מוזר שאתה נכנס לנעליו של בעלי האולם ולא לנעלי הסובלים הרבים...ממש אבל ממש לא
פשוט ניסיתי להכנס לנעליו של בעל האולם ולחשוב איך מרגיש לו עכשיו ומה עובר עליו
לא שלא חשבתי על הצד שנפגע השאלה אם אנחנו באים לתקן או לנקום
וְאַל תָּדִין אֶת חֲבֵרְךָ עַד שֶׁתַּגִּיעַ לִמְקוֹמוֹ,
זו אינה קלישאה!קלישאות יש גם לי ''כל שנעשה רחמן על האכזרים, לסוף נעשה אכזר על רחמנים''
כן.
לא ירד לפרטים מה בדיוק הפיצוי
הוא ביקש לשלוח מייל ועדיין לא קיבלנו מענה חוזר.
אבל המטרה שלי היא ראשית עצירת הבעיה בכל דרך אפשרית.
חיטוי מקצועי והשמדה של כל גורם סיכון אפשרי.
זה דורש טיפול מקצועי ויסודי.
לא משהו שהאולם לבד יכול לטפל בו.
שנית - כמובן לא לבטל חתונות.
אלא לדאוג להביא אוכל ממקור / מטבח אחר כולל איזור אחר של חלוקת האוכל.
כמובן שזו לוגיסטיקה לא פשוטה בכלל.
אבל ברור שזה עדיף על סיכון בריאותי משמעותי לעשרות אנשים ויותר.
אני מאמינה שגם החתן והכלה ומשפחותיהם יעדיפו את האופציה הזו. גם אם האוכל יהיה קצת בדיעבד.
מסכים לגמרי ולכן אין עונשים אא"כ מזהירים ועושים הכל ע"פ דעת תורהאין שום עניין לסגור את האולם ולבטל חתונות
העניין הוא כזה שיש דברים שגובלים בהזנחה פושעת
בהתחלה צחקנו ממה שהיה שם מהחוסר נקיון ומהמלצר שהגיש בלינצס בידים
רק שלא ידענו שזה יגמר בכזה אסון - וזה באמת נוראי
ואם אף אחד לא יגיד מילה
אז זה יוכל לחזור על עצמו בארוע ובמקום שונה
יש תקנות של הגינה וטריות שצריך לעמוד בהם כנראה לא סתם....
המטרה היא שכאלה דברים לא יחזרו שוב באף אולם
ואדם חרדי שעורך שמחה לא יצטרך לשים כסף למשהו חיצוני שיעמוד ויבדוק את האוכל והמנות
ושאנשים יוכלו ללכת לשמחה ולהעיז לגעת באוכל.....
חושב שדי הבהרתי את מה שאני חושב ואין לי זמן להתפלסף כל מה שאני מבקש אל תעשו דבר ללא קבלתמוזר שאתה נכנס לנעליו של בעלי האולם ולא לנעלי הסובלים הרבים...
קלישאות יש גם לי ''כל שנעשה רחמן על האכזרים, לסוף נעשה אכזר על רחמנים''
השאלה מתי בעל האולם עודכןאני שמעתי מאנשים שהשתתפו בשני שלא הרגישו טוב , אנחנו חתנו בשלישי וסובלים קשות ומפרוג הבנתי שגם מחתונות ברביעי וחמישי ישנם נפגעים
אבל למי שיש אחריות על ציבור גדול גם פשלה חד פעמית לכאורה לא אמורה להיות, טבח באולמות מחייב זהירות על בהיגיינה!סורי אבל אולי זה חד פעמי???
תשאלו אנשים מימים לפני!!!
יכול להיות שהטבח בדיוק לא שטף טוב את הידיים ולפני זה הוא נגע במשהו!!!
למה ישר לרוץ להתלונן?
זה קורה מכשלים רצינייםיכול להיות שהטבח בדיוק לא שטף טוב את הידיים ולפני זה הוא נגע במשהו!!!
אין ספק אבל קורה ואז הוא חייב סקילה?אבל למי שיש אחריות על ציבור גדול גם פשלה חד פעמית לכאורה לא אמורה להיות, טבח באולמות מחייב זהירות על בהיגיינה!
זה לא משהו פרטי שהכין לך עוגה...
לא סקילה ח"ו אבל בהחלט יתכן אפילו סגירה של המקום עד לרענון כללי הזהירות מחדש וניקוי הולם.אין ספק אבל קורה ואז הוא חייב סקילה?
בשישי התחלנו לצרף מקרים ולהבין שכנראה האוכל בחתונה גרם לסיפור לאחר שמשני הצדדים כמה משפחות בטלו השתתפות בשבע ברכות בגלל שלשולים והקאות ואף שמענו סיפורים מאנשים שהשתתפו באולם הנוסף שגם הם סובלים, ניסינו לתפוס את בעל האולם ללא הצלחה. היום הביאו לנו את המייל שלו , כתבנו מייל חריף , עדיין לא הגיב.השאלה מתי בעל האולם עודכן
מי שאחראי על מטבח מוסדי מקצועי וטועהאבל למי שיש אחריות על ציבור גדול גם פשלה חד פעמית לכאורה לא אמורה להיות, טבח באולמות מחייב זהירות על בהיגיינה!
השאלה אם הבעיה הייתה במוצרי יסוד מסוימים או בהתנהלות חסרת נקיון תואם אולם אירועים.
זה לא משהו פרטי שהכין לך עוגה...
זה בדיוק המשפט שמתדלק את כל הנצלנים במגזר!וכל החיים אכלו את עצמם מהתוצאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: