרסם את התיעוד ברשת החברתית הוא איש התקשורת אריאל אלחרר. בציוץ בטוויטר כתב: "אתמול במשרדי 'רפואה ושמחה' בירושלים המנקה נעדר ולא הגיע לעבודה, כשהוא נשאל היום על ידי אחד העובדים מדוע הוא לא הגיע אתמול, הוא ענה שהוא קיבל 300 שקל בשביל להשתתף בהפגנת השמאל מול הכנסת ולצעוק 'לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר'".

הציוץ גרם לשיח ברשת, אחד הגולשים סיפר: "הציעו לי 400 ש"ח כדי ללכת להפגנה. מישהו ברעננה שאל אותי ועוד מישהו האם הולכים להפגנה, אמרתי 'לא' וההוא אמר 'תמורת 400 ש"ח תבואו', אמרתי 'לא'. הבחור שהיה לידי המשיך לדבר איתו". מנגד, אנשי שמאל רבים תקפו וטענו כי מדובר בשקרים: "אתם ממשיכים בניסיון שלכם לגמד את המחאות נגד ההפיכה המשטרית – לא תצליחו".

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה

המנקה הערבי סיפר: "שילמו לי 300 ש"ח כדי ללכת להפגנה נגד נתניהו":oops:...​

WhatsApp-Image-2023-02-21-at-22.34.30-1024x812.jpeg

צילום: פלאש 90/מתוך הטוויטר של אריאל אלחרר​

המנקה הערבי סיפר: "שילמו לי 300 ש"ח כדי ללכת להפגנה נגד נתניהו" • צפו​

תמול במשרדי 'רפואה ושמחה' בירושלים המנקה נעדר ולא הגיע לעבודה, וכשנשאל מדוע ענה שהוא קיבל 300 ש"ח בשביל להשתתף בהפגנת השמאל מול הכנסת ולצעוק "לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר"
הרפורמה המשפטית שעברה בקריאה ראשונה, גררה אמש (שני) הפגנת ענק של השמאל מחוץ לכנסת. ההערכות הן שכ-30 אלף איש השתתפו במחאה, אלא שהיום הופץ תיעוד ברשת החברתית שמלמד, ייתכן, שלא כל המשתתפים בהפגנה הם 'אותנטיים' ושבאמת אכפת להם מההשלכות של הרפורמה. "שילמו לי כסף כדי להשתתף", נראה אדם מעיד בסרטון.

"איפה היית אתמול?", נראה נשאל עובד הניקיון של משרדי ארגון חסד, והוא משיב "בהפגנה". המצלם ממשיך לשאול: "מי לקח אותך להפגנה?", ועובד הניקיון, שמשתייך למגזר הערבי, משיב כי "ברכבים, יהודים". העובד נשאל "ומה נתנו לך כדי שתבוא להפגנה?", ונוקב בסכום כסף: "300 שקל". "ומה אמרו לך להגיד?", "לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר", מסביר עובד הניקיון.

מי שפרסם את התיעוד ברשת החברתית הוא איש התקשורת אריאל אלחרר. בציוץ בטוויטר כתב: "אתמול במשרדי 'רפואה ושמחה' בירושלים המנקה נעדר ולא הגיע לעבודה, כשהוא נשאל היום על ידי אחד העובדים מדוע הוא לא הגיע אתמול, הוא ענה שהוא קיבל 300 שקל בשביל להשתתף בהפגנת השמאל מול הכנסת ולצעוק 'לא רוצים נתניהו, לא רוצים בן גביר'".

הציוץ גרם לשיח ברשת, אחד הגולשים סיפר: "הציעו לי 400 ש"ח כדי ללכת להפגנה. מישהו ברעננה שאל אותי ועוד מישהו האם הולכים להפגנה, אמרתי 'לא' וההוא אמר 'תמורת 400 ש"ח תבואו', אמרתי 'לא'. הבחור שהיה לידי המשיך לדבר איתו". מנגד, אנשי שמאל רבים תקפו וטענו כי מדובר בשקרים: "אתם ממשיכים בניסיון שלכם לגמד את המחאות נגד ההפיכה המשטרית – לא תצליחו".
נראה לי יותר ששילמו לו 150 ש''ח כדי שיסכים להמציא את הסיפור הזה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עניתי על סקר על הרפורמה ואני עדיין זועם!!!
כל השאלות עם אופציות רעות לימין כגון זה:

תראו כמה אופציות
יש להאשים את הימין בפילוג וכמה לשמאל... ‏‏צילום מסך (51).png
יש 5 אופציות להאשים את הימין, אופציה פרווה(חילונים) ורק 2 אופציות את השמאל!!!
ולא זו בלבד אלא היו עוד שאלות למשל האם הרפורמה תפגע בכלכלה והתשובות תפגע ולא תפגע,
וזה לבג כבר הנדסת תודעה, למה?
כי אני רציתי לענות תועיל!!!
ואת האופציה הזו אין!!!
ולכן אל תאמינו לכל הסקרים שערוצי התעמולה עושים הכל הנדסה ציבורית,
ושאלות פלסטלינה כדי להשיג את התוצאה הרצויה...

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נראה לי יותר ששילמו לו 150 ש''ח כדי שיסכים להמציא את הסיפור הזה.
אין יכולת להפריך, כמובן, אבל בנוגע להפגנות בלפור והדגלים השחורים - שיש הקבלה רחבה מאד בינן לבין ההפגנות כיום - אלו דברים מפורסמים.
ידוע לי על בחור ישיבה שהיה הולך עם כעשרה חברים כל מוצ"ש, וקיבלו אלפי שקלים לכולם בכל פעם.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ערוץ 14 בנתון פנטסטי!!!
בעקבות הרפורמה המשפטית והנדסת התודעה בערוצי התעמולה,
הרייטינג של ערוץ 14 המזוהה עם הימין מזנק בשבועות האחרונים,
והגיע בפטריוטים ל7.6%, (235,000 צופים בשידור חי),

לשם השוואה נתון השיא של הערוץ היה עד עכשיו 7.3% במדגם של ליל הבחירות...
זה מכה ממש קשה לערוצים המרכזיים,
ובעיקר לכאן11 שנשאר הרחק מאחור...
זה הסיכוי האחרון של הימין לשכנע לפחות את עצמו שהרפורמה היא לא הרס הדמוקרטיה...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לאחר שקרא למרי אזרחי, לסירוב פקודה ולחסימת צירים, הגיעו הבוקר (שלישי) מילואימניקים פעילי "אם תרצו" למחות מול ביתו של אהוד ברק בתל אביב.
המילואמיניקים קראו "די להסתה" ודרשו מברק להפסיק לקרוא למלחמת אחים.

%E2%80%8F%E2%80%8F%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94-185.png

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
התובע הכללי לשעבר בארה"ב פרסם היום מאמר ב'וול סטריט ז'ורנל'
התומך ברפורמה המשפטית בישראל ואף כתב שהרפורמה לא מספיק מסדירה את המערכת...

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עניתי על סקר על הרפורמה ואני עדיין זועם!!!
כל השאלות עם אופציות רעות לימין כגון זה:

תראו כמה אופציות
יש להאשים את הימין בפילוג וכמה לשמאל... צפה בקובץ המצורף 1325061
יש 5 אופציות להאשים את הימין, אופציה פרווה(חילונים) ורק 2 אופציות את השמאל!!!
ולא זו בלבד אלא היו עוד שאלות למשל האם הרפורמה תפגע בכלכלה והתשובות תפגע ולא תפגע,
וזה לבג כבר הנדסת תודעה, למה?
כי אני רציתי לענות תועיל!!!
ואת האופציה הזו אין!!!
ולכן אל תאמינו לכל הסקרים שערוצי התעמולה עושים הכל הנדסה ציבורית,
ושאלות פלסטלינה כדי להשיג את התוצאה הרצויה...
לסיכום הנתונים ימצא שמצביעי השמאל יחלקו את הצבעתם לכמה גורמים בעוד שהימין יצביע פה אחד בנתון של 'פוליטיקאים מהשמאל'.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לסיכום הנתונים ימצא שמצביעי השמאל יחלקו את הצבעתם לכמה גורמים בעוד שהימין יצביע פה אחד בנתון של 'פוליטיקאים מהשמאל'.
ממש לא!
הסקר הזה הוא הנדסת תודעה,
כי לא כל הימנים חזקים ומעורים בפרטים,
ואם נותנים להם כ"כ הרבה אופציות מהימין סביר שיבחרו אחת מהם,
וגם אם לא נכנס להם לראש שהימין אשם...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ינון מגל: הודעה שנשלחה לקבוצה של נהגי משאיות. מנסים לגייס משאיות בשביל לחסום מחר את תל אביב משש בבוקר עד הערב. משלמים לכל נהג שינדב את המשאית 2600 ש״ח.:oops:
הרפורמה המשפטית וההשלכות הכלכליות - פרופ׳ ירון זליכה מרגיע ב׳ערוץ 14׳ את החששות: ״לא תהיה השפעה משמעותית גם אם הם יפחידו את עצמם עוד 16 פעמים. אין שום חשש ליציבות הכלכלית בישראל. יש בכירים ועיתונאים שמבצעים פיגועים פסיכולוגיים ומפיצים פייק ניוז״.
עוד מהשר מרגי למימרן ב׳קול חי׳: ״אני לא חושב שחצי מהעם רוצה לשרוף את המועדון, זו קבוצה קטנה של אנשים שהמדינה אף פעם לא הייתה חשובה לה. הם לא מוכנים להיענות להצעה של הנשיא לשבת ולדבר, זו קבוצה קטנה מאוד וקיצונית מאוד״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אריאל אלחרר: מחאת האנרכיסטים מחר בתל אביב: החל מהשעה 7.45 ייחסם לתנועה מחלף השלום לשני הכיוונים על ידי פעילי שמאל קיצוניים, כשהם מתעלמים מקשישים, ילדים ונכים שיתקעו בפקקים שעות.
׳ווינט׳: נגמרו הדיונים בוועדת החוקה. מחר ב-9 הצבעה בקריאה ראשונה בוועדה על פסקת ההתגברות והגבלת הביקורת השיפוטית על חוקים רגילים. הצבעה במליאה צפויה אחרי פורים.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
להלן סדר מהומות האנרכיסטים במסגרת "יום השיבוש הלאומי"!
08:00 – מחאות הורים ותלמידים מחוץ לעשרות מוסדות ברחבי הארץ. לימודי דמוקרטיה בחוץ.:unsure:
צפון: צומת נהלל, קדימה: תיכון עודד. מרכז: מועצה אזורית דרום השרון.
תל אביב: צומת הפיל/נמיר רוקח/דיזנגוף/הבימה. רמת גן: גשר ההלכה. גבעתיים: רחבת הקניון.
08:30 - 'פקודת מבצע – סר הביטחון' : הפגנה ברחבת מוזיאון א"י – חיים לבנון 2. מסבירים לגלנט מהו בטחון וחוסן לאומי בין הדוברים: דן חלוץ, יובל דיסקין ודן הראל.
09:30 - צעדת סטודנטים ומרצים תצא ממוזיאון ארץ ישראל
10:00 - צעדה מכיכר דיזינגוף דרך כיכר הבימה לקפלן
10:00 – שיירות כלים חקלאיים - יצאו מ 70 קיבוצים ברחבי הארץ
10:00: הפגנת מרצים, מורים ותלמידים במרכז חורב בחיפה
11:00 - הפגנת הייטקיסטים במתחם שרונה בתל אביב
12:00 – הפגנות הייטקיסטים ברחבי המדינה
12:00 – מחאת הסטודנטים במרכז זיו, חיפה
13:00: מחאת הסטודנטים בקמפוס גבעת רם, ירושלים
14:00 - עצרת חירום של כלל מקצועות הבריאות בישראל - 'בלי דמוקרטיה אין בריאות':ROFLMAO:
מול בית המשפט וייצמן 1 תל אביב
16:00 - הפגנה בגן הוורדים בירושלים - 'שומרים על צלם האלוקים שבאדם':rolleyes:
17:00 - יום זעם בצומת כרכור:mad::p
ביקורי בית אצל שרים וחברי כנסת - עדכונים בהמשך
19:00 ועד חצות – הפגנה מול מעון הדיקטטור ברחוב עזה 35 ירושלים:love:
20:00 – בית אריאלה בתל אביב

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה